gv_liou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ηρθε σημερα ο λογαριασμος για 1024 μεσω ΑΡΥΣ. εκτος του οτι μολις αγορασα το dsl cube μου ειπαν οτι θα ειναι για 8 μηνες (πραγμα που επεμενα πολυ με ερωτησεις στο καταστημα και στο τηλ κεντρο τους) και με διαβεβαιωναν για αυτο, μου στελνουν mail και μου λενε οτι ισχυει 5 μηνες.μενω μαρκοπουλο αττικης. το καταπινω και ρωταω ποσο θα ειναι τωρα ο μηνας ολα πληρωμενα. μου λενε γυρο στα 20ευρω (δε θυμαμαι ακριβως). σημερα μου ηρθαν 39 ΕΥΡΩ!!!!δηλαδη πληρωνω extra το παγιο ΑΡΥΣ. βγαζω αφρους!!
Dr.Strangelove Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Αυτό που σου είχαν πει είναι για περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο της Vivodi και παίρνεις Shared LLU. Σου είχαν πει ότι έχουν κόμβο στο Μαρκόπουλο και θα συνδεθείς στο δίκτυό τους ή ξέχασαν να σου αναφέρουν ότι αν πάρεις γραμμή από ΟΤΕ θα πληρώνεις και ξεχωριστό πάγιο;
Thanasis159 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Την γνωστή διαδικασία... Καταγγελία στην ΕΕΤΤ, στο ΙΝΚΑ, στον συνήγορο του καταναλωτή και όπου αλλού βρεις... Βέβαια, αν έχεις υπογεγραμένο κάποιο συμβόλαιο ρίξε μια ματιά στους όρους του... Αλλά και πάλι η καταγγελία είναι απαραίτητη.
gv_liou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 file dr.strangelove otan toyw pira thl kai moy eipann oti i prosfora isxiei fia 5 mhnes eixan ws dikaiologia oti eimai ston ote. to dexomai. otan omws rwthsa an sta 20 euro perilamvanontai OLA!! moy eipan nai.me liga logia an einai na paei 40 euro o minas kalitera kathe toso na stamataw kai na agorazw neo paketoapo tn arxi!!
rallistas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Κι εμενα τοσο ηρθε ο πρωτος λογαριασμος μετα το 5μηνο και απο τον επομενο ερχεται,21 ευρω.
Timour21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Κι εμενα τοσο ηρθε ο πρωτος λογαριασμος μετα το 5μηνο και απο τον επομενο ερχεται,21 ευρω. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.
rallistas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Απο την παρεα μου εγω εχω Vivodi κι ολοι οι αλλοι ΟΤΕ και μολις εληξαν τα προπληρωμενα και στους φιλους μου τους ηρθε ενας λογαριασμος 38.75 ευρω κι απο τον επομενο μηνα κανονικα.
mitsos24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Sorry για το off topic αλλα φιλε rallistas το σκαφακι σκιζει!!! Συμφωνω απολυτα με την υπογραφη σου! (Αν και λιγο μεγαλυτερο δεν θα με πειραζε κιολας )
rallistas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 /offtopic Κι αυτο καλο ειναι μωρε και προσιτο...(full extra:330.000 eura):-P/offtopic
kage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 εμενα ειναι καλυτερο rallista m arese to sign s k ebala paromoio 8ewreise to k copyrighted:P
apostol1s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 gv_liou na milas kalitera min patheis kamia neila apo tis etairies.sto leo auto giati douleuo se mia apo autes.min nomiseis oti tha se stirixei kaneis.
gv_liou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 de katalava file mou, isws esy exeis pronomiaki xrewsi ,isws kai oxi pmws allo ta 20 poy mou ipisxethikan kai allo ta 40 euroulakia to mina. de perimenw stiriksi apo kanena apla to gnostopoiw stous ipoloipous. oi apeiles de pianoyn..
marios1957 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 gv_liou na milas kalitera min patheis kamia neila apo tis etairies.sto leo auto giati douleuo se mia apo autes.min nomiseis oti tha se stirixei kaneis. Θα στείλεις μπράβους;:evil: Στανιάρισε μπαγασάκο και μη γλύφεις και πάρα πολύ.Στη πρώτη στραβή θα σε στείλουνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.