Προς το περιεχόμενο

8800gtx ή 2900xt ???

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ θα λεγα GTS 640, αλλά αν πρέπει να διαλέξεις από τις 2 παραπάνω χαλλλλαρά ATi.

Τα επιχειτήματα σου με τρελένουν....

Βασικά η συγκέκριμένη Ati ακούγεται(μιας εγώ δεν την έχω) ότι είναι καλύτερη από την 8800GTS αλλά ελαφρώς.Η τιμή και των 2 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα περίπου.Οπότε για εμένα κριτίριο μπαίνει πλέον η κατανάλωση τους σε watt.H 8800GTS τρώει αρκετά λιγότερα αλλά εσύ από ότι βλέπω έχεις υπεραρκετό τροφοδοτικό.Τώρα τα 640mb τις 8800GTS δεν ξέρω αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις μιας και βοηθούν στις αρκετά υψηλές αναλύσεις.

Καλύτερη απόδοση-τιμή πιστεύω είναι η 8800GTS 320mb.

Εν τέλη περίμενε την νέα σειρά της NVidia:mrgreen:

Δημοσ.

Βασικά η συγκέκριμένη Ati ακούγεται(μιας εγώ δεν την έχω) ότι είναι καλύτερη από την 8800GTS αλλά ελαφρώς.Η τιμή και των 2 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα περίπου.Οπότε για εμένα κριτίριο μπαίνει πλέον η κατανάλωση τους σε watt.H 8800GTS τρώει αρκετά λιγότερα αλλά εσύ από ότι βλέπω έχεις υπεραρκετό τροφοδοτικό.Τώρα τα 640mb τις 8800GTS δεν ξέρω αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις μιας και βοηθούν στις αρκετά υψηλές αναλύσεις.

Ta επιχειρήματα τα αναλύσαμε πριν Hlapatsas. Ο άνθρωπος ρώτησε ποια απ'τις δύο και με σύντομη κ άμεση απάντηση είπα τη γνώμη μου. Αν θέλετε περαιτέρω επιχειρήματα το συζητάμε.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρουν τα watt. Να πάρω 8800gts που δείχνει ότι είναι σταθερή?

Δημοσ.
Ευτυχώς που του τα είπε το VR-Zone, γιατί αλλιώς ο Ailuros θα ήταν εντελώς απληροφόρητος :P

E htan aoristos opote eipa na ginw ligo pio sygkekrimenos. Allwste mallon exei NDA kai gw den exw :P

Δημοσ.

Οι επιδοσεις των καρτων ειναι εφαμιλες.Παρε την 8800gts που εχει και 3 χρονια εγγυηση...Φυσικα αγνοησε με αν προκειται να την υπερχρονισεις...

Δημοσ.
Οι επιδοσεις των καρτων ειναι εφαμιλες.Παρε την 8800gts που εχει και 3 χρονια εγγυηση...Φυσικα αγνοησε με αν προκειται να την υπερχρονισεις...

Δεν μπορει καποιος να καταλαβει εαν εχει γινει o/c μεσω software στη vga...

Oποτε γιατι το αγχος της εγγυησης?

Εκτος εαν κανεις κανενα voltmode με κολλητηρι...

Δημοσ.

Voltmod βρε συ, όχι Voltmode.

Επίσης...ποιός είπε ότι τα voltmods δεν 'ξεγίνονται' ? :D

Δημοσ.
Δεν μπορει καποιος να καταλαβει εαν εχει γινει o/c μεσω software στη vga...

Oποτε γιατι το αγχος της εγγυησης?

Mεγα λαθος.Φυσικα και μπορουν να το καταλαβουν.Ολοι οι φιλοι μου που εχουν καψει καρτα γραφικων τους λογω oc τους αρνηθηκε αντικατασταση εντος εγγυησης επειδη την υπερχρονισαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...