Προς το περιεχόμενο

Δικηγόρος υπάρχει εδώ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι μόνο που στην ελλάδα έχει γίνει σύστημα. Κάνε το πρώτο

Δικηγόρος εδώ μέσα υπάρχει ο paredose

Ναι αλλά με αυτή τη λογική συνεχίζει να υπάρχει. Τέλοσπάντων, εγώ τη γνώμη μου είπα. Τώρα το τί θα κάνει ο φίλος είναι θέμα δικό του.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να σου πω πρωτού κάνεις οποιαδήποτε κίνηση κοίτα το χαρτί που σου έχουν στείλει μήπως δεν είναι λογαριασμός και λέει επάνω απόδειξη παροχής υπηρεσιών γιατι έτσι συνηθίζει να στέλνει η Forthnet τις αποδείξεις της γιατί κ γώ ψάρωσα στην αρχή ενω το είχα πληρώσει μόλις είδα το χαρτί.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχσ!!!

Δημοσ.

Εμένα η άποψή μου είναι ότι έχουν γεμίσει τα δικαστήρια με αργόσχολους που δεν έχουν τι να κάνουν...

Φίλε vision δεν το λέω για σένα φυσικά μην το πάρεις προσωπικά, απλά είναι αδιανόητο μία τόσο μεγάλη εταιρία να ήθελε να σου φάει τα λεφτά...

το λάθος της είναι πιο αθώο από ένα λάθος που θα έκανε ένας περιπτεράς που σου έδωσε λάθος ρέστα..

και ναι, συμφωνώ ότι σε στον οργανωτικό τομέα στην Ελλάδα είμαστε ''λίγο'' ΓΤΠ..., με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαστε καθημερινά, αλλά επειδή πηγαίνουν όλοι στα δικαστήρια για ''ψύλλου πήδημα'', και επειδή οι δικαστικοί υπάλληλοι ανήκουν στα άδυτα της γραφειοκρατείας, όλες οι δίκες έχουν χρόνια ταλαιπωρία και καθυστέρηση...

Εμένα προσωπικά τα δικαστήρια είναι το χειρότερό μου μετά τους γιατρούς.. :P

Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για να καταφύγω εκεί..Δεν τα αντέχω με τίποτα..

Δημοσ.
Η forthnet ενώ έχω προπληρώσει τα 117 ευρώ για 6 μήνες (συμβόλαιο για 1 χρόνο), μου ξανάστειλε λογαριασμό για 117 ευρώ για το ίδιο διάστημα.

Έπεσε στην περίπτωση βέβαια...

Τι λέτε. Να τους αφήσω να καούνε στο δικαστήριο ζητώντας και παχυλή αποζημίωση για εξαπάτηση και ότι άλλο προκύπτει, ηθική βλάβη και δε συμαζεύεται? (έχω όλες τις αποδείξεις) ή να πάω από κει να τους ξεχέσω και να το ξεχάσουμε?

basika to dikastirio tha sou parei xrono an den exeis kati na kaneis kai exeis tin oreksh na trexeis :S ..

apozimiosh den pezei na pareis kata ti gnomh mou. kalutera tha einai na pas stin eteria me tous logariasmous sou na to koitaksoun i idioi tha sou kostisei ligotero apo to na kaneis dikastirio.

apo tin alh de nomizo mia eteria san tin forthnet thelei na se klepsei kapio lathos einai san auta pou ginonte kathe mera stin ellada :s ...

Δημοσ.
Pera apo to thema ego aporo pos edo stin ellada kimounde oi asfalistikes eteries kai den kanoun tis asfaleies pou yparxoun sto exoteriko.

Paradigma ego pou ekana kapia xronia Germania eixa mia asfaleia pou legotane

rechtsschutz versicherung kai afto simeni oti eixes ton diko sou dikigoro ana pasa stigmi otan ton xriazosouna xoris na pliroseis mia apo tin tzepi sou.

Aplos edines stin asfalistiki sou kathe xrono peripou 200 marka(edina ego tote) diladi 100  simerina.

Milame mages afto einai oti kalitero gia tetia themata.

Exo trexi apires fores tote gia diafores periptoseis se dikigoro kai to 80% ton periptosen tis kerdisa.

An kati tetio gini kai edo oi eteries tha to skeftonde na sou kanoune teties pous***s

Afto tha einai kai kapia efkolia gia ton katena pou paei na exapatithi

υπαρχει...ολες το κανουν

κ νομιζω τον ελεγαν νομικος συμβουλος οικογενειας...

---------------------------------------------------------------

ποιος σ ειπε οτι θα σε εβαζαν να πληρωσεις τοκους?

για τους υπολοιπους π λενε οτι οι ελληνες πανε με το παραμικρο δικαστηρια...

ελπιζω οταν καταλαβετε διαφορα μικρα ποσα π σας κλεβουν απο δω κ απο κει να λετε τα ιδια...

Δημοσ.
υπαρχει...ολες το κανουν

κ νομιζω τον ελεγαν νομικος συμβουλος οικογενειας...

Ego den xero na yparxei tetio pragma pou proanefera.

An les esy gia Nomiko sinvoulo oste na sou paresxei nomikes sinvoules ok afto to xero.

Alla edo milame gia dikigoro pou analamvenei oles tis ypotheseis sou kai oxi na sou paresxi nomikes simvoules.

Alla ok den epimeno mpori na yparxi se kapia asfalistiki alla den nomizo na kanei ta panda se ypotheseis.

Alios olos o kosmos tha eftiaxne tetia asfaleia kai tha pigene se dikigorous xoris na to skeftotane 2h fora.

P.S An xeris tipota kai pia asfalistiki yparxi se afto to tomea pes to endiaferome

Δημοσ.
Εμένα η άποψή μου είναι ότι έχουν γεμίσει τα δικαστήρια με αργόσχολους που δεν έχουν τι να κάνουν...

Φίλε vision δεν το λέω για σένα φυσικά μην το πάρεις προσωπικά, απλά είναι αδιανόητο μία τόσο μεγάλη εταιρία να ήθελε να σου φάει τα λεφτά...

το λάθος της είναι πιο αθώο από ένα λάθος που θα έκανε ένας περιπτεράς που σου έδωσε λάθος ρέστα..

και ναι, συμφωνώ ότι σε στον οργανωτικό τομέα στην Ελλάδα είμαστε ''λίγο'' ΓΤΠ..., με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαστε καθημερινά, αλλά επειδή πηγαίνουν όλοι στα δικαστήρια για ''ψύλλου πήδημα'', και επειδή οι δικαστικοί υπάλληλοι ανήκουν στα άδυτα της γραφειοκρατείας, όλες οι δίκες έχουν χρόνια ταλαιπωρία και καθυστέρηση...

Εμένα προσωπικά τα δικαστήρια είναι το χειρότερό μου μετά τους γιατρούς.. :P

Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για να καταφύγω εκεί..Δεν τα αντέχω με τίποτα..

Φίλε δεν το παίρνω προσωπικά αλλά συμφωνώ εν μέρει με αυτά που λες.

απ' τον περιπτερά περιμένω να μου φάει 20, 50 λεπτά ή 1 ευρώ στο και καλά κατά λάθος. Από μια εταιρία που διαφημίζει (εσφαλμένα κατά τη γνώμη μου) "έως" (font size 5-6) "24 Mbps" (font size 40+) δεν περιμένω να μου φάει ούτε ένα λεπτό. Λάθη γίνονται γιατί δεν τα πληρώνουν όμως? Ο πελάτης όταν κάνει λάθος γιατί το πληρώνει? Να μην τα ξαναλέω πάλι - έχω απαντήσει σε όλα.

Τα δικαστήρια είναι η τελευταία λύση (αν και δεν θα έπρεπε) σαφώς λόγω ταλαιπωρίας και χάσιμο χρόνου μέχρι να γίνει η δίκη, αν γίνει, αν πάρει αναβολή κτλ κτλ. Αυτό εκμεταλέυονται οι εταιρίες και κάνουν ότι γουστάρουν.

Αλήθεια έχει πιάσει κανείς 24mbps? Αυτό το "έως" έχει καταντήσει αηδία. Δείτε τώρα στις εκπτώσεις πόσα μαγαζιά γράφουν "έως 50%". Αν παρατηρήσεις τις τιμές σπάνια θα δεις ένα προιόν που να έχει 50%. Το πλήθος κυμαίνεται μεταξύ 5 και 15%.

Εδώ ποιος φταίει πάλι? Ο πελάτης?

Θα έπρεπε να γίνεται αυτό που είπαν μερικοί. Ασφάλεια για τα πάντα και κάνατε λάθος κύριε? πληρώστε το. με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά πολλά.

Δημοσ.

φιλε vision εκανα και εγω αυτο εκανες και εσυ (ανανεωση στα 117Ε) και μετα απο λιγες μερες μου ηρθε ενα χαρτι για 117... τοτε δεν το ειχα προσεξει και νομιζα οτι ηταν για να ξαναπληρσωσω αλλα μετα ειδα οτι αποδειξη πληρωμης λολ...

Δημοσ.

ναι δεν σου λέω vision πως έχεις άδικο να παραπονιέσαι... Αφού μας δίνουν αφορμές μπορούμε να γκρινιάζουμε όσο θέλουμε. Το κάνω και εγώ καθημερινά... :P

Από την άλλη όμως, το να τρέχεις σε δικαστήρια το βλέπω λίγο τραβηγμένο, και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα ''διαφημιστικά τρικ'' με τα fonts που λες...

Δεν ειναι αυτά που χαρακτηρίζουν το μέγεθος και την αξιοπιστία μιας εταιρίας...

Δημοσ.

καταρχήν το όνομα forthnet ανάμεσα στις εταιρίες που προσφέρουν internet έχει ένα κάποιο κύρος (όπως και να το κάνουμε). Ή έστω ανάμεσα στους στραβούς, ο μονόφθαλμος αν θέλετε.

Το να σου λέει η εταιρία θα έχεις έως 24Mbps, σαν καταναλωτής λες (forthnet, βλέπεις και το 24 με γαιδουρινά γράμματα) = αξιοπιστία άρα θα τα έχω ή έστω τα περισσότερα, άρα την προτιμάς από το 24 και μόνο (πάρα πολλοί πίστεψέ με).

Τώρα τι σχέση έχει αυτό με το πρόβλημα που αντιμετώπισα και λύθηκε όπως γράφω σε προηγούμενο post, όλα είναι σχετικά και όλα παίζουν το ρόλο τους.

Τα διαφημιστικά τρικ τα κάνουν όλοι και μια και είναι νόμιμα (κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι παράνομα γιατί παραπλανούν τη μάζα καθώς απευθύνονται σε απελπιστικά λίγους), να ξέρουν οτι θα υπάρξει αντίδραση ακριβώς γιατί δεν καλύπτουν τις υπηρεσίες που διαφημίζουν.

Έχω κάνει αίτηση για 10mbps και έχω 6 και υποτίθεται έχει αναβαθμιστεί το δίκτυο από την 1η Ιουλίου στην περιοχή μου...

Θα μου πεις δεν είσαι ευχαριστημένος? Είχες και στο χωριό σου 6?

εεε αυτό θα μας φάει. Δεν ασχολούμαστε και οι εταιρίες κάνουν ότι θέλουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν μου έκαναν τέτοια τα είπα ένα χεράκια στον προϊστάμενο λογιστηρίου και δεν ξανααγοράζω forthnet, έχει τελειώσει για εμένα σαν εταιρία (χώρια που ακόμα και στη διακοπή με ταλαιπώρησαν....so long and fuck you very much κατάσταση).

Δημοσ.

Asxeto:

To "ews" exei na kanei afenos me ton orismo tou dsl pou den einai dedicated 24 kai afeterou me thn katastash/dynatothta ths grammhs soy(kalwdio)

Den einai ola ta kalwdia sthn katastash na piasoun 24 mbps oute apexoun oloi apo ton kombo 100m...

Δημοσ.

Θα μου πεις δεν είσαι ευχαριστημένος? Είχες και στο χωριό σου 6?

εεε αυτό θα μας φάει. Δεν ασχολούμαστε και οι εταιρίες κάνουν ότι θέλουν.

Etsi Etsi!!!!

Ego to fonazo apo tote pou ekana dilosi se touti tin kinotita diladi edo kai 5-6 xronakia.

Andistathite re seis kai min afinete na sas kanoun oti theloun kai na sas epireazoun me tis diafimiseis.

Kinigiste tous kai na iste sigouroi oti aftos pou exei dikio kerdizei stin teliki.

Min tous glifete gia 5 mbps parapano apetisteta ta plironete stin teliki.

Δημοσ.

Kinigiste tous kai na iste sigouroi oti aftos pou exei dikio kerdizei stin teliki.

Min tous glifete gia 5 mbps parapano apetisteta ta plironete stin teliki.

Και εμείς εδώ κ χρόνια αναφέρουμε ότι όλοι οι ISP στέλνουν από τα κέντρα τους ότι bw αναφέρουν.

Για αυτό υπάρχουν τα forum για να ενημερώνομαστε.

Μου φαίνεται δεν έχεις καταλάβει καθόλου το σκηνικό.

Mην πουλάμε τρελίτσα για κάτι που δεν στέκει.

Μπορούν αλλά σου κρατάνε μούτρα και δεν στα δίνουν; ή μήπως αυτό που ζητάς είναι κάτι τεχνικά μη εφικτό;

Στη ΔΕΗ παραπονιέσαι όταν η τάση έρχεται 218V λόγω απόστασης και όχι 238V;

Στην ΕΥΔΑΠ παραπονιέσαι αν μένεις στον 5ο και δεν έχει πίεση το νερό να κάνεις ντουζ ενώ στο ισόγειο έχει;

Απαιτείς και σε αυτούς καλύτερες τιμές, ή καλύτερες υπηρεσίες;

Με την υπάρχουσα τεχνολογία/υποδομή αυτά ισχύουν, αυτά υπάρχουν, έτσι είναι.

Όποιος τα θέλει όλα max ας βρεί ένα σπίτι δίπλα στο dslam/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...