Livagoth Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Στο laptop μου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:όταν έχω ανάλυση 1024χ768, όλα ΟΚ.Όταν όμως βάζω κάποια μικρότερη.π.χ 800χ600 το desktop δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης παρά ένα μόνο μέρος της.Εμφανίζει δηλαδή ένα μικρών διαστάσεων τετράγωνο και η υπόλοιπη οθόνη παραμένει μαύρη,δεν μπορώ να δω fullscreen τίποτα.Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν θέλω να τρέξω παιχνίδια σε μικρή ανάλυση λόγω απαιτήσεων,καθώς το laptop έχει την shared VGA Intel 82845G και ζορίζονται.Από τα properties δεν κατάφερα να βρω τίποτα...Καμμία ιδέα?
Solmyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Υπαρχει στα properties μια επιλογη που λεει Display adapter scaling or Centered Output. Εσενα μαλλον ειναι επιλεγμενη η δευτερη. Αν τωρα αυτη η επιλογη δεν υπαρχει σε εσενα, δοκιμασε να μπεις στο BIOS και να ψαξεις λιγακι μηπως βρεις κατι παρομοιο. Καλη τυχη
Livagoth Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δυστυχώς φίλε Solmyr δεν βρήκα κάπου αυτό που λες...Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Έχει κανένας άλλος καμμιά ιδέα?
21century Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ελεγκε τις ρυθμίσεις απο την κάρτα γραφικών την οποία δεν μας αναφέρεις ποιά είναι. Επίσης κοιταξε μηπως εχεις εενργοποιήσει αθελα σου την επέκταση οθονης δηλαδη την 2η οθόνη...
Solmyr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ειπε πια καρτα ειναι, μια της Intel. Δοκιμασε να περασεις νεους drivers απο τον κατασκευαστη.
bilco Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Αν υπάρχει στα εικονίδια του system tray κάτω δεξιά το intel graphics media accelarator κάνε δεξί κλικ πάνω του Επιλογές γραφικών -> Προσαρμογή πλαισίου -> Πλήρης οθόνη Αν δεν το βρίσκεις εκεί από δεξί στην επιφάνεια εργασίας κοίταξε αν υπάρχει πάλι το Επιλογές γραφικών. Αν όχι από Ιδιότητες -> Ρυθμίσεις -> Για προχωρημένους -> Intel Graphics Media Accelerator -> Ιδιότητες Γραφικών -> Ρυθμίσεις οθόνης Αν δεν υπάρχει και αυτό πρέπει να ξαναεγκαταστήσεις τον driver ή να περάσεις καινούργιο όπως πρότεινε ο Solmyr
Livagoth Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δυστυχώς έχω περάσει και καινούριους drivers και έχω κάνει και αυτό που είπε ο φίλος bilco.Μάλλον από ότι φαίνεται θα το ανεχτώ.Αρχίζω και νομίζω πως είναι κατασκευαστικό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.