george_o/c Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Παιδιά, καλησπέρα (τί καλησπέρα τέτοια ώρα... ), ο αδερφός μου βρίσκεται σε ένα δίλλημα: Samsung E900 ή Sony Ericsson W610i ? Εδώ και περίπου 1 χρόνο είναι με το W300i, και ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όταν με ρώτησε ποιό από τα δύο, του απάντησα W610i δαγκωτό! Δίκιο δεν έχω? Πάντως και μια δεύτερη γνώμη θα βοηθούσε :wink: Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας :grin:
kAtsU!!! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 μπορώ να πω ότι με μια γρήγορη ματιά στο e-shop βλέπεις κατευθείαν τη διαφορά ανάμεσα στο Samsung E900 και στο Sony Ericsson W610i...
george_o/c Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ναι ρε συ Katsu, το ξέρω αυτό... Και για τον χρόνο ομιλίας (το Ericsson έχει τον διπλάσιο) και για το Radio, το καταπληκτικό Walkman των Sony αλλά και το ότι γενικά αποτελούν μια σίγουρη και ποιοτική λύση :wink: (Αρκεί να μην έχουν joystick ) Τί έχεις όμως να πεις, για τα εφετζίδικα πλήκτρα αφής (αν και δεν τον εντυπωσιάζουν τον αδερφό μου αυτά...), και την 320 x 240 ανάλυση οθόνης in comparison with the 176 x 220 του Sony ? Γενικά ρωτάω να μου πουν τα παιδιά, επειδή κανείς δεν είχε ποτέ μας Samsung, και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι λειτουργικά ... Αν και δεν παίρνει άσχημες κριτικές το συγκεκριμένο Samsung, και κοστίζει και 30ε λιγότερο ...
kAtsU!!! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 όπως ανέφερες λόγω του ότι είναι walkman θα το προτιμήσει κάποιος που ψάχνει κάτι που να συνδιάζει λίγο απ' όλα αλλά κυρίως αν θέλει να κουβαλά μαζί τη μουσική του και δεν είναι σε θέση να αγοράσει και κινητό και mp3 player...
Kagkouros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Το W610i...είναι μακράν καλύτερο από το Samsung, και όχι μόνο στα χαρακτηριστικά... (είναι ανάμεσα μόνο σε αυτά τα δύο?)
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Παιδιά σαν update προστέθηκε στη λίστα και το Sony Ericcson S500... Από ότι βλέπω, μεγάλο μειονέκτημά του είναι το ότι δεν έχει flash όμως... Τί γνώμη έχετε γενικά για αυτό? Κάποιος κάτοχος ίσως να μιλήσει... :grin:
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πήγαινε εδώ να δεις την σύγκριση Πάντως τα μειονεκτήματα του S500i είναι: όχι αυτόματη εστίαση, όχι φλας, όχι ράδιο, όχι υπέρυθρες, όχι επαφές (στο Organizer) και ένα άλλο που θεωρώ εγώ "συρόμενο" Μειονεκτήματα του W600i: όχι Web Browser, όχι Video Streaming. Ψηφίζω W610i
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.