atomakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Εδ'ω και 2 μέρες έχω ένα πρόβλημα όταν αοίγω τοω υπολογιστή μου αλλάζει το φόντο δεν είναι αυτό που επιλέγω εγώ !(ενα μπλε φόντο μου βγάζει ) Επίσης το spyware terminator μου έβγαλε ένα TURKENEL.EXE στο system 32 αλλά δεν το διορθώνω μήπως μου βγάλει πρόβλημα το pc . Μήπως είναι το spyware αυτό το πρόβλημα?(μπλέ οθόνη ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.HELP!!:cry:
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 To αρχείο κάντο delete. το ότι σου αλλάζει το φόντο δεν νομίζω να έχει σχέση. Και σε μένα το είχε κάνει κάποιες φορές στο screensaver. Κάτι άλλο φταίει
atomakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Το έκανα delete αλλά μετα το συστημάμου αργεί και το Nod 32 μου βρήκε και ένα trojan και μου βρήκε ως ιο τον taskmanager.... το φόντο όλο αλλάζει.
wiseufc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 pas na allaksis to fonto kai den se afini einai klidomena mesa sta properties tou desktop??? to sinantisa kai ego prin leges meres to scannara to pc alla tpt ekana windows repair alla tpt evgala to hard disk kai to skanara se pc katharo alla tpt mia lisi iparxi backup format.... kata tin tapini mou gnomi
kostasSTi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Βάλε ένα adaware να δεις αν έχεις τίποτα spyware και αν δε βρείς λύση έτσι, τότε format is the only way...
atomakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 pas na allaksis to fonto kai den se afini einai klidomena mesa sta properties tou desktop??? to sinantisa kai ego prin leges meres to scannara to pc alla tpt ekana windows repair alla tpt evgala to hard disk kai to skanara se pc katharo alla tpt mia lisi iparxi backup format.... kata tin tapini mou gnomi Δεν είναι κλειδωμένο το φόντο αλλά όταν μπαίνω στον χρήστη σιγα καπιες περιοχες που πατάω με το ποντίκι γίνονται μπλε και \αν πατήσω ανανέωσ γίνεται όλη μπλε.Όμως μπορώ να βάλω ότι φόντο θέλω .. Και έχω το spyware terminator το οποίο είναι πολύ καλό...
overclockerd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Φίλε μου δοκίμασε καποιο άλλο πρόγραμμα για Spyware,όπως το adwre και το spybot, δεν λέω καλό είναι το spyware terminator αλλα δοκίμασε και με άλλα προγράμματα(αφου τα κάνεις update) και λογικά το πρόβλημα σου θα λυθεί!
atomakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Φίλε μου δεν είμαι σαν κι εσένα έχω και το spybot και την επόμενη βδομάδα θα αγοράσω το Nod 32 αυθεντικό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.