vision Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Η forthnet ενώ έχω προπληρώσει τα 117 ευρώ για 6 μήνες (συμβόλαιο για 1 χρόνο), μου ξανάστειλε λογαριασμό για 117 ευρώ για το ίδιο διάστημα. Έπεσε στην περίπτωση βέβαια... Τι λέτε. Να τους αφήσω να καούνε στο δικαστήριο ζητώντας και παχυλή αποζημίωση για εξαπάτηση και ότι άλλο προκύπτει, ηθική βλάβη και δε συμαζεύεται? (έχω όλες τις αποδείξεις) ή να πάω από κει να τους ξεχέσω και να το ξεχάσουμε?
thanocaster Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ε νομίζω ότι το 2ο είναι πιο σωστό. Όλοι κάνουμε λάθη...
idet2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Egw tha sou elega na pas na ton plirwseis kai meta na kaneis oli ti fasaria gia eksapatisi klp....Etsi tha piasei pio polu Pera apo ti plaka twra, egw pistevw pws kathe ti tetoio tha prepei na to kinigame alla dystyxws ta lefta pou tha dwseis stous dikigorous gia parastaseis kai ta sxetika tha einai poly perissotera apo to na ksanaplirwnes ta 117 evrw. Antitheta sti Forthnet kati tetoio de kostizei tipota mias kai etsi ki alliws plirwnei ena soro nomikous simvoulous. Ama exeis gnwsto dikigoro filo klp kai de sou parei lefta kinigise to....alla polu fovamai pws alli mia fora o isxuros nika.
tsouk1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Να σου πω πρωτού κάνεις οποιαδήποτε κίνηση κοίτα το χαρτί που σου έχουν στείλει μήπως δεν είναι λογαριασμός και λέει επάνω απόδειξη παροχής υπηρεσιών γιατι έτσι συνηθίζει να στέλνει η Forthnet τις αποδείξεις της γιατί κ γώ ψάρωσα στην αρχή ενω το είχα πληρώσει μόλις είδα το χαρτί.
txamata Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Η forthnet ενώ έχω προπληρώσει τα 117 ευρώ για 6 μήνες (συμβόλαιο για 1 χρόνο), μου ξανάστειλε λογαριασμό για 117 ευρώ για το ίδιο διάστημα.Έπεσε στην περίπτωση βέβαια... Τι λέτε. Να τους αφήσω να καούνε στο δικαστήριο ζητώντας και παχυλή αποζημίωση για εξαπάτηση και ότι άλλο προκύπτει, ηθική βλάβη και δε συμαζεύεται? (έχω όλες τις αποδείξεις) ή να πάω από κει να τους ξεχέσω και να το ξεχάσουμε? βιάζεσαι... 1η κίνηση κάθε συνετού - που τη ρωτάει και τη λαβαίνει υπόψη του το δικαστήριο: Τους ρώτησες (γραπτά) να σου πούνε για το συμβαίνει, μέσα σε λογικό διάστημα; Κι αυτοι τι σου απάντησαν - και πότε; Αυτό αποδεικνύεται μόνο με γραπτά ντοκουμέντα. 2η κίνηση κάθε συνετού - ερώτηση και του δικαστηρίου: τι μέτρα πήρες για να μη σου τα πάρουν; πώς προφύλαξες την περιουσία σου. Πρακτικά, η υπόθεσή σου κάποια στιγμή, ακόμα και σε ένα χρόνο θα τελειώσει θα γίνει αντιληπτό και παραδεκτό το λάθος. Θα ακυρώσει το χρεωστικό η εταιρεία. Οπότε δε φτάνει η υπόθεση στο δικαστήριο, δεν υπάρχει πλέον αντικείμενο. Όμως εσύ μπορείς να επιμείνεις για αποζημίωση - για ψυχική οδύνη/ταλαιπωρία/προσβολή/προσβολή της προσωπικότητας. Αν λειτουργεί τότε ακόμα το παραδικαστικοεκκλησιαστικό παρασύστημα - είχες άκρη στο δικαστή με τη μεζούρα, ίσως έπαιρνες γερή αποζημίωση. Συνήθως τα ελληνικά δικαστ5ήρια επιδικάζουν ψιχία για αποζημιώσεις αυτού του είδους.
Japan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Πότε είχες πληρώσει τα πρώτα 117 ευρώ? Μήπως είναι για το 2ο εξάμηνο? Αν τα πλήρωσες μέσω internet παίζει να είναι η απόδειξη.
vision Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 λοιπόν ακούστε πως έχουν τα πράγματα: Η σύνδεσή μου (1Ιουνίου 2006) έληγε θεωρητικά την 1 Iουνίου 2007 (7-8 κανονικά). Αρχές Μαίου λοιπόν για να τους προλάβω, προπλήρωσα τους 6 μήνες έτσι ώστε να συνεχίσω για να μην υπάρχει διακοπή (γιατί αν πας στο τέλος φέξε μου και γλύστρισε) . Διακοπή όντως δεν υπήρξε και αφότου έληξε και μέχρι τις 21 Ιουνίου που αναβαθμίστηκε η γραμμή σε 6Mpbs. Μέχρι τότε με είχαν διαβεβαιώσει οτι είναι πολιτική της εταιρίας να δίνει δωρεάν την ίδια ταχύτητα (τα 768 για μένα) χωρίς χρεώσεις και όντως τα είχα. Τώρα 18 Ιουλίου μου έρχεται λογαριασμός στο σπίτι για να πληρώσω τους πρώτους 6 μήνες πάλι. Το λέει καθαρά με ημ.λήξης 25 Ιουλίου. Τους παίρνω τηλέφωνο (τώρα το απόγευμα) και μου λέει μια φωνούλα "ναι βλέπω οτι πρέπει να πληρωθεί". Καλά τους λέω ότι πείτε... Άρα κάποιος εκεί στη forthnet ή έχει κάνει πατάτα ή επίτηδες. Άνθρωποι είμαστε. Ωραία, ας την πληρώσουν την πατάτα λοιπόν με αποζημίωση (λέω εγώ, γιατί όταν κάνουμε εμείς την πατάτα και δεν κοιτάμε τα ψιλά γράμματα και βάζουμε την υπογραφή μας, μας λένε "ααα ορίστε το λέει εκεί πίσω καθαρά...". καθαρά ναι με μεγεθυντικό φακό κάπως θα φαίνεται δεν μπορεί). Αποδείξεις ας μην τα ξαναλέω, υπάρχουν που γράφουν ημερομηνίες, προπληρωμή 6 μηνο κτλ κτλ κτλ. Και μετά το 6μηνο λογικά θα έρχεται λογαριασμός στο σπίτι (κάθε μήνα ή κάθε 2μηνο δεν θυμάμαι τώρα). Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ οι λύσεις που βλέπω είναι οι εξής: 1) τους αφήνω στην ησυχία τους χωρίς να κάνω τίποτα και είτε με παίρνουν τηλέφωνο, είτε μου στέλνουν mail, είτε μου στέλνουν να πληρώσω και τόκους υπερημερίας (τράπεζα είναι?) και συνεχίζω να τους γράφω κανονικά. Μπορεί και να το κόψουν το internet στην τελική. Τους κάνω και γω μια αγωγή μήνυση για ότι προκύπτει αλλά το θέμα είναι τι θα κερδίσω απ' αυτή την ιστορία. 2) πάω από κει και τους τα "δείχνω", τις αποδείξεις εννοώ (και ότι άλλο αν θέλουν!) και τελειώνουμε φιλικά!
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ε νομίζω ότι το 2ο είναι πιο σωστό. Όλοι κάνουμε λάθη... Ναι μόνο που στην ελλάδα έχει γίνει σύστημα. Κάνε το πρώτο Δικηγόρος εδώ μέσα υπάρχει ο paredose
polidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 An exeis gnosto dikigoro na analavei afto trextous min tous afineis. An den exeis katse sta avga sou tha spasteis poli kai tha xaseis xrono kai xrima adika. Epesa 3 fores se teties periptoseis tis 2 tis elisa kini sinenesi(pou leme) tin triti eipa na tous trexo alla me trexane kai aftoi poli alla epidi dikastika tin kerdisa tin ypothesi itan mia hthiki ikanopioisi gia mena kai tipote parapano. Ta exoda vgikane perisotera.
thanos75x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δεν ξερω για αλλα παλικαρια απο το forum αλλα εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα με τη forthnet απο θεμα χρηματων και τους εχω κανει τα αισχη απο μεταβολες... Ξεκινησα 384 για 3μηνο μετα τους ειπα να μου βαλουν 1024 αοριστου καπακι εγινε η αναβαθμιση σε 2048 και το εκανα για ενα χρονο συνδρομη κτλ. Το μονο ασχημο ειναι οτι για αν απαντησουν στη γραμμη εξυπηρετησης πελατων περιμενεις πολυυυυυυυυυ ΖΖΖΖΖΖΖzzzzzzz.... Πιστευω οτι δεν το εκαναν εσκεμενα αλλα απο καποιο λαθος η κακη συνεννοηση μεταξυ υπαλληλων. Μην πας δικαστικα θα φας πολυ καιρο πολυ χρονο και πολυ χρημα ειναι ταλαιπωρια. Και το μονο που θα καταφερεις αν κερδισεις θα ειναι η ικανοποιηση του εγω σου οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω...
polidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Pera apo to thema ego aporo pos edo stin ellada kimounde oi asfalistikes eteries kai den kanoun tis asfaleies pou yparxoun sto exoteriko. Paradigma ego pou ekana kapia xronia Germania eixa mia asfaleia pou legotane rechtsschutz versicherung kai afto simeni oti eixes ton diko sou dikigoro ana pasa stigmi otan ton xriazosouna xoris na pliroseis mia apo tin tzepi sou. Aplos edines stin asfalistiki sou kathe xrono peripou 200 marka(edina ego tote) diladi 100 ? simerina. Milame mages afto einai oti kalitero gia tetia themata. Exo trexi apires fores tote gia diafores periptoseis se dikigoro kai to 80% ton periptosen tis kerdisa. An kati tetio gini kai edo oi eteries tha to skeftonde na sou kanoune teties pous***s Afto tha einai kai kapia efkolia gia ton katena pou paei na exapatithi
mrmoneyx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
vision Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 λοιπόν πήγα από κει (στα κεντρικά τους Συγγρού). 1ον) Το σύστημα εξυπηρέτησης ακόμα και εκεί είναι απαράδεκτο. Έχουν τόσο κόσμο τους βάζουν στην ουρά, έχουν 5-6 γραφεία που εξυπηρετούν και κανείς δεν γνωρίζει αν εξυπηρετούν όλες τις υπηρησίες και όντως δεν τα κάνουν όλοι όλα. Δεν υπάρχει ούτε μπακαλίστικο χαρτάκι που να λέει τι κάνει ο καθένας τους. Πάρτε ....$#%^Τ%^% το σπίτι σας εκείνο το ωραίο σύστημα που έχουν οι τράπεζες με τα χαρτάκια που παίρνεις νούμερο και βρίσκεις τη σειρά σου εύκολα και ωραία. Αλλά νούμερα είστε οι ίδιοι θα μου πείτε, γιατί να πάρετε κι άλλα... 2ον) Τους λέω ευγενικά έχετε κάνει λάθος. Πάει το παλικάρι "συσκέφτεται" 2 λεπτά με την προιστάμενη (αλήθεια τι λέγανε 2 λεπτά) έρχεται πίσω, μου λέει ναι έχετε απόδειξη? Εκεί αρχίζω και τα παίρνω σιγά σιγά. Καλά τους λέω εσείς δεν βλέπετε οτι έχω ήδη πληρώσει? Όχι. Κοιτάχτε τους λέω επειδή δεν μου έχετε κάνει άλλη @α@ακία μέχρι τώρα και για να το λύσουμε φιλικά και να μην κινηθώ νομικά εναντίων σας, ορίστε η απόδειξη. Να τη βγάλουμε φωτοτυπία? Ναι να τη βγάλουμε. Κι αν την είχα χάσει? Εσείς δεν έχετε αντίγραφο? Έχουμε αλλά θα πάρει χρόνο...(εκεί προφανώς την πατάς). Μόλις άκουσαν νομικά και είδαν και απόδειξη λύθηκε ως δια μαγείας το θέμα... Μετά: Ξέρετε αυτό το χαρτί που σας στείλαμε είναι η απόδειξη. @#$% Τα παίρνω πάλι. Μα καλά @α@άκες είστε? Εδώ γράφει ημ λήξης πληρωμής 25/7. Που γράφει απόδειξη πληρωμής? Ξέρετε αυτά στέλνουμε και επειδή δεν το πήρατε την 1η φορά που πληρώσατε το πήρατε τώρα... Ναι λέω αν το δει δικαστής αυτό το χαρτί, μόνο για απόδειξη δεν θα το πάρει... Αποφάσισα όπως είδατε να λήξει έτσι το θέμα "φιλικά", μια και δε μου την έχουν ξανακάνει, για να μην μπω στον κόπο με δικαστήρια κτλ. Τους εύχομαι μόνο καλή τύχη, γιατί καλή η θεωρία αλλά αν με ξαναενοχλήσουν για πληρωμένους λογαριασμούς δε θα κινηθώ "φιλικά". Το χρόνο που σπατάλησα βεβαίως για τη @α@ακία τους, κανείς δεν θα μου τον πληρώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.