disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 αυτο το εχετε υπ οψιν σας ετσι? "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
ALFR3D Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 αληθεια ειναι..βεβαια αυτο ειπωθηκε το 81 που τεχνολογικα ειναι 5 αιωνες πισω
Harkon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ενημερωτικό ή ειρωνικό είναι το υφος του ποστερ στην αναφορά αυτή;
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 αυτο το εχετε υπ οψιν σας ετσι?"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981 Απίστευτο, δεν το είχα ξανακούσει! Όχι μόνο αξίζει δικό του thread αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει sticky!
gus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Απίστευτο, δεν το είχα ξανακούσει! Όχι μόνο αξίζει δικό του thread αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει sticky! XAXAXAXA!!!
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ενημερωτικό ή ειρωνικό είναι το υφος του ποστερ στην αναφορά αυτή; οχι δεν ειναι ειρωνικο ως προς τον Gates, απλα ειναι μια δηλωση που για τα σημερνα δεδομενα φαινεται πολυ αστεια, και αποδυκνυει οτι κανενας δε μπορει να φανταστει την εξελιξη της τεχνολογιας ουτε να ειναι απολυτος. Ειμαι σιγουρος οτι και ο Gates θα γελαει με αυτο, και φυσικα το 81 μια τετοια δηλωση ειναι κατι το οποιο ηταν απολυτα φυσιολογικο. Εγω το 81 μολις ειχα βγει απο το αυγο, σιγα μην ειρωνευτω και τον Gates...lol
SL9S9 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ε ναι, για MS-DOS είναι υπεραρκετά τα... 0,64 MB Δεν φαντάστηκε ο άνθρωπος τα Vista τότε.... 25 χρόνια πριν Η πρόβλεψη θα ισοδυναμούσε με το παρακατω: Φανταστείτε ένα pc το 2040 το οποίο αντί γα ποντίκι να βάζεις τα χέρια σoυ μεσα στην 3D οθονη (ή να μπαίνεις ολόκληρος) και να πιανεις τους φακελους και να τους τραβας ... ή να μετακινείς με τη χούφτα τα mp3 ή να μπαίνεις στο 3D studio και να τα φτιαχνεις με τα χερια... (χαχα)
Harkon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 οχι δεν ειναι ειρωνικο ως προς τον Gates, απλα ειναι μια δηλωση που για τα σημερνα δεδομενα φαινεται πολυ αστεια, και αποδυκνυει οτι κανενας δε μπορει να φανταστει την εξελιξη της τεχνολογιας ουτε να ειναι απολυτος. Ειμαι σιγουρος οτι και ο Gates θα γελαει με αυτο, και φυσικα το 81 μια τετοια δηλωση ειναι κατι το οποιο ηταν απολυτα φυσιολογικο. Εγω το 81 μολις ειχα βγει απο το αυγο, σιγα μην ειρωνευτω και τον Gates...lol οκ συμφωνώ
red7genius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ε ναι, για MS-DOS είναι υπεραρκετά τα... 0,64 MBΔεν φαντάστηκε ο άνθρωπος τα Vista τότε.... 25 χρόνια πριν Η πρόβλεψη θα ισοδυναμούσε με το παρακατω: Φανταστείτε ένα pc το 2040 το οποίο αντί γα ποντίκι να βάζεις τα χέρια σoυ μεσα στην 3D οθονη (ή να μπαίνεις ολόκληρος) και να πιανεις τους φακελους και να τους τραβας ... ή να μετακινείς με τη χούφτα τα mp3 ή να μπαίνεις στο 3D studio και να τα φτιαχνεις με τα χερια... (χαχα) ακομα και ετσι να ειναι, παλι θα βαζουμε αλλους να κανουν τις χειρωνακτικες δουλειες(τραβηγμα, μετακινηση φακελων!!!λολ)!!!
GI@RG@S Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 καλα δεν εγω δεν ξερω ακριβως πως εγινε η φαση κ ειπε κατι τετοιο μπορει να εννουσε κατι αλλο η να ειναι καπως μεταφορικο δεν πιστευω οτι κυριολεκτει με τη φραση αυτη αλλωστε λεει Nobody ισως ηθελε να πει κατι βαθυτερο η κατι σαν σποντα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.