Προς το περιεχόμενο

Δικηγόρος υπάρχει εδώ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pes ta re madsc giati exw bare8ei na akouw oti kai kala de sou dinoun ta x mbps kai gia to ews ktl...kai oti o allos gkriniazei epeidh exei 8 mbps anti gia 10..eleos....

den einai kai toso duskolo na kanete ena search sto google na katalabete giati DEN "soy ta dinoyn"...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όποιος τα θέλει όλα max ας βρεί ένα σπίτι δίπλα στο dslam/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ.

Το βρηκα το σπιτι.... Να το κλεισω???:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

Δημοσ.
Το να σου λέει η εταιρία θα έχεις έως 24Mbps, σαν καταναλωτής λες (forthnet, βλέπεις και το 24 με γαιδουρινά γράμματα) = αξιοπιστία άρα θα τα έχω ή έστω τα περισσότερα, άρα την προτιμάς από το 24 και μόνο (πάρα πολλοί πίστεψέ με)....

Τα διαφημιστικά τρικ ...είναι παράνομα γιατί παραπλανούν τη μάζα

Η forthnet ξέρεις τι έκανε;

απλά απενεργοποίησε τους κόφτες.

Αντι να έχει 3 preset στους ρουτερ της , αναλογα πόσο πληρώνεις , να σε ταπώνει στα 768, 1024, 2048, όπως γινόταν μεχρι πέρσι (απο όλους), τα απενεργοποίησε, πουλάει ένα πακέτο με 1 τιμη, και πιάνεις "όσο πάει" η γραμμή σου. εγω πχ. πιάνω 13 mbps.

αφου ειναι τόσο τίποτα, "αέρας κοπανιστός" και σκέτο μαρκετινγκ τρυκ η παροχή της 4νετ, γιατι φιλε μου δεν βγάζουν ΟΛΟΙ τους κόφτες τους?

γεμισαμε tsampa-magkes-isp.

Γιατι να δώσω τα ίδια χρήματα σε άλλη εταιρεία, και να με κόβει στα 8 ή 10, ενώ, αποδεδειγμένα πιά, πιάνω 13 ?

Η λέξη "καταναλωτής" δεν ειναι συνώνυμη του ηλίθιος. Εκτός αν το θέλει. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Δημοσ.
Και εμείς εδώ κ χρόνια αναφέρουμε ότι όλοι οι ISP στέλνουν από τα κέντρα τους ότι bw αναφέρουν.

Για αυτό υπάρχουν τα forum για να ενημερώνομαστε.

Μου φαίνεται δεν έχεις καταλάβει καθόλου το σκηνικό.

Mην πουλάμε τρελίτσα για κάτι που δεν στέκει.

Μπορούν αλλά σου κρατάνε μούτρα και δεν στα δίνουν; ή μήπως αυτό που ζητάς είναι κάτι τεχνικά μη εφικτό;

Στη ΔΕΗ παραπονιέσαι όταν η τάση έρχεται 218V λόγω απόστασης και όχι 238V;

Στην ΕΥΔΑΠ παραπονιέσαι αν μένεις στον 5ο και δεν έχει πίεση το νερό να κάνεις ντουζ ενώ στο ισόγειο έχει;

Απαιτείς και σε αυτούς καλύτερες τιμές, ή καλύτερες υπηρεσίες;

Με την υπάρχουσα τεχνολογία/υποδομή αυτά ισχύουν, αυτά υπάρχουν, έτσι είναι.

Όποιος τα θέλει όλα max ας βρεί ένα σπίτι δίπλα στο dslam/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ.

/sc

Opa filaraki siga ligo.

Afta tha sou po oti mono stin Ellada ginonde kai pouthena alou.

Exo gnorisei para polous sto exoteriko(kai pigeno kai sixna kai ta vlepo kai monos mou) pou an kapios p.x exei 10ara sindesi exei 10ara sindesi re paidi mou pos to lene katevazi me foul taxitites serfari me foul taxitites kai kanei ta panda me foul 10ara akoma kai 50km makria na einai to dslam kai oxi sto idio tetragono.

Kai oxi edo pou sou lene oi apateones MEXRI 24 mbps.

To MEXRI xeris giati to vazoune giati theloune na sou poune oti ne re sy h taxitita sou tha ftanei mexri ta 24 alla den lene apo pou tha arxeizi kai pote tha ftanei sta 24.

Afta ta diafimistika trikakia ta exoume faei sti mapa tosa xronia.

Tha mou pis ti tha kaneis?

Tipota den tin perno.Otan diapistoso kai do oti ondos dini afta pou iposxete kai oxi tricks tote nai.

Δημοσ.
...an kapios p.x exei 10ara sindesi exei 10ara sindesi re paidi mou pos to lene katevazi me foul taxitites serfari me foul taxitites kai kanei ta panda me foul 10ara akoma kai 50km makria na einai to dslam kai oxi sto idio tetragono.
Μήπως έχουν Cable και όχι ADSL;
Δημοσ.

Kala re seis pou kolisate? sta 50km?

Itane paradigma re seis kai sxima logou gia na toniso oti eki oi eteries yposxonde afta pou dinoun.

Kai tha sou poune an stin singekrimeni perioxi tha piaseis mia 10ara h tha minis stin 6ara h stin 4ara h sti 2ara.

Edo xtipane ena 24 kai opion pari o xaros.Ma den to pianeis to rimadi to 24 gia ti to vazeis orio?

Giati den vazeis to meso pou pianeis ikanopiitika pou einai to 12?

Eki mou ti dini pio poli.Afta ta trick gia ypografes sinvoleon na se exoune 6 mines me ena xrono sto xeri kai na min mporis na to kouniseis akoma kai na pianeis 2 andi gia 24 pou sou dosane.

Δημοσ.

apla 8a piaseis oso pianei h grammh sou...

To oti oi grammes sto e3wteriko einai POLY kaluteres de shmainei oti ekei dinoun auta pou uposxontai ki edw den to dinoun....den sou exoun balei kofth px sta 10 anti gia ta 24 apla h grammh sou pianei mexri toso...to problhma einai loipon oi poiothta twn grammwn opote milame gia ton pote!ki oxi gia ton x 'h y isp.

Δημοσ.

Polidis είσαι τελείως άκυρος σε αυτά που λες, τόσα άτομα στο λέμε.

Ότι ισχύει τεχνικά για το xDSL εν Ελλάδι ισχύει και παγκοσμίως.

Οι αριθμοί είναι η μόνη παγκόσμια γλώσσα.

Χάζεψε τους στο από πάνω διάγραμμας και μόλις καταλάβεις τι λέει ξαναμιλάμε.

/sc

Δημοσ.

Έχουμε όλοι δεχτεί τη μοίρα μας μου φαίνεται...." ...και αφού σου προσφέρει

24M μη το λες ούτε του παππά,τόσο φτηνά, ...έλα μωρέ έναι λάθος έγινε,τι ήθελαν να σε κλέψουν (το λάθος γιατί γίνεται 99,999% εις βάρος μας ποτέ δεν κατάλαβα), ... πόρτες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κύριε, σε κανά μήνα και αν, αν βάλετε όμως conn-x θα το βολέψουμε λίγο πιο γρήγορα (οι κατακαημένοι μελλονττικοί πελάτες των εναλλακτικών την πληρώνουν) " και άλλα πολλά τέτοια χαριτωμένα έχουμε ακούσει όλοι κάποτε.

ΕΛΕΟΣ!!!

Είμααστε πίσω απ'τα κατσίκια σε θέματα εξυπηρέτησης και αντιμετώπισης πολιτών - πελατών στην Ευρώπη άνετα και λέμε που και που και ευχαριστώ!:confused:

Θέλω να ξέρω τι παίρνω,να με ενημερώνουν τι περιέχει, να ξέρω πότε θα μου το παρέχουν και ακριβώς τι θα πληρώσω γι' αυτό.Δε θέλω να ανακαλύπτω σε forum τι παίζει και τι κρύβεται ανάμεσα απ'τις λέξεις (πάλι καλά βέβαια που υπάρχουν και έτσι τουλάχιστον δεν ζούμε τελείως στο σκοτάδι)

Η Forthnet και καθε Forthnet, πΟΤΕ κτλ. δε θέλουν απλά δικαστήριο και "τράβηγμα" νομικό, θέλουν "ξεμπρόστιασμα" μπας και κάποτε αφυπνιστεί η αγορά και δει ότι δεν είναι ο "νταβατζής" και εμείς τα " π$%τ#^άκια" αλλά ότι είμαστε ο ΠΕΛΑΤΗΣ!

Ουφ...τα 'πα βραδιάτικα και ησύχασα:-P

Δημοσ.

Μια χαρά τα λες, αλλά μακάρι να ήταν τα τηλεπικοινωνιακά τα μόνα προβλήματα του κόσμου μας. ;)

Tα forum υπάρχουν για να ενημερωνόμαστε και ακριβώς αυτό κάνουμε εμείς εδώ.

Όποιος έχει όρεξη να ενημερωθεί διαβάζει και "ψωνίζει" συνηδειτοποιημένα.

/sc

Δημοσ.
λοιπόν ακούστε πως έχουν τα πράγματα:

Η σύνδεσή μου (1Ιουνίου 2006) έληγε θεωρητικά την 1 Iουνίου 2007 (7-8 κανονικά).

Αρχές Μαίου λοιπόν για να τους προλάβω, προπλήρωσα τους 6 μήνες έτσι ώστε να συνεχίσω για να μην υπάρχει διακοπή (γιατί αν πας στο τέλος φέξε μου και γλύστρισε) . Διακοπή όντως δεν υπήρξε και αφότου έληξε και μέχρι τις 21 Ιουνίου που αναβαθμίστηκε η γραμμή σε 6Mpbs. Μέχρι τότε με είχαν διαβεβαιώσει οτι είναι πολιτική της εταιρίας να δίνει δωρεάν την ίδια ταχύτητα (τα 768 για μένα) χωρίς χρεώσεις και όντως τα είχα.

Τώρα 18 Ιουλίου μου έρχεται λογαριασμός στο σπίτι για να πληρώσω τους πρώτους 6 μήνες πάλι. Το λέει καθαρά με ημ.λήξης 25 Ιουλίου.

Τους παίρνω τηλέφωνο (τώρα το απόγευμα) και μου λέει μια φωνούλα "ναι βλέπω οτι πρέπει να πληρωθεί". Καλά τους λέω ότι πείτε...

Άρα κάποιος εκεί στη forthnet ή έχει κάνει πατάτα ή επίτηδες. Άνθρωποι είμαστε. Ωραία, ας την πληρώσουν την πατάτα λοιπόν με αποζημίωση (λέω εγώ, γιατί όταν κάνουμε εμείς την πατάτα και δεν κοιτάμε τα ψιλά γράμματα και βάζουμε την υπογραφή μας, μας λένε "ααα ορίστε το λέει εκεί πίσω καθαρά...". καθαρά ναι με μεγεθυντικό φακό κάπως θα φαίνεται δεν μπορεί).

Αποδείξεις ας μην τα ξαναλέω, υπάρχουν που γράφουν ημερομηνίες, προπληρωμή 6 μηνο κτλ κτλ κτλ.

Και μετά το 6μηνο λογικά θα έρχεται λογαριασμός στο σπίτι (κάθε μήνα ή κάθε 2μηνο δεν θυμάμαι τώρα).

Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ οι λύσεις που βλέπω είναι οι εξής:

1) τους αφήνω στην ησυχία τους χωρίς να κάνω τίποτα και είτε με παίρνουν τηλέφωνο, είτε μου στέλνουν mail, είτε μου στέλνουν να πληρώσω και τόκους υπερημερίας (τράπεζα είναι?) και συνεχίζω να τους γράφω κανονικά.

Μπορεί και να το κόψουν το internet στην τελική.

Τους κάνω και γω μια αγωγή μήνυση για ότι προκύπτει αλλά το θέμα είναι τι θα κερδίσω απ' αυτή την ιστορία.

2) πάω από κει και τους τα "δείχνω", τις αποδείξεις εννοώ (και ότι άλλο αν θέλουν!) και τελειώνουμε φιλικά!

Αν καταλαβα καλα, ο λογαριασμος που σου ηρθε ειναι για να πληρωσεις παλι οτι πληρωσες στις αρχες μαιου.

Μηπως σε καποιο σημειο του λογαριασμου γραφει οτι "αν εχετε εξοφλησει το λογαριασμο απλα αγνοηστε τον" ;

Αυτο δεν ειναι ουτε λαθος ουτε κλεψιμο, ουτε πατατα καποιου υπαλληλου.

Ειναι κλασσικη κινηση του λογιστηριου της καθε εταιριας η υπηρεσιας, που ενω πληρωνεται για ενα λογαριασμο, δεν εχει ενημερωθει το online συστημα, με αποτελεσμα να βγουν οι λογαριασμοι και να μοιραστουν.

Προσφατα μετα απο μια περαιωση που εκανα με την εφορια (ξερετε, αυτες οι γκαγκστερικου τυπου "πληρωνεις, δε σε ελεγχουμε"), ενω εχω παει και πληρωσα την πρωτη δοση, μια βδομαδα μετα μου ηρθε ο λογαριασμος να πληρωσω ολο το ποσο.

Οπως επισης και σε λογαριασμους κινητων, που ενω εχεις πληρωσει καποιο μηνα, αυτος εμφανιζεται απληρωτος στο λογαριαμο του επομενου.

Ειναι κλασσικη κινηση, και δεν μπορεις να τη στηριξεις με τιποτε, γιατι απλα θα ισχυριστουν οτι δεν ενημερωθηκε το συστημα, και οι λογαριαμοι βγαινουν αυτοματα. απλα το ξεχνας.

Δημοσ.
Polidis είσαι τελείως άκυρος σε αυτά που λες, τόσα άτομα στο λέμε.

Ότι ισχύει τεχνικά για το xDSL εν Ελλάδι ισχύει και παγκοσμίως.

Οι αριθμοί είναι η μόνη παγκόσμια γλώσσα.

Χάζεψε τους στο από πάνω διάγραμμας και μόλις καταλάβεις τι λέει ξαναμιλάμε.

/sc

Malon den egina katanoitos.

Loipon kolisate malon oloi sto paradigma mou kai den eitade to dasos.

Pios tha mou pi emena re paidia gia ti eno ime 1200 metra apo to dslam

den apolanvano sto foul ton dinatotiton tin sindesi mou alla pio poli exo provlimata para foul taxitites?

Eki estiazo pio poli.

Otan pliro ego oles tis proipotheseis gia mia 24ara p.x kai eime mesa se ola gia ti esy mou dinei mono to 1/4 apo dafta eno ego se plirono kai apeto to foul?

Tha mou pis ma texnologika kai se themata ypodomis aftoi imaste.

E!!! oxi re seis!!! giati na imaste etsi diladi den to piano an den fonaxeis kai den apetiseis na etsi mia zoi tha mas pidane kai tha menoume sta idia gia panda.

As katsoune na dosoune afta pou sou tazoun.

Egina andiliptos?

Δημοσ.
Malon den egina katanoitos.

Loipon kolisate malon oloi sto paradigma mou kai den eitade to dasos.

Pios tha mou pi emena re paidia gia ti eno ime 1200 metra apo to dslam

den apolanvano sto foul ton dinatotiton tin sindesi mou alla pio poli exo provlimata para foul taxitites?

Eki estiazo pio poli.

Otan pliro ego oles tis proipotheseis gia mia 24ara p.x kai eime mesa se ola gia ti esy mou dinei mono to 1/4 apo dafta eno ego se plirono kai apeto to foul?

Tha mou pis ma texnologika kai se themata ypodomis aftoi imaste.

E!!! oxi re seis!!! giati na imaste etsi diladi den to piano an den fonaxeis kai den apetiseis na etsi mia zoi tha mas pidane kai tha menoume sta idia gia panda.

As katsoune na dosoune afta pou sou tazoun.

Egina andiliptos?

apo ti katalava o polidis ennoei afou se lene 24mbit, na kopsoun ton laimo tous na sou ftiaksoun dslam dipla apo to spiti sou gia na ta pianei.. afou sou ta exoun taksei (kai ta plhrwnoume..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...