smilefreeware Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 To πρώτο που κάνουμε είναι να μεταφέρουμε αυτά που δουλεύαμε με τα XP στα Vista. Εδώ αρχίζουν τα όμορφα. Και επειδή οι φορητοί πλέον έχουν Vista, αναγκαστικά πολύ κόσμος περνάει στα Vista. Και αρχίζουμε πως διαβάζουμε hlp αρχεία, πως κάνουμε copy αρχεία σε κάποιο folder που δεν μας το επιτρέπει, πως ξεκινάει πχ. πρόγραμμα του fritz στο άνοιγμα χωρίς να το μπλοκάρει το σύστημα, πως φτιάχνουμε ramdisk .... κλπ. κλπ. .... Μήπως πρέπει να φτιαχτεί κατηγορία Vista ή υπόμνηνα ή τέλος πάντων κάτι ξεχωριστό που να αναφέρονται απορίες ή και λύσεις σε κοινά προβλήματα ? Η λύση google είναι αρκετά χρονοβόρα όπου τη δοκίμασα. Νομίζω η λύση forum είναι καλύτερη. Σίγουρα μετά από 2-3 χρόνια μπορεί να συγχωνευτεί μέσα στην κατηγορία Windows, τώρα όμως είναι πολύ νωρίς.
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μια πρόταση είναι να γίνει ένα subforum "Vista" μέσα στο ευρύτερο "Windows", όπως στις ενότητες Drivers, Laptops, Παιχνίδια και ADSL. Επίσης, κάτι παρόμοιο ίσως να είχε νόημα να γίνει και στην ενότητα "Κινηματογράφος", με τη δημιουργία subforum για τις τηλεοπτικές σειρές...
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Η λύση google είναι αρκετά χρονοβόρα όπου τη δοκίμασα.Νομίζω η λύση forum είναι καλύτερη. Μετάφραση: επειδή εγώ δεν μπορώ να σπαταλώ το χρόνο μου ψάχνοντας στο Google, προτιμώ να φτιάξετε ένα forum όπου εγώ θα ρωτάω και θα ψάχνετε εσείς στο Google για να μου δίνετε τις απαντήσεις έτοιμες.
smilefreeware Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μετάφραση: επειδή εγώ δεν μπορώ να σπαταλώ το χρόνο μου ψάχνοντας στο Google, προτιμώ να φτιάξετε ένα forum όπου εγώ θα ρωτάω και θα ψάχνετε εσείς στο Google για να μου δίνετε τις απαντήσεις έτοιμες. Νομίζω ότι η απάντησή σου είναι λιγάκι βιαστική. Αν εγώ πχ. φάω 5-6 ώρες να βρώ πως δουλεύουν τα hlp στα Vista και το γράψω στο forum θα έβλαπτε τους άλλους που θα γλύτωναν χρόνο ? Αυτή εξ' άλλου δεν είναι και η κεντρική ιδέα ενός τεχνολογικού forum. Εκτός αν θέλετε το forum να ασχολείτε μόνο με μπλά-μπλά. (Οχι ότι είναι κακό, αλλά σαν συμπλήρωμα). Ελπίζω το κείμενο να βγάζει σοβαρότητα λόγου και όχι ειρωνία.
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ΟΚ. Τώρα το εξήγησες καλύτερα και ναι, έχεις δίκιο. Αυτός είναι όντως ο λόγος ύπαρξης των φόρουμ. Στο θέμα μας τώρα, δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να ανοίξει ειδική κατηγορία για τα Vista. Αντίστοιχα, θα έπρεπε να ανοίξουμε ξεχωριστές υποκατηγορίες για το Ubuntu, το Suse, το Debian κλπ κλπ στην κατηγορία Linux? Ή για το 10.4 Tiger και το 10.5 Leopard στην κατηγορία Mac OS X ? Δεν το βρίσκω και τόσο κομψό. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς υπεύθυνος για τέτοιες αποφάσεις είναι μόνο ο HAL9000. Εγώ απλώς τη γνώμη μου λέω.
smilefreeware Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ανάλυση -------- Κανονικά δεν πρέπει να ανοιχτεί νέα κατηγορία γιατί ανήκει στα λειτουργικά. Είναι δε λύση αυτό που πρότεινε ο @random. βάλτε στον τίτλο "Vista"πχ. Vista: πρόβλημα στο Χ, πρόβλημα στο Χ στα vista πρόβλημα στο Χ [Vista] 5 γράμματα ειναι μόνο, θα διευκολύνετε τις αναζητήσεις, και θα το δούν πιο εύκολα όσοι τα χρησιμοποιούν και πιθανόν έχουν απαντήσεις. Βοηθάτε για να σας βοηθούν. Αλλά επειδή θέλουμε δεν θέλουμε πάμε σε Vista που θα καλύψουν το 90% του κόσμου δημιουργείται καινούργια ανάγκη. (Μη μείνετε στο 90%, υποθετικό νούμερο είναι) Ετσι σκέφτηκα πιό πολύ να ρίξω σπόρο προβληματισμού με το τι κάνουμε παρά πρόταση για νέα κατηγορία.
dark_banishing Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Συμφωνώ και εγώ να φτιαχτεί κατηγορία για τα vista. Δεν είναι όπως με τις διάφορες διανομές linux, γιατί το ποσοστό που έχει κάθε διανομή είναι πολύ μικρό, άρα βολεύει να είναι όλα μαζί. Και γενικά η κίνηση εκεί είναι υποπολλαπλάσια. Από τη στιγμή όμως που τα μισά τόπικς από την κατηγορία λειτουργικά αναφέρονται στα βίστα, φαίνεται ότι χρειάζεται.
tarrasque Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 εγώ νομίζω πως σε κανά 6μηνο θα μιλάμε μόνο για vista και πως δεν αξίζει η δημιουργία νέας κατηγορίας. απλά τώρα είναι η μεταβατική περίοδος
bchris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εγω προτεινω να καταργηθει η κατηγορια windows ολοκληρη.
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 To πρώτο που κάνουμε είναι να μεταφέρουμε αυτά που δουλεύαμε με τα XP στα Vista.Εδώ αρχίζουν τα όμορφα. Και επειδή οι φορητοί πλέον έχουν Vista, αναγκαστικά πολύ κόσμος περνάει στα Vista. Και αρχίζουμε πως διαβάζουμε hlp αρχεία, πως κάνουμε copy αρχεία σε κάποιο folder που δεν μας το επιτρέπει, πως ξεκινάει πχ. πρόγραμμα του fritz στο άνοιγμα χωρίς να το μπλοκάρει το σύστημα, πως φτιάχνουμε ramdisk .... κλπ. κλπ. .... Μήπως πρέπει να φτιαχτεί κατηγορία Vista ή υπόμνηνα ή τέλος πάντων κάτι ξεχωριστό που να αναφέρονται απορίες ή και λύσεις σε κοινά προβλήματα ? Η λύση google είναι αρκετά χρονοβόρα όπου τη δοκίμασα. Νομίζω η λύση forum είναι καλύτερη. Σίγουρα μετά από 2-3 χρόνια μπορεί να συγχωνευτεί μέσα στην κατηγορία Windows, τώρα όμως είναι πολύ νωρίς. το ειχα προτεινει κι εγω παλιοτερα,απ'τα vista RC2 αλλα δεν εκατσε.κι εμενα η αποψη μου ειναι οτι τωρα γινεται ενα μπαχαλο στο section windows.εχω δει ποστ που ρωταει για κατι,του απανταμε 2-3 (ο καθενας εχοντας αλλα στο κεφαλι του) και στο τελος γυριζει και μας λεει οτι ξερετε,δε μιλαω για βιστα,αλλα για ΧΡ.η το αντιστροφο.αφενος εκνευριστικο,αφετερου η αναζητηση μετα παει περιπατο.αφηστε που υπαρχουν πολλα μελη (καινουρια και μη) που τα θεματα που ανοιγουν ειναι της μορφης:"ΒΟΗΘΕΙΑ,ΣΟΣ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ?" κλπ Τι να πας να του πεις αυτουνου οτι στα θεματα που ανοιγεις να βαλεις και το ταμπελακι Vista? μπα....
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγω προτεινω να καταργηθει η κατηγορια windows ολοκληρη. ας τους να χαιρονται μωρε...:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.