thodoras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Προκειται συντομα να μετακομισω... Ηδη στο σπιτι που μενω τωρα εχω κανει αιτηση και περιμενω Forthnet adsl 24mbit(οχι 2play),τηλεφωνο παραμενει ΟΤΕ.Οταν πια λοιπον μετακομισω,οπως ολοι γνωριζουμε οταν παμε σε σπιτι με ενοικιο,υπαρχει ναι μεν γραμμη τηλ αλλα δεν υπαρχει εγκατεστημενο νουμερο,σωστα?? Αυτο που θελω λοιπον εγω ειναι να μεταφερω την dsl,και παραλληλα να την μετατρεψω σε 2play...Το ξερω βεβαια οπως γραφει και στο site της forthnet οτι δεν γινεται προς το παρον μετατροπη απο μερικο σε πληρη βρογχο,απλα αναρωτιεμαι το εξης..δεν ειναι διαφορετικο εφοσον θα αποκτησω νεο νουμερο και δεν θα πεσει η dsl στο παλιο??? Επισης αλλη μια απορια...Θα πρεπει να βαλω εγω νουμερο μεσω οτε και μετα να γινει 2play ή βαζει νουμερο κατευθειαν η forthnet???
PETROS13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 από τη στιγμή που αποφασίσεις να έχεις τηλέφωνο από ΟΤΕ πρέπει να περιμένεις να μπει το τηλέφωνο..η μεταφορά πάλι θα αργήσει να γίνει, δεν θα γίνει απευθείας και φυσικά θα έχει κάποιο κόστος..γύρω στα 35 ευρώ νομίζω..
thodoras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μιλωντας χτες το απογευμα με υπαλληλο της forthnet μου ειπε καθαρα οτι εφοσον μπω στο ιδιοκτητο δικτυο της δεν μπορει να γινει μεταφορα της γραμμης επειτα!!!! Ξενερωσα απιστευτα....Τωρα τρεχω και δεν φτανω μπας και προλαβω και διακοψω την αιτηση....(((((((((((((
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.