billpeppas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Mεγα λαθος.Φυσικα και μπορουν να το καταλαβουν.Ολοι οι φιλοι μου που εχουν καψει καρτα γραφικων τους λογω oc τους αρνηθηκε αντικατασταση εντος εγγυησης επειδη την υπερχρονισαν... Μέγα λάθος οι φίλοι σου που το δέχτηκαν, γιατί απλά δεν γίνεται να εντοπιστεί το αν έγινε oc
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εκτός και αν πήγαν σαν χαζοί και είπαν "γειά! έκανα O/C στην κάρτα μου και μου κάικε!"
@topos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Voltmod βρε συ, όχι Voltmode.Επίσης...ποιός είπε ότι τα voltmods δεν 'ξεγίνονται' ? Ωπ...Μπερδευτικα...
Delirium Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Mεγα λαθος.Φυσικα και μπορουν να το καταλαβουν.Ολοι οι φιλοι μου που εχουν καψει καρτα γραφικων τους λογω oc τους αρνηθηκε αντικατασταση εντος εγγυησης επειδη την υπερχρονισαν... Kakista to dextikan, afou gia software o/c eidika, oi idies oi etaireies dinoun to sxetiko software sto synodeftiko cd To voltmod, an den exei afisei emfani simadia, px "kapsimo", i akomi kai skasimata (!!) stis mnimes, anaireitai :twisted:
john2gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εκτός και αν πήγαν σαν χαζοί και είπαν "γειά! έκανα O/C στην κάρτα μου και μου κάικε!" Παίζει να το είπαν και να έφαγαν την ήττα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.