Προς το περιεχόμενο

Koyti-trofodtiko kai systhma psykshw kartas grafikwn.

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Seasonic είναι εξαιρετικό τροφοδοτικό, αξιόπιστο και απίστευτα αθόρυβο.

Για ψύκτρα της CPU τσέκαρε τη Zalman 9500, μπορεί να μην είναι τόσο αθόρυβη όσο θέλει, είναι όμως αρκετά αποδοτική.

Οι arctic cooling ψύκτρες είναι πάρα πολύ αθόρυβες, αλλά όχι τόσο καλές ψύκτρες (καλύτερες πάντως από τις standard).

Στο θέμα του κουτιού - και απο τη στιγμή που σε απασχολεί η αθόρυβη λειτουργία - θα πρότεινα να διαλέξεις ένα που να μην έχει παράθυρο και να είναι όσο το δυνατόν πιο μασίφ.

Λάβε επίσης υπ'όψη σου ότι οι 120αρηδες ανεμιστήρες (για το κουτί) είναι πολύ πιο αθόρυβοι από τους 90άρηδες.

*για τη συναρμολόγηση, καλύτερα κάντη μόνος σου. Δεν είναι δύσκολη και θα μάθεις πολλά. Υπομονή χρειάζεται μόνο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ψυκτρα cpu ριξε και μια ματια στη THERMALTAKE CL-P0114-01 BIGTYPHOON 120. Την παρελαβα σημερα και ειναι κορυφαια κατα τη γνωμη μου. Δεν εχω δοκιμασει τις υπολοιπες που σου ειπαν τα παιδια αλλα αυτη πραγματικα ειναι αθορυβη και κανει και πολυ καλη δουλεια, οπως αναφερω και σε αυτο μου το ποστ.

Δημοσ.
Ti sxesh paizei to para8yro ston 8orybo?

Τα διαφορετικά υλικά του panel έχουν εντελώς διαφορετική συμεριφορά σε δόνηση και ηχομόνωση (αλλά και θερμοαπαγωγή).

Η άποψη που σου ανέφερα πιο πάνω, προέρχεται περισσότερο από εμπειρία παρά απο θεωρία.

Στη κατασκευή ενός "αθόρυβου" pc, παίζουν αρκετά πράγματα ρόλο: Το πόσο καλά είναι τα συστήματα ψύξης (ανεμιστήρες & ψύκτρες), η κατασκεύη και η ποιότητα του κουτιού (ροή αέρα και βάρος), η συναρμολόγηση και το πέρασμα των καλωδίων ("sleeving").

Προς θεού, δεν είμαι κανένας "ειδικός", από διάφορες δοκιμές και παρατηρήσεις, κατάφερα να φτιάξω με ένα λογικό ποσό χρημάτων (65? κουτί, 24? ανεμιστήρες, 55? ψύκτρα και ένα Seasonic τροφοδοτικό) ένα σχετικά αθόρυβο και "δροσερό" pc, στο οποίο μπορώ να κοιμάμαι δίπλα άνετα :-D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...