Προς το περιεχόμενο

Κατάχρηση bandwidth...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν πόσες φορές τελευταία άφησα τον υπολογιστή να κατεβάζει με την DSL μου άχρηστα πράγματα. Μόνο και μόνο για να τα κατεβάσω, χωρίς πολλές φορές να προλάβω να τα χρησιμοποιήσω.

Ακόμα υπάρχουν φορές που αφήνω τον υπολογιστή μου συντονισμένο σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει στο internet, ενώ εγώ δεν ακούω ή δε βρίσκομαι καν στον υπολογιστή μου.

Φαντάζομαι το κάνουμε όλοι αυτό - εννοώ το "κατέβασμα για το κατέβασμα". Και μετά παραπονούμαστε ότι οι συνδέσεις μας έχουν πολύ μικρότερη απόδοση από την ονομαστική τους ή ότι οι πάροχοι έχουν μπουκώσει ή ότι φταίνε οι χαμηλές ταχύτητες σύνδεσης με το εξωτερικό (που εν μέρει είναι σωστό βέβαια).

Τι νομίζετε; Μήπως τελικά δεν έχουμε την ωριμότητα για την τεχνολογία του DSL και κάνουμε κατάχρηση του;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι νομίζετε; Μήπως τελικά δεν έχουμε την ωριμότητα για την τεχνολογία του DSL και κάνουμε κατάχρηση του;

!!!!

Τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μου

!!!!

Δημοσ.
Σκεφτόμουν πόσες φορές τελευταία άφησα τον υπολογιστή να κατεβάζει με την DSL μου άχρηστα πράγματα. Μόνο και μόνο για να τα κατεβάσω, χωρίς πολλές φορές να προλάβω να τα χρησιμοποιήσω.

Ακόμα υπάρχουν φορές που αφήνω τον υπολογιστή μου συντονισμένο σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει στο internet, ενώ εγώ δεν ακούω ή δε βρίσκομαι καν στον υπολογιστή μου.

Φαντάζομαι το κάνουμε όλοι αυτό - εννοώ το "κατέβασμα για το κατέβασμα". Και μετά παραπονούμαστε ότι οι συνδέσεις μας έχουν πολύ μικρότερη απόδοση από την ονομαστική τους ή ότι οι πάροχοι έχουν μπουκώσει ή ότι φταίνε οι χαμηλές ταχύτητες σύνδεσης με το εξωτερικό (που εν μέρει είναι σωστό βέβαια).

Poli sosto kai para poli eustoxo thema....

Kai oso gia kapious pou se ironeuontai (an se ironeuontai,isos mou dimiourgithike lathos entiposi)

as riksoum mia matia ti Simveni sto eksoteriko kai ti efarmozete epi tou thematos! o Oros TRAFFING CAPPING-SHAPPING sas leei kati???

Gia ton aploustato logo oti to Adsl kalos i kakos to mirazomaste gia auto einai kai fthino (se sxesi me misthomenes grammes),kai sigoura den exoume oli tis idies apaitisis kai tis idies anagkes apo tis grammes mas alla plironoume ta idia lefta.

Alla to exo ksanapi,stin ellada o perissoteros kosmos to xrisimopii gia DIASKEDASI (tainies,mp3) kai distixos iparxoun KAFROI-stenomialoi (kai fisika den anaferomai sto paidi pou anoikse to thema mono kai mono pou eixe tin eilikrinia na to paradexti mou arki)

pou afinoun to PC 24/24 anoixto kai katevazoun mono kai mono gia na katevazoun kai gia na poulisoun mouri stin parea tous pos exoun megali Sillogi apo tainies,apo mp3 Ktlp,Ktlp kai fisika polles apo autes den tis exoun Dei (tainies).

Kai meta i gkrinia pai sinnefo gia taxitites,pings Ktlp,Ktlp....

Δημοσ.

Πιστευω πως το downloading ειναι μια "αρρωστια"οπως τα χαρτια το καζινο κτλ. ειναι "παθος". Οντως οι περισσοτεροι απο μας που κατεβαζουμε συνεχεια δεν προλαβαινουμε να δουμε καλα καλα τι εχουμε κατεβασει.

Το θεμα το εχω συζητησει και με αλλους και εχουν ολοι την ιδια γνωμη.

Γινομαστε απληστοι! Θυμαμαι πριν πολλα πολλα χρονια που προσπαθουσαμε να συνδεθουμε στο ιντερνετ και μιλαγε η γραμμη μεχρι να βρεθει ενα αδειο port να μπουκαρουμε και για να κατεβασουμε ενα jpg 100Κ επαιρνε πολλη ωρα. Τωρα κατεβαζουμε 5giga ημερησιως με 2mbit γραμμη και παλι κλαιγομαστε... Τελικα ειμαστε αχορταγοι οπως σε ολους τους τομεις! :mrgreen:

Δημοσ.

Έχεις κάθε δικαίωμα να μη κατεβάζεις τίποτα, και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να κατεβάζουμε 24/7, γιατί αυτό έχουμε συμφωνήσει.

Αν δε μπορούν οι εταιρίες να δώσουν ταχύτητες σωστές, να μην παίρνουν άλλους πελάτες

Δημοσ.

Δηλαδή εάν το 50% του πληθυσμού πάει στο 24MBps της forthnet η ταχύτητα του θα μοιραστεί κατά πολύ και θα ήταν καλύτερα να έχεις ένα 4άρι της tellas για παράδειγμα?

Δημοσ.

Ρε τι διαβάζουμε.Κατέβασε ο άλλος τ'άντερα του,αφήνει το πισί ανοιχτό και ξαφνικά τώρα που δεν έχει να κατεβάσει κάτι τον πιάνουν οι ενοχές.Μόλις χορτάσουμε από κάτι την βλέπουμε αλτρουϊστές μετά.Αλλά πριν τελειώσει το download ούτε κουβέντα.

Δημοσ.

ρε σεις νομιζω εχετε μπερδευσει 2 πραματακια

αλλο το να κατεβαζω πραματα χωρις να προλαβαινω να τα χρησιμοποιω --->φαση απληστιας

και αλλο το να κατεβαζω κατι που χρειαζομαι--φαση "αναγκης" και απαιτω απο την γραμμη

να ειναι "σωστη" οσο αφορα την ταχυτητα κατεβασματος

Επειδη λοιπον εγω ανηκω στην δευτερη κατηγορια

απαιτω απο την γραμμη ΜΟΥ να πηγαινει σφαιρα ασχετα τι κανει ο γειτονας

ή ο καθε γειτονας

Με λιγα λογια συμφωνω με τον giankar

Δημοσ.

Εγώ πλέον βαρέθηκα το κατέβασμα.Τον πρώτο καιρό που έίχα γρήγορη σύνδεση οι λίστες για κατέβασμα ήταν ατελείωτες.Πλέον έχω 1ΜΒιτ αλλά δε κατεβάζω τπτ αυτή τη στιγμή.Αν χρειαστώ κάτι θα το βάλω να κατέβει και τέλος.

Πλεόν με νοιάζει να έχω ίντερνετ όποια στιγμή το χρειαστώ παρά να κατεβάζω σαβούρα όλη μέρα.

Η λογική "αφού πληρώνω γιατί να το έχω να κάθεται τσάμπα" με τρελένει.

Δημοσ.
Εγώ πλέον βαρέθηκα το κατέβασμα.Τον πρώτο καιρό που έίχα γρήγορη σύνδεση οι λίστες για κατέβασμα ήταν ατελείωτες.Πλέον έχω 1ΜΒιτ αλλά δε κατεβάζω τπτ αυτή τη στιγμή.Αν χρειαστώ κάτι θα το βάλω να κατέβει και τέλος.

Πλεόν με νοιάζει να έχω ίντερνετ όποια στιγμή το χρειαστώ παρά να κατεβάζω σαβούρα όλη μέρα.

Η λογική "αφού πληρώνω γιατί να το έχω να κάθεται τσάμπα" με τρελένει.

Eilikrina xairomai na akouo-Diavazo teties apopsis....

Opos kai tha simfoniso me ton filo pio pano pou leei oti xreiazete kati kai to xreiazete grigora ekini tin stigmi,sigoura iparxoun kai teties katigories xriston pou poli pithanon gia logous epaggelmatikous na xreiazete to grigoro internet..(alla ta exoume ksanapi se mia doulia-etairia otan xreiazese foul taxitites kia A katigorias QoS den pas se adsl alla se leased line.Ean auti i etairia theli na legete sovari...)

Makari oli na skeftomastan etsi...

Δημοσ.
distixos iparxoun KAFROI-stenomialoi ... ...pou afinoun to PC 24/24 anoixto kai katevazoun mono kai mono gia na katevazoun kai gia na poulisoun mouri stin parea tous

Γιατί κάφροι και στενόμυαλοι;;; Δεν κατάλαβα; Ποιός θα κάνει κουμάντο στο τί έχουν μέσα οι 100 σκληροί μου δίσκοι; ΕΓΩ και μόνον εγώ. Όταν αγόραζα το κωλοπακέτο ADSL, δεν έγραφε πουθενά "χρησιμοποιήστε το με μέτρο". Ούτε "όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς εσύ, τόσο λιγότερο θα μένει για τον άλλον". Έγραφε "ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση στο internet με Χ ταχύτητα". Και ναι, εγώ γουστάρω να καίει το ρημάδι όλη μέρα, κάθε μέρα. Και όταν θέλω να καθήσω να δω μια ταινία, να κάνω 1 ώρα μέχρι να διαλέξω από τις 500 που έχω κατεβάσει. Ενοχλώ;;;

Δημοσ.

Φαντάζομαι από τώρα την επόμενη διαφήμιση του OTE... Η ίδια γκόμενα στην εκκλησία της ενορίας να εξομολογείται στον παπά το κακό που έχει κάνει στον κόσμο με τη μανία της να βρει το divx από την προηγούμενη διαφήμιση, σε καλύτερη ποιότητα. Και ο παπάς με σοφό και μπερδεμένο ύφος να τη ρωτάει: "Είχες και ερωτικές επαφές πριν το γάμο?"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...