Προς το περιεχόμενο

L226WTQ ή SM226BW και γιατί?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως είναι λιγάκι αντιφατική η τελευταία παράγραφος στο conclusion. Ίσως να εννοεί πως το πάνελ είναι γρήγορο, αλλά με μερικά παραπάνω εμφανή λάθη σε όσα θέλει να δείξει.

Από τις δύο πρώτες, LG και Samsung, αυτοί φαίνεται να προτιμούν τη δεύτερη.

Πάντως αναφέρουν πως στα νεότερα firmware της LG είναι βελτιωμένα τα πράγματα.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Egw thelw na parw nea othoni 22"

To 75% ths xrisis tou pc to exw gia games... an einai na parw othoni 300 euros k na blepw eidwla as meinw me tin 17ara philips pou exw...

Xseroume pote bgazei neo firmware h LG?

Δημοσ.

"...an einai na parw othoni 300 euros k na blepw eidwla as meinw me tin 17ara philips pou exw..."

Κι εγώ στην ίδια θέση είμαι. Η τιμή της LG είναι σούπερ, αλλά με έκοψε λίγο αυτό το review.

Αν έχω καταλάβει καλά, νέα firmware έχουν βγει. Το θέμα είναι: έχουν έρθει στην Ελλάδα αυτά τα νέα κομμάτια ή θα πέσουμε σε κάποιο από τα πρώτα;

Αλήθεια μπορεί να γίνει αναβάθμιση του firmware κατόπιν αγοράς;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω λίγο το thread γιατί θέλω λίγο τη βοηθειά σας,αύριο λέω να πάρω την SM226BW,την έχω βρει από multirama 300ε,αλλά με ενημέρωσαν σήμερα απο πλαίσιο οτι τελικά υπάρχει πιθανότητα να φέρουν αυριο την LG και επειδή είχα συμφωνήσει στα 250 με τον πωλητή,θα μου τη δώσει σε αυτη την τιμή,μιλάμε για μεγάλο δίλημα,τα 300ε είναι το ανώτατο οριό μου,αξίζει τη χρηματική διαφορά η 226BW?Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και η ποιότητα κατασκευής καθώς οι οθόνη είναι το μόνο που κρατάω για χρόνια...

θενκς ιν αντβανς.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ στη φάση αναζήτησης οθόνης 22ιντών...Συγκεκριμένα ψάχνω να βρω μια οθόνη που να είναι Full HD...Δυστιχώς δεν εχώ βρει ακόμα...Μόνο σε mac την έχω βρει και σε ένα laptop της sony

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=1020048

Με δεδομένο ότι σε λιγότερο από 1 χρόνο τα blue ray θα είναι όπως είναι τώρα τα dvd καλό θα είναι μια οθόνη full HD

Δημοσ.
makrya apo auth...kalytera thn pio akrivh 24ara ths LG...poly pio poiotikh...

Πιστεύω οτι ειναι ακόμη νωρίς να μιλάμε για ποιοτικές 24αρες..μετά τα χριστούγεννα που θα έρθουν τα νέα μοντέλα ..βλέπε samsung 245T θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σίγουρα.Κι εγώ το σκέφτομαι για οθόνη αλλά για 24αρα μιας και θέλω να συνδέσω playstation3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...