Προς το περιεχόμενο

Football Superstars

raven3x7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά σας ενημερώνω πως αύριο ξεκινά το World Cup του παιχνιδιού (7-a-side), με την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο να αντιπροσωπεύονται!

Συγκεκριμένα στους ομίλους η Ελληνική ομάδα κληρώθηκε με Πορτογαλία, Ισπανία, Ολλανδία και Αυστραλία, ενώ η Κυπριακή με Ουκρανία, Αγγλία και Γερμανία.

Πορτογαλία και Ουκρανία θεωρούνται φαβορί, με την Ελλάδα να νοιώθει λιγότερο άνετα αφού ο ομιλός της περιλαμβάνει πέντε ομάδες. Στο τέλος της φάσης των ομίλων οι δυό πρώτες ομάδες περνάνε στην διαδικασία των knock-out.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑ B)

Δημοσ.

Σου'χω και την λύση για το στοίχημα .

Χταπόδι που προβλέπει σωστά όλους τους αγώνες!!!

http://endiaferonta.com/?p=14376

Πρόβλεψε σωστά και τον νικητή Γερμανία - Αγγλία! Λένε ότι έχει προβλέψει όλους τους αγώνες σωστά από το Euro 2008!

Μου φαίνεται θα παίξω τον επόμενο αγώνα που θα προβλέψει. :P

λολ:lol:

Δημοσ.

Μέσω wine ίσως; Έχω ακούσει πως σε κάποιους παίζει, σε άλλους όχι.

Τώρα άνοιξε και δεύτερος σέρβερ, ο Cruyff ο οποίος είναι κυρίως για νέους παίκτες. Εμένα από την ερχόμενη εβδομάδα θα με βρείτε και στους δυο ως Scocco (add στην friend list και ρίχτε ένα /tell αν με δείτε online).

Στα του world cup τον ήπιαμε τελικά από Ισπανία, η Αυστραλία διαγράφτηκε (και χάσαμε και την μοναδική μας νίκη από την βαθμολογία) και τελειώσαμε 3οι στον όμιλο... άντε και του "χρόνου"!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια με χειριστηριο μπορεις να παιξεις η μονο με τα πληκτρα???:whistle::whistle::whistle:

Μπορείς να παίξεις και με χειρηστήριο πλέον μετά το τελευταίο update!

Δημοσ.

Πως φιλε μου εχω φαει το κοσμο αλλα δε δουλευουν τα pad Μου εχω δοκιμασει δυο διαφορετικα :rolleyes: . Ενεργοποιειται απο καπου διοτι κ στην αρχη που εχει μια επιλογη δεν λεει πουθενα για pad μονο τα πληκτρα αλλαζει κ μου εχει βγαλει την πιστη με τα πληκτρα κ το σουτ απο το ποντικι μου την σπαει.

Δημοσ.

Ρε παιδια με χειριστηριο μπορεις να παιξεις η μονο με τα πληκτρα???:whistle::whistle::whistle:

Indeed, απλά τα controls του χειριστηρίου είναι επιεικώς άθλια... μπορεί να'χω απλά συνηθίσει έτσι αλλά με ποντίκι και πληκτρολόγιο, ο χειρισμός μου φαίνεται πολύ πιο εύκολος.

BTW κάνω ακόμα μια απόπειρα να ιδρύσω αμιγώς Ελληνικό PMC. Αρχικά έτσι να παίζουμε κανένα matchάκι για την πλάκα μας, και μετά βλέπουμε για πρωταθλήματα/τουρνουά/την πιθανότητα να γίνουμε academy/feeder club κλπ. Αν ψήνεται κανείς ρίχτε in-game nicknames ή βρείτε με στο παιχνίδι (Pele server) ως Scocco B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...