disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 βρηκα αγγλικους για εκδοση 2 cd, αν ενδιαφερεσαι
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 το ξερω οτι την εχεις κατεβασει...lol, αλλο πραγμα σου εξηγουσα, τεσπα επειδη υπαρχει σε dvd, δεν πας σε καμια μεγαλη αλυσιδα videoclub, να δεις αν το εχουν να ξεμπερδευεις?
george__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 βρηκα αγγλικους για εκδοση 2 cd, αν ενδιαφερεσαι Mαλλον δεν θα κανουμε γιατι εγω εχω ενα αρχειο περ.800ΜΒs. Δεν καταλαβα τι εννοεις οτι βρηκες... οτι οι διπλες γραμματοσειρες απο κατω ειναι στα αγγλικα? Μα αμερικανικο ειναι το εργο, αγγλικα μιλανε!! (και λιγα γερμανικα οταν μιλανε οι γερμανοι). τεσπα επειδη υπαρχει σε dvd, δεν πας σε καμια μεγαλη αλυσιδα videoclub, να δεις αν το εχουν να ξεμπερδευεις? Απο τοτε που εβαλα την adsl το video club καταργηθηκε.
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 δεν εχει σημασια που μιλανε αγγλικα, βγαινουν υποτιτλοι και για τους κουφους
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χαχαχαχαχα, θα καναμε φοβερη παρεα εμεις οι δυο, θα σου λεγα να παμε αριστερα και θα εστριβες δεξια, αχαχαχαχαχ
george__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 αντιθετα... εγω θα σου ελεγα ασπρο κι εσυ θα καταλαβαινες μαυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.