mitsakos13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 postάρω εδώ γιατί δε πήρα απάντηση στο topic για το ebay. γιατί δε θέλω αυτό που θα μου στείλουν να μου έρθει σαν απλό δέμα και να ξαναχαθεί πως το λέω στα αγγλικά να μου το στείλει συστημένο το δέμα (είναι άγγλος με royal mail το στέλνει)? και να πληρώσω όσο κάνει.
DaddyCool Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι αυτό που θες λέγεται registered mail. Ελπίζω να βοήθησα.
against Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Αλλιώς ζήτα του tracking number για την παραγγελία (θα πληρώσεις κατι παραπάνω βέβαια).
AlexNet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εγώ ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να χαθεί ένα δέμα. Κ εγώ είχα 1-2 φορές πρόβλημα με αντικείμενα που δεν έφθασαν κ από το ταχυδρομείο άκουσα κάτι δικαιολογίες του τύπου "μεταφέραμε το κέντρο διανομής Αθηνών κ δεν ξέρουμε τι έγινε" . Αυτούς τους υπάλληλους (αν φταίνε αυτοί) δεν τους ελέγχει κανείς ;
DaddyCool Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ε για αυτό είναι καλό να χρησιμοποιείς το συστημένο. Τουλάχιστον στην στραβή θα έχεις ένα νούμερο που μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθεί το δέμα. Τώρα αν φταίνε οι υπάλληλοι ή όχι δεν το ξέρω.
mitsakos13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 πάντως εμένα έχουν χαθεί 2 φορές και δε θέλω τρίτη. σου λένε ότι χάθηκε και σε στέλνουν από τον έναν στον άλλον. Τώρα το τρώει ο ταχυδρόμος στο τρώει ο γείτονας δε ξέρω. τώρα πια μόνο συστημένο που για να το πάρω πάω στο ταχυδρομείο υπογράφω εγώ και το παίρνω και ξέρω που βρίσκεται. όχι μήπως είναι στο αεροδρόμιο μήπως δεν έχει φύγει, μήπως στο τελωνείο, μήπως, μήπως. edit: τώρα το πήρα και τον ρώτησα πόσο παραπάνω θα κοστίσει. για να δούμε.
greekparot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 postάρω εδώ γιατί δε πήρα απάντηση στο topic για το ebay.γιατί δε θέλω αυτό που θα μου στείλουν να μου έρθει σαν απλό δέμα και να ξαναχαθεί πως το λέω στα αγγλικά να μου το στείλει συστημένο το δέμα (είναι άγγλος με royal mail το στέλνει)? και να πληρώσω όσο κάνει. "Sign-for" ζητα το κ' θα καταλαβει.
satmagic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 πάντως εμένα έχουν χαθεί 2 φορές και δε θέλω τρίτη. σου λένε ότι χάθηκε και σε στέλνουν από τον έναν στον άλλον. Τώρα το τρώει ο ταχυδρόμος στο τρώει ο γείτονας δε ξέρω. τώρα πια μόνο συστημένο που για να το πάρω πάω στο ταχυδρομείο υπογράφω εγώ και το παίρνω και ξέρω που βρίσκεται. όχι μήπως είναι στο αεροδρόμιο μήπως δεν έχει φύγει, μήπως στο τελωνείο, μήπως, μήπως. Ρε παιδια τι γινεται και εμενα ειναι η δευτερη φορά που χάνετε δέμα απο τα ΕΛΤΑ. Και τις δυο φορές τα δέματα είτανε ανασφάλιστα (απλές αποστολές) την πρωτη φορα πριν ενα χρονο δεμα απο Γερμανια και την δευτερη φορά αγορα απο Hong Kong πριν απο κανα μηνα. Οι πωλητές που αγόρασα ειχανε αξιολόγηση 100%. Και ερωτώ πως γινεται να χανονται τα συγκεκριμενα δεματα ή οι φακελοι (γιατι διαβασα στο φορουμ οτι και αλλοι χρηστες εχουν χασει δεματα με ειδη που ειχαν αγορασει απο το ebay) και να μην χανονται τα αλλα γραμματα η ακομα τα διαφημιστικα φυλλαδια κτλ. Δεν μπορει σε ολους να τα παιρνουν οι γειτονες. Λοιπον οσοι εχετε παρομοια εμπειρια δηλωστε εδω τις απωλειες σας για να δουμε το μεγεθος του προβληματος γιατι εχω την εντυπωση οτι καποιος ή καποιοι εχουν μακρυ χερι ( ετοιμος ειναι ο Μακης να στειλει τις κρυφες καμερες) . Υ.Γ. Μηπως να ανοιγαμε καινουργιο Thread μονο για τις απωλειες ?
mitsakos13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 thread με απώλειες? ποιος θα κάτσει να διαβάσει όλα αυτά τα post? είμαστε πολύ! πάντως εγώ σταμάτησα τις απλές αποστολές. και απο τότε έχω 4/4 δέματα + που αν πάσα στιγμή ξέρεις που είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.