Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για camping

touristas1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ειμαστε μια παρεα 5-6 ατομα και θελουμε να παμε καπου καλα για καμπινγκ εκτος απο χαλκιδικη που πηγαμε περυσι και ελαφονησο που ειναι γεματο.Αν μπορειτε να μας προτεινετε καποια καλα μερη με νεολαια και ναχει καλο κοσμο.Δεν μας ενδιαφερει τοσο ναχει ζωη το νησι,αλλα ναναι καλο το καμπινγκ και να σε κραταει.

Δημοσ.

Πρωτον θα μιλας στο πληθυντικο.2ον ειναι αλλο θεμα.3ον και κυριοτερο ζαγαρι που σε φωναζαν μικρο στο χωριο πλεον δεν ισχυει.να απαντας καλυτερα. και να σεβεσαι...εγω δεν ρωτησα ποσα σωβρακα να παρω στην χαλκιδικη αλλα που να παω διακοπες

Δημοσ.

Harkon εχει δικιο να μιλας καλυτερα..ακου ζαγαρι.Φιλε τουριστας εγω σου προτεινω αμοργο.Οχι δεν εχει δικιο!εκανε καινουριο θρεντ με αλλο ονομα.το προβλημα αποτι ειπε ο λουσιφερ ηταν το ιδιο ονομα θρεντ.ε λοιπον το αλλαξε

Δημοσ.

:(

κοκκίνησαν τα μάγουλά μου και μοιάζω σαν ευχούλης!

προσπάθεια #2:

γκουχ γκουχ!

"σας παρακαλώ πολύ δεν ήθελα να σας προσβάλω με τον απρεπή τρόπο μου

αλλά μήπως θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός στους κανόνες και την κρίση σας όσων αφορά της ερμηνεία τους; το ότι το προηγούμενο τόπικ σας το πήρε ο δια.. το κλείδωσε ένας μοντερέιτορ, σε εσάς τί σημαίνει; πως πρέπει να τον αγνοήσετε και να επαναλάβετε την συνταγή;

στο κάτω κάτω, σπίτι σας είστε; όχι!

άρα καλά σας λέω ζαγάρι! Ε ΖΑΓΑΡΙ! :P "

"όταν καλάς τον Αλέφαντο θα σέβεσαι και θα συμμορφώνεσαι!"

Δημοσ.

σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις ε?το προηγουμενο κλειδωθηκε γιατι ειχε ιδιο τιτλο με αλλο.και ετσι αλλαξα τον τιτλο.τι σχεσει εχει ενα θεμα προτασεις για καμπινγκ με ενα θεμα τι ρουχα να παρω στην χαλκιδικη?τωρα τι κανονες μου λες εσυ...ελληνικα μιλαω προτασεις για καμπινγκ ζητησα!!!διαβασε λιγο το αλλο τοπικ να δεις που αναφερετα...και τους χαρακτηρισμους να τους κοψεις αμεσως.ξεκολλα τωρα το μυαλο σου γιατι περιμενω προτασεις και οχι spam απο τυπακια σαν κ εσενα που γραφουν για να ανεβασουν τα ποστς τους

Δημοσ.

Θα ησουν αστειος αν δεν ησουν γραφικος..αλλα ειμαι σιγουρος οτι το να κανεις ποστ ειναι πολυ σημαντικο για σενα(σορυ αλλα κανεις μπαμ)..φαινεται κιολας..χεχε απλα μωρε μερικες φορες πρεπει να σου υπενθυμιζει και καποιος οτι δε μιλας σε κανα φιλο σου..(σκεψου το επομενο τωρα χαρκον)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...