george_o/c Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ρε συ Vatos, είπε μέχρι 25ε ... Και εσένα οι τρεις από τις τέσσερις ήταν στα 30ε+ . Αν και @kostelo ο Vatos έχει δίκιο... Η Scythe Ninja Plus είναι η καλύτερη ψύκτρα στα χρήματά της, και από απόδοση ξεφεύγει αρκετά πολύ, ΚΑΙ από Blue Orb 2 (αθόρυβη, αλλά από ψύξη... Άστα να πάνε) ΚΑΙ από την Sonic Tower (μαζί με ανεμιστήρα η Sonic Tower ανεβαίνει στα 40ε...) ΚΑΙ από την 7700... Είναι και πολυsocket... (πλάκα έχει αυτή η λέξη ) edit: Πάντως @kostelo αν τελικά καταλήξεις στην Scythe, βόλεψε βραχυπρόθεσμα καμιά 10αριά ευρώ, να πάρεις ένα δεύτερο 120άρη σε push-pull διάταξη :wink: Εκεί να δεις θερμοκρασίες... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Τελικα (μαλλον) κατεληξα στην THERMALTAKE CL-P0114-01 BIGTYPHOON 120 (τι 25 τι 28 ?) και διαβασα και μερικα καλα reviews τωρα που το εψαχνα. Αν και η εγκατασταση της πρεπει να ειναι ψιλοζορικη αλλα θα την παλεψω. Αυτο που μ αρεσε ομως ειναι οτι μπορει να αλλαχτει ο ανεμιστηρας της με εναν αλλο 12αρι οποτε και στην περιπτωση που κανει θορυβο, βρισκω ενα καλυτερο ανεμιστηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Blue Orb 2 (αθόρυβη, αλλά από ψύξη... Άστα να πάνε) Tin mperdeveis, me tis alles ORB Afti einai ok, kalyteri apo Zalman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Nαι sorry guyz, thanks Delirium μάλλον θα την μπέρδεψα με την Golden Orb 2... Από απόδοση είναι πράγματι καλύτερη από την 7000 της Zalman, και κοντοζυγώνει με την 9500 ... Μπα :!: Δεν το περίμενα από την Tt αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Για την ιστορια και μονο παρηγγειλα αυτην που λεω πιο πανω, την Big Typhoon. Ελπιζω να ειναι καλη τελικα και να μη παει τσαμπα το 30αρι. Θα ποσταρω εντυπωσεις οταν την παραλαβω και την εγκαταστησω (αν τα καταφερω ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Nαι sorry guyz, thanks Delirium μάλλον θα την μπέρδεψα με την Golden Orb 2...Από απόδοση είναι πράγματι καλύτερη από την 7000 της Zalman, και κοντοζυγώνει με την 9500 ... Μπα :!: Δεν το περίμενα από την Tt αυτό... Nai, entyposiakos aifnidiasmos [Leo na tin rixo ston o/c E4300...] Kostelo, kaloriziki dostou na katalavei! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Τελικα σημερα παρελαβα την ψυκτρα και την περασα στο μηχανημα. Για οποιον τυχον ενδιαφερεται ειναι απλα κορυφαια. Εριξε τις θερμοκρασιες του P4 630 μου (στα 3,6) σε idle απο 40 βαθμους σε 32 και σε full load απο 55-56 σε 42-43 το πολυ. Θορυβος δεν ακουγεται στο ελαχιστο (πιο πολυ ακουγεται το σφυριγμα των σκληρων) αλλα ηταν λιγο ζορι η εγκατασταση της (αν και την περιμενα πιο δυσκολη). Ευτυχως αντι για παξιμαδια που βαζανε παλια για να την βιδωσεις τωρα βαζουν κατι αλλα βιδακια που βιδωνουν με το χερι χωρις να θελουν και κανα ιδιαιτερο σφιξιμο (ενω παλια στα παξιμαδακια επρεπε να βρεις μικρο κλειδακι να τα σφιγγεις). Το μονο αρνητικο ενδεχομενως ειναι οτι ισα που ακουμπαει στον πισω ανεμιστηρα του κουτιου γι αυτο αν κανεις ενδιαφερεται καλυτερα να κανει ενα μετρημα του κουτιου πρωτα. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνεται για αλλαγη της στοκ ψυκτρας. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 είδες σου είπα ότι οποια και να διάλεγες δεν θα το μετάνιωνες αυτές τις orb δεν μου γεμίζουν το μάτι και δεν θα τις εμπιστευόμουν έινια κόπια από τις ζαλμάν και από αποδώσει/θόρυβο δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα και από temps τώρα νομίζω είσαι κυριλέ φαντάσου 27 έχει idle ο δικός μου με υδρόψυξη και 1,5Vcore για να είναι στα 3,6 σε load δεν πάω πάνω από 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Οντως αποδειχτηκε καλη η big typhoon. Ασε που η blue orb παιζει και να μη χωραγε απο το πλαι γιατι ειναι 2 ποντους πιο μεγαλη απ την typhoon και ισως να επρεπε να θυσιασω τον ανεμιστηρα πισω. Ολα καλα τωρα. Thanks για τις προτασεις ολων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Aman prokatalipsi vre Panagioti Na sou tin doso na dokimaseis? To xero poso moufares einai, oi TT... alla afti vgike -kat exairesi!- kali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 όχι δεν είναι προκατάληψη θα έβαζα οποια νάνε στο pc μου απλά αφού με 5 ευρώ διαφορά θα έπαιρνα κάτι πολύ καλύτερο αποδεδειγμένα γιατί όχι άσε που τώρα που πήγα σε υδρόψυξη δεν ξανά γυρνάω σε αέρα με τίποτα ησύχασαν τα αυτάκια μου Υ.Γ πάω να περάσω Svista στο pc μου να τα δοκιμάσω καλο βραδυ σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τελικα σημερα παρελαβα την ψυκτρα και την περασα στο μηχανημα. Για οποιον τυχον ενδιαφερεται ειναι απλα κορυφαια. Εριξε τις θερμοκρασιες του P4 630 μου (στα 3,6) σε idle απο 40 βαθμους σε 32 και σε full load απο 55-56 σε 42-43 το πολυ. Θορυβος δεν ακουγεται στο ελαχιστο (πιο πολυ ακουγεται το σφυριγμα των σκληρων) αλλα ηταν λιγο ζορι η εγκατασταση της (αν και την περιμενα πιο δυσκολη). Τη συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνεται για αλλαγη της στοκ ψυκτρας. :wink: Καλησπέρα. Συγγνώμη για το offtopic, αλλά υπάρχει κάποια βάση δεδομένων με idle θερμοκρασίες επεξεργαστών (με την μανίσια ψύκτρα εννοείται) για αναφορά ? Στην ιστοσελίδα της Intel αναφέρει την μέγιστη θερμοκρασία μόνο. Ρωτάω γιατί με παραξένεψαν οι θερμοκρασίες του kostelo. Εγώ έχω τον 530 (έχει 1mb cache σε σχέση με τα 2 του 630 και έχει πιο μεγάλη vcore) και έχω πολύ πιο μεγάλες θερμοκρασίες. Με την μανίσια ψύκτρα είχα 52-53 σε idle και το ανεμιστηράκι έκανε πάρα πολύ θόρυβο (4500 στροφές αν και δεν έπρεπε να δουλεύει τόσο) και θερμοκρασία μητρικής 45. Αυτό γινόταν τον τελευταίο καιρό με τις ζέστες. Χτες, αγόρασα μια Arctic Cooling Freezer 7 Pro και τώρα έχω 38-39 βαθμούς σε idle και 46-47 σε load και η θερμοκρασία της μητρικής είναι 43. Τις βρίσκετε κανονικές ? Με παραξενεύει/φοβίζει το γεγονός ότι έχω πιο μεγάλη θερμοκρασία από τον υπερχρονισμένο 630 του kostelo και ότι η Intel αναφέρει η θερμοκρασία του συστήματος δεν πρέπει να ξεπερνά τους 38 (ενώ εμένα είναι 43) Το κουτί μου είναι το Coolermaster Stacker και έχει άπλετο χώρο και ανεμιστηράκια επομένως δεν νομίζω να έχω πρόβλημα κυκλοφορίας αέρα. Περιμένω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.