stef-dim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Χθες ο υπολογιστής μου έβγαλε το εξής μήνυμα: Hardware initiate failed, please chech device. The bios does not be installed. Press G to continue Όταν πατάω το G βγλαζει το εξής: Reboot and select proper boot device Το θέμα είναι ότι μου είχε ξαναβγάλει αυτό το μήνυμα και πιο παλιά. Εκανα format και δούλεψε κανονικά για περίπου έναν μήνα αλλά τώρα το ξαναέβγαλε. Ξέρει κανεις αν είναι πρόβλημα hardware?
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=202513
activex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 einai sxedon sigouro oti kati paizi me to mobo sou...ti thermokrasies exei to chipset? mia fora theorite kolima alla deuteri kati den paei kala.. to format pos to ekanes? edw dixni na xani ton disko! (sto deutero minima) kala sto proto xani olokliro to bios (?) :s edit: aaa exei istoria to thema an eisai entos eggihsis stilto gia RMA na telionis..(kata 90% einai mobo)
palawiaris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μάλλον ασυμβατότητα σκληρού με τον μητρική. Δοκίμασε σε άλλη θέση,ειδικά αν η άλλη θέση έχει διαφορετικό controller
Kagkouros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=202513 ααααααχαχαχαχαχαχαχχααα
disqualified Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 χαχαχαχαχαχαχαχαα τωρα το δα οτι ειναι απο τον ιδιο χρηστη, ειδατε τι κανετε οταν φτιαχνετε δυο ιδια thread(threat κατα τον kagkouro xexe στην εφερα), παιρνεται ως απαντηση το προηγουμενο thread σας και μπαινετε σε loop. Πως την πατησα ετσι και λεω πολυ περιεργο thread με εντελως ιδιο θεμα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα Τουλαχιστον εριξα ενα καλο γελιο με την πατατα μου
oneofthem Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 λέω και γω το γράψαν και οι 2 με τον ίδιο τρόπο ακριβώς?? και το βγάζει το bios έτσι?? τι διάολο ιός είναι αυτός και κάνει τέτοια κόλπα?? μεγάλο σπίρτο είμαι και γω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.