Προς το περιεχόμενο

λιγη βοηθεια για την καρτα...

mitsdim1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

please θα ηθελα τα φωτα σας. τι πρεπει να προσεξω σε μια καρτα γραφικων για να δω αν ειναι καλη? παιζει ρολο μονο η μνημη της η και τιποτα αλλο? οσον αφορα το dx10 κ το 9 ποιο να προτιμησω? ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Παρα πολλα ακομα παιζουν ρολο...

Ποσα λεφτα εχεις να διαθεσεις και σε τι συστημα θες να τη ριξεις?

Δημοσ.

οχι παρα πολλα..μεχρι περιπου 90ε. και εχω εναν amd 3800+ στα 2ghz και 1 γιγα μνημη 667,ενα τροφοδοτικο 450w, και ενα mthb msi κ9agm2L. μονο pcie.

• Moderators
Δημοσ.

Η 8500Gt ουτε να το σκεφτεσαι, σερνεται.

Η Χ1650pro σε επιδοσεις ειναι κατω απο την 7600Gt, ενω για την HD2600 δεν εχω ιδεα! Μα καλα ποτε προλαβανε και τις φερανε??

Δημοσ.

Μην κοιτας τα 512ραμ της 8500Gt...Δεν μπορει να τα αξιοποιησει.

Στα χρηματα που κοιτας μονο 7600gt αξιζει,αλλα μιας κ εχεις αρκετα καλο συστημα προσπαθησε το για καμια 1950pro.

Δημοσ.

Και 'γώ διαφωνώ με την 8500GT. Με λίγα παραπάνω θα πρότεινα την 8600GT http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=7199&catid=15

που είναι μία normal λύση για DX10, ή την 7900GS http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=16186

που όμως έχει DX9 αλλά 256bit ταχύτητα διαύλων.Για τα λεφτά της πολύ καλή λύση είναι η 7600GT.

Η μνήμη (512) παίζει μικρό ρόλο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά της διαφοράς της απ' τη 256.Πάντως δε πιστεύω πως σου είναι απαραίτητο το DX10 ακόμα.

Συνεπώς, αν ασχολείσαι με gaming θα έλεγα 7600GT ή 7900GS. Η 8600GT είναι πιο δυνατή στα απαιτητικά video. Με ATI δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα οπότε καλύτερα να σου πει κάποιος που τις ξέρει πιο καλά...

Πάντως για κοίτα για καμιά μεταχείρα 7900GT... Λέω εγώ τώρα...:wink:

Δημοσ.
Μην κοιτας τα 512ραμ της 8500Gt...Δεν μπορει να τα αξιοποιησει.

Στα χρηματα που κοιτας μονο 7600gt αξιζει,αλλα μιας κ εχεις αρκετα καλο συστημα προσπαθησε το για καμια 1950pro.

Συμφωνώ απόλυτα. Αν παίζεις παιχνίδια πάρτην. Πολύ καλή και φτηνή για το τι προσφέρει.

Δημοσ.
Εννοείται την 7900GS (με ddr2 ομως? γιατι αυτο το πετσόκομμα?)

Φυσιολογικό μου φαίνεται, για αυτό και εξάλλου πουλιέται μόλις για 100ε ...

Δημοσ.

Και η συγκεκριμενη ειναι ευκαιρια εαν δεν θελεις να δωσεις χρηματα....

Πανω κατω ηταν στα επιπεδα μιας 7600Gt.

Eαν πας για 7900gs η συγκεκριμενη που εχεις δωσει λινκ εχει passive cooling ψυκτρα που σημαινει πως ξεχνας o/c.Και ο συγκεκριμενος πυρηνας το σηκωνει...

Οποτε προτιμησε αυτη με +19 ευρω απο το πλαισιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...