Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 [...] Κάτι άλλο που με εξέπληξε ακόμα περισσότερο στο heise.de είναι το κοκκινισμένο: > Juli 2007 Juni 2006 Windows XP 61,4 55,6 Linux 13,5 12,3 Windows 2000 8,0 11,9 [color="red"]Mac OS 6,4 3,8[/color] andere/unbekannt 6,1 11,6 Windows Vista 3,8 -- Windows 98 0,8 1,3 Windows NT -- 2,5 Windows NET -- 1,1 Που σημαίνει άνοδο 68% μέσα σε 13 μήνες! Άραγε υπάρχει ίση άνοδος και στον γενικότερο πληθυσμό, έξω από τα τεχνολογικά σάιτ; [...] Χεχεχε, αργά αλλά σταθερά.
poihths Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Σας έχω πει πόσο ελεϊνά άθλιος είναι ο FireFox; Δεν έχει σημασία που συνεχίζω να τον χρησιμοποιώ επειδή μου προσφέρει αρκετές ευκολίες... Παραμένει άθλιος... αθλιος θα ήτανε αν υπήρχε αλλος πολυ καλυτερος... απ τη στιγμη που δεν υπαρχει ειναι ο καλύτερος μαρκαν τα παντα ειναι θεμα συγκρισης... δεν υπάρχει τπτ τελειο και τπτ ελεεεινο... η συγκριση μεταξύ τους μας κανει να τα ξεχωρίζουμε..
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 αθλιος θα ήτανε αν υπήρχε αλλος πολυ καλυτερος...απ τη στιγμη που δεν υπαρχει ειναι ο καλύτερος μαρκαν τα παντα ειναι θεμα συγκρισης... δεν υπάρχει τπτ τελειο και τπτ ελεεεινο... η συγκριση μεταξύ τους μας κανει να τα ξεχωρίζουμε.. Έλα τώρα... Πιστεύω πως καταλαβαίνεις ότι ήταν κραυγή απελπισίας ενός ανθρώπου που έχει απηυδήσει με τα νάζια του FF μέσα στον καύσωνα... Σαφώς και είναι από τους καλύτερους browsers μαζί με τον Opera, αν και προσωπικά δεν με καλύπτει όσο ο FF, που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό το πράγμα με τη μνήμη είναι το μεγάαααλο του μείον κατά τη γνώμη μου. 300 mb μετά από ένα 8ώρο ανοιχτό με 10 tabs είναι too much, δεν βρίσκεις; Edit: Εδώ και μία ώρα ανοιχτός με 8 tabs, 185 mb RAM...
elteo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Eχοντας 2 γίγα RAM δεν με νοιάζουν τα 185 ΜΒ που λες... Πάνω από 100 δεν είδα ποτέ. Και ανοίγω πολλά tabs.
poihths Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ο ff 1.5 ήταν πολυ ελαφρυτερος.. σε παλια μηχανήματα εστρωνε καλύτερα. Επισης να ξέρετε οτι τα add-on και οτιδήποτε extension το βαραίνουν υπερβολικα.. οποτε καλο είναι να τα αποφευγετε (οσο γίνεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.