Προς το περιεχόμενο

Win msg

george__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mηπως ξερετε για ποιο λογο βγαινει αυτο το μυνημα και τι ενδεχομενως επιπτωσεις υπαρχουν αν δεν βαλεις το cd?

untitled3fy2.th.png

Δημοσ.

Δεν το έχω ξαναδεί αλλά δεν φαίνεται καθόλου καλό!Αν πατήσεις cancel στο ξαναπετάει η όχι?Αν δεν στο ξαναπετάει χέ###κες αλλιώς σε βλέπω για format!

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ Alex πρωτη φορα το βλεπεις?? Εγω το χω δει δεκαδες φορες.

Μπορεις να πατησεις cancel. Τι εννοεις "χε###κες"? (δε καταλαβα τι λεξη).

Συνηθως εβαζα το cd αλλα τωρα στο μεν ενα μου pc δεν το αναγνωριζει, στο δε αλλο pc δεν υπαρχει cd drive...

Νearly, εαν γνωριζεις αυτο το msg καλο ειναι να μου πεις, για να μη διαβαζω ολο αυτο το link που μαλλον ειναι κι ασχετο αφου μιλαει περι εγκ/σης sp2 ενω εδω εχουμε κατασταση με ηδη sp2 μεσα.

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις δεν έχω ξαναδεί να λέει ΠΟΤΕ τα windows να λένε ότι υπάρχουν αρχεία που μάλλον αντικαταστάθηκαν και κατ'επέκταση έχει δημιουργηθεί πρόβλημα,και κρίνοντας από το πλήθος των απαντήσεων που έχεις δεν νομίζω να είναι και πολύ σύνηθες,έτσι δεν είναι?

Και το χε###κες σημαίνει χέστηκες!!

Δημοσ.

Να σε (ξανα)ενημερωσω λοιπον οτι ειναι ενα μυνημα που εχω λαβει πολλες φορες. Ισως επειδη εγκαθιστω πολλα προγραμματα.

Οσο για τις απαντησεις, το οτι απαντησαν 2 ατομα μετα απο λιγες ωρες, δε σημαινει τιποτα.

Δε νομιζω να ειναι σοβαρο προβλημα γιατι στο ενα μου pc το λαμβανω εδω και 1 χρονο χωρις να εχει γινει τιποτα.

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιο dll είναι παλιότερης έκδοσης από αυτήν που θα έπρεπε.

Π.χ. βάζεις windows xp sp2 και μπαίνει η έκδοση 5.1.2600.2726 του ole32.dll.

Μετά βάζεις κάποιο πρόγραμμα και αυτό αλλάζει την έκδοσή του με κάποια παλιότερη.

Πιθανά προβλήματα: από τίποτα / μέχρι να μην παίζουν κάποια προγράμματα / μέχρι να μην φορτώνουν τα Windows. Ανάλογα το .dll.

Αν έβαλες κάποια hacked έκδοση των xp (π.χ. tinyxp ή litexp) μπορεί να μην έχουν γράψει σωστά την έκδοση στο αρχείο .inf της εγκατάστασης, οπότε να μην φταίει κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε στη συνέχεια, αλλά να είναι "χαλασμένο" το CD εγκατάστασης.

Δημοσ.

Εσυ alkisg το εχεις ξαναδει το μυνημα ή ειναι η πρωτη φορα, οπως συνεβη και με τον alex2005?

H εκδοση που εχω βαλει ειναι οντως hacked, Win XP Pro SP2, αλλα αυτο ηταν πριν πολλους μηνες ενω το μυνημα εμφανιστηκε πολυ αργοτερα. Στο δευτερο pc(που δεν εχει cd drive-κατεβαστηρι) υπαρχουν εδω και 1,5 χρονια αλλα μολις χτες πρωτοεμφανιστηκε...

Δημοσ.

Ναι, το έχω ξαναδεί καμιά 30ριά φορές ακόμα. Δεν παίζει ρόλο που το είχες 1,5 χρόνο, απλά εκείνη τη στιγμή έβαλες πρόγραμμα ή έτρεξες windows update κτλ που πείραξε το συγκεκριμένο dll.

Δημοσ.

Γιώργο μήπως θέλεις να κάνουμε ένα poll για το πόσοι έχουν δει αυτό το μήνυμα στο pc τους?lol

Ίσως επειδή είχα ανέκαθεν αυθεντικά Windows να μην έχω δει ποτέ αυτό το πρόβλημα....αλλά συγνώμη κιόλας δεν έπρεπε να επέμβω καθόλου στην συζήτηση από την στιγμή που δεν ήξερα την απάντηση!!

Δημοσ.
Ναι, το έχω ξαναδεί καμιά 30ριά φορές ακόμα. Δεν παίζει ρόλο που το είχες 1,5 χρόνο, απλά εκείνη τη στιγμή έβαλες πρόγραμμα ή έτρεξες windows update κτλ που πείραξε το συγκεκριμένο dll.

Aυτο ειπα κι εγω, οτι οφειλεται στην εγκατασταση προγραμματων.

Προβληματα σαν κι αυτα που ειπες(να μην παίζουν κάποια προγράμματα / μέχρι να μην φορτώνουν τα Windows)δεν εχω. Επισης δεν μιλαμε για "χαλασμένο" CD εγκατάστασης.

Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα οταν βγαζει αυτο το μυνημα απ τη στιγμη που το cd δεν το αναγνωριζει(αλλες φορες στο παρελθον το αναγνωριζε και προχωρουσε κανονικα τη διαδικασια αντικαταστασης των αρχειων).

Δημοσ.

> Επισης δεν μιλαμε για "χαλασμένο" CD εγκατάστασης.

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις σαν απλός χρήστης. Π.χ. το nLite επειδή δεν μπορεί να φτιάξει σωστά τα .inf αρχεία απενεργοποιεί το system file protection ακριβώς για να μην δημιουργείται αυτό το πρόβλημα που βλέπεις.

Δεν εννοώ να μην κατέβηκε σωστά το αρχείο, ούτε να είναι χαλασμένο το CD. Εννοώ ότι αυτοί που το έφτιαξαν δεν το έφτιαξαν σωστά.

Αν δεν ξέρεις συγκεκριμένα ποιο .dll φταίει θα δυσκολευτείς να λύσεις το πρόβλημα χωρίς ειδικό utility (και δεν έχω κάποιο υπ' όψη μου).

Για αρχή δοκίμασε

Έναρξη » εκτέλεση » sfc /scannow

ή/και

να απενεργοποιήσεις το system file protection (google it).

Δημοσ.

Μην ανησυχεις, μπορω να το ξερω. Ειναι ενα cracked cd-rom με ενσωματομενο το sp2 και δε χρειαζεται activation. Εκτος απο μενα το εχουν και αλλοι χρηστες, δηλαδη κυκλοφορει και ειναι δοκιμασμενο.

Αλλα επειδη εγω εγκαθιστω συχνα πολλα προγραμματα, καποια οπως φαινεται αλλοιωνουν τα Windows. Πως θα μπορουσαμε να προστατευτουμε απ αυτο??

Δεν ειναι δυνατον να ξερω ποιο .dll φταει.

Η εντολη scf /scannow βγαζει ακριβως το ιδιο παραθυρο.

Δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να απεν/σω το system file protection. Δεν κερδιζω κατι και καλο ειναι να γνωριζω για τα error msgs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...