cordobros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ρε παιδεs κανα προγραμματακι για κοψιμο μερουs διαφορων βιντεο και συρραφη μετα σε ενα ξεχωριστο; κατι μικρο και ευελικτο γιατι αυτα που ξερω ειναι τεραστια. δεν χρειαζομαι κατι πολυπλοκο π.χ.adobe premier,pinnacle,ulead κ,λ,π. κατι πιο απλο να μπορω να καβω μερη απο βιντεο και να τα ενωνω με αλλα.
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 το πιο απλο εινα μπροστα σου και ειναι το movie maker.
cordobros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 μωρε προσπαθησα αλλα δεν βγαζω ακρη πωs κοβουμε το βιντεο. για δωσε τα φωτα σου γιατι δεν εχω ξαναασχοληθει με το σπορ και δεν βγαζω ακρη.
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 κατω απο την οθονη που βλεπεις το video εχει ενα εικονιδιο στα δεξια που δειχνει ενα φιλμ να κοβετε στη μεση, ελα λιγο εξασκηση θελει ειναι πανευκολο
cordobros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 οντωs ειναι πανευκολο. ευχαριστω παιδια,κοιτα να δειs το ειχα μπροστα μου και δεν ειχα ασχοληθει ποτε μαζι του.
DIMITRISG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 εγω δεν μπορω να το καταλαβω πως γινεται κοβω την ταινια αλλα μονο μεχρι το σημειο που εχω επιλεξει. Αν για παραδειγμα θελω να κρατησω μονο ενα κομματι αλλα στην μεση του video γινεται ;
disqualified Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 στην αρχη το κοβεις στην αρχη που το θες και μετα παιρνεις το ενα κομματι και το κοβεις και στο τελος που θες
DIMITRISG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 σ'ευχαριστω κατι εκανα , μπερδευτικα με τα κομματια . καλυτερη λογικη εχει το virtualdub ή ειναι θεμα συνήθειας
disqualified Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα αλλα απ οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ καλο. Δε σ αφηνει να επεξεργαστεις wmv το virtual db ή εχω καταλαβει εγω λαθος?
cordobros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 το κακο ειναι οτι μετα εαν θελειs να τα φταξειs ενα βιντεο ολα τα κομματια που εχειs κοψει,κανει 10 ωρεs να στ φτιαξει ο moviemaker. ειναι φριχτα αργοs σε συγκριση με τον nero.
DIMITRISG Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα αλλα απ οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ καλο.Δε σ αφηνει να επεξεργαστεις wmv το virtual db ή εχω καταλαβει εγω λαθος? sto virtual dub einai merika avi pou den mporo na ta valo mesa oute ta wmv mporo gi auto elega an to moviemaker kanei kopsimo rapsimo opos to virtualdub tha itan oti kalytero giati mporeis na bazeis ola ta format video
Stavros_Ribo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 το κακο ειναι οτι μετα εαν θελειs να τα φταξειs ενα βιντεο ολα τα κομματια που εχειs κοψει,κανει 10 ωρεs να στ φτιαξει ο moviemaker.ειναι φριχτα αργοs σε συγκριση με τον nero. Συμφωνώ απολύτως. Είναι πάρα πολύ αργό. Βέβαια εξαρτάται και από το μέγεθος του αρχείου όπως είναι λογικό. Συχνά φτιάχνω κάτι μεγάλα βίντεο και κάνει γύρω στη μισή ώρα. Το κακό όμως για εμένα είναι ότι την ώρα που γίνεται αυτή η διαδικασία δεν μπορείς να κάνεις κάποια άλλη δουλειά. Έχω ακούσει ότι κατά την επεξεργασία βίντεο κτλ ο υπολογιστής <<κουράζεται>> ιδιαίτερα. Ίσως γι` αυτό να μην μπορείς να κάνεις κάποια άλλη δουλειά και να περιμένεις τον Movie Maker να σου φτιάξει το βίντεο.
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ναι και αν πας να κανεις και κατι αλλο εκεινη τη στιγμη, μπορει να στο γ*****, π.χ. οταν περναγα video απο την καμερα μου δοκιμαζαμε, να παιξουμε και pro, και το video βγηκε σε αργη κινηση,χαχαχαχαχα,
Stavros_Ribo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ναι και αν πας να κανεις και κατι αλλο εκεινη τη στιγμη, μπορει να στο γ*****, π.χ. οταν περναγα video απο την καμερα μου δοκιμαζαμε, να παιξουμε και pro, και το video βγηκε σε αργη κινηση,χαχαχαχαχα, Δεν νομίζω να μιλάς σοβαρά. Εντάξει αν έπαιζες Pro λογικό θα ήταν να σου κολλούσε το παιχνίδι αλλά και το βίντεο να περαστεί στον υπολογιστή σε αργή κίνηση αυτό μου φαίνεται παράλογο. Δεν ξέρω ίσως να γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.