Προς το περιεχόμενο

πληροφορικη οπα vs πηροφορικη καποδιστριακου

SofoS@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον,αυριο το πρωι πρεπει να παραδωσω μηχανογραφικο και δεν ξερω ποια απο τις δυο να προτιμησω..

μπορει καποιος που ξερει να μου πει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα της μιας και της αλλης σχολης?

ποιο εχει καλυτερους καθηγητες,καλυτερο εξοπλισμο,καλυτερο πτυχιο?κλπ

edit:μολις προσεξα οτι εγραψα πηροφορικη και οχι πληροφορικη καποδιστριακου:oops:

Δημοσ.

Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών να συμπληρώσω αυτή του ΕΚΠΑ, δύο πράγματα που γνωρίζω για την δεύτερη είναι ότι έχει έναν επιπλέον προσανατολισμό και σε θέματα φυσικού επιπέδου, δηλαδή είναι πιο κοντά στην επιστήμης υπολογιστών Κρήτης ή μηχανικούς υπολογιστών Πάτρας απο τις υπόλοιπες σχολές πληροφορικής χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μαθαίνουν τα ίδια πράγματα έτσι.Αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι η σχολή φτιάχτηκε στην βάση ενός παλιου μεταπτυχιακού του φυσικού, τέσπα λεπτομέρειες.Τραγική βιβλιοθήκη (τουλάχιστον μέχρι πριν 2 χρόνια που πήγα τελευταία φορά) και γενικά η αίσθηση χυμαδιού που υπάρχει σε όλες τις σχολές Θ.Ε. του καποδιστριακού, αυτά μου μείνανε όταν δούλευα με κάτι πληροφορικάριους σ'ένα project πριν κάμποσο καιρό.Από καθηγητές και εξοπλισμό θα σε γελάσω, εγώ μαθηματικός είμαι και πολλά έγραψα ήδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...