Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ABIT IP35

toyota

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές αγόρασα και έστεισα κάποια καινούρια parts στο pc μου.Μέσα σ'αυτά είναι και η Abit IP35 (όχι Abit IP35-e ή Abit IP35 Pro).Λοιπόν αυτό που μου κάνει είναι το εξής:

1) Πατάω το κουμπί PWR On.Ανάβει το pc για 2 δευτερόλεπτα,μετά σβήνει τελείως για άλλα 2 δευτ. και μετά ανάβει από μόνο του και μπαίνει κανονικά στα win.

2) Μπαίνω στο BIOS και κάνω διάφορες ρυθμίσεις.Όταν κάνω αποθήκευση,το pc αντί να κάνει restart κάνει shutdown και ανάβει από μόνο του μετά από 2 δευτ.

Με τεχνικό που μίλησα απ'το πλαίσιο μου είπε οτι έτσι κάνει η συγκεκριμένη Μ/Β όπως και πολλές ASUS.

Έχει κανείς σας την ίδια Μ/Β;Του κάνει τα ίδια;Ισχύει αυτό που είπε ο τεχνικός;

Τα υπόλοιπα του pc είναι: C2D 6300,2Gb RAM 800Hz,ATI X1950 PRO,SATA 120Gb.

Δημοσ.

1) Τι εννοεις οτι αναβει και σβηνει? Αυτο το βλεπεις στον υπολογιστη η σβηνει η οθονη και αναβει? Ισως οντως να ειναι της Abit αυτο...

2) Φυσιολογικο ειναι . Απλα και αυτο restart ειναι. Οταν κανει shutdown ο υπολογιστης δεν ξανα αναβει.

Δημοσ.

Με Αsus το εκανε και σε μένα. Αυτο που σου είπαν το αναφέρει και η asus στο site της. Το κάνει για να σταθεροποιηθεί η μητρική. Μου το εκανε οσο είχα πολυ φορτομένο (3 HDs , 2 DVD) το συστημα και το τροφοδοτικό μου είναι της σειράς. Οταν το ελάφρυνα σταμάτησε να το κάνει. Δοκίμασε να δεις τι γίνεται με καλυτερο τροφοδοτικό ή με μόνο τα απαραίτητα συνδεδεμένα εξαρτήματα.

Δημοσ.
1) Τι εννοεις οτι αναβει και σβηνει? Αυτο το βλεπεις στον υπολογιστη η σβηνει η οθονη και αναβει? Ισως οντως να ειναι της Abit αυτο...

2) Φυσιολογικο ειναι . Απλα και αυτο restart ειναι. Οταν κανει shutdown ο υπολογιστης δεν ξανα αναβει.

Ανάβει ο Η/Υ για 2 δευτ. αλλά δε δίνει σήμα στην οθόνη.Ακούω τα ανεμιστηράκια του και βλέπω τα ledακια του PWR και HD να ανάβουν.Μετά σβήνει τελείως και μετά από 2 δευτ. ανάβει από μόνος του και bootάρει κανονικά.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι παιδια, αυτο το κανει και η δικιά μου MSI P35 Platinum, ειναι νεο feature των P35 μητρικων απ'οτι καταλαβα (και καλα για τεσταρισμα των νεων ρυθμισεων, π.χ. αμα βαλω τη cpu να τρεχει στα 3,6 θα κανει αυτο το power-off-power-on μονο του 5-6 φορες και μετα θα αναψει ρωτώντας με αμα θελω να τις κρατησω και οτι δεν ειναι σταθερες και θα με παει στο πινακα overclocking του BIOS κατευθειαν). Βεβαια αμα ΔΕΝ το βγαλεις απο την πριζα και απλα μετα το shutdown πατησεις το power οn ειναι φυσιολογικότατη η συμπεριφορα του pc. ;) (οσο μετα κι αν το πατησεις).

Μηπως κατα τυχη εχεις thermaltake τροφοδοτικο?

Δημοσ.
Οχι παιδια, αυτο το κανει και η δικιά μου MSI P35 Platinum, ειναι νεο feature των P35 μητρικων απ'οτι καταλαβα (και καλα για τεσταρισμα των νεων ρυθμισεων, π.χ. αμα βαλω τη cpu να τρεχει στα 3,6 θα κανει αυτο το power-off-power-on μονο του 5-6 φορες και μετα θα αναψει ρωτώντας με αμα θελω να τις κρατησω και οτι δεν ειναι σταθερες και θα με παει στο πινακα overclocking του BIOS κατευθειαν). Βεβαια αμα ΔΕΝ το βγαλεις απο την πριζα και απλα μετα το shutdown πατησεις το power οn ειναι φυσιολογικότατη η συμπεριφορα του pc. ;) (οσο μετα κι αν το πατησεις).

Μηπως κατα τυχη εχεις thermaltake τροφοδοτικο?

Έχω chieftech 450W τροφοδοτικό.Άρα όλα είναι φυσιολογικά,να μην ανησυχώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...