newlynx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Σε ότι αφορά εγγυήσεις εδώ http://www.behardware.com/articles/666-1/a-look-into-dead-pixels-2007.html και καντε το bookmark. Eγώ τελικά παρήγγειλα την Samsung 226CW από e-shop και την περιμένω αύριο/μεθαύριο. Αν βρω χρόνο θα γράψω εντυπώσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 to xbitlabs evgale ena wraiotato roundup gia 22ares TFT oriste http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch.html part 1 btw
tatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 tha mou apantisei kapoios sto post pls? oson afora ta panels kai ta sxetika? methayrio kano ti parraggelia mallon @newlynx diavasa ayto gia ta warranty kai apo oti katalava diskola ta pragmata....
Silok Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Εγώ από χθες είμαι ο ευτυχής κάτοχος μίς 226bw και έτυχε να τις δω και τις δύο οθόνες δίπλα,δίπλα.Αρκετά καλύτερη η Samsung σε εικόνα και γωνίες.Επειδή είμαι γραφίστας και ξέρω ότι τις crt δεν τις φτάνει καμία tft σε αυτόν τον τομέα (και μην πεταχτούν οι eizo fanatics γιατί τα δοκίμια μιλάν από μόνα τους)μπορώ να πώ ότι lg ξανά δεν θα περάσει ούτε σαν σκέψη από το μυαλό μου.Αν ρυθμίσεις σωστά την samsung απλά σπέρνει.Και σε παιχνίδια που την δοκίμασα χθες δεν είδα το παραμικρό πρόβλημα.Αντίθετα τα χρώματά της είναι άψογα.Δυστυχώς μου ήρθε με ένα καμμένο pixel αλλά μόνο άμα θέλεις το βλέπεις και ασχολείσαι συνέχεια μ'αυτό.Αυτό που σιχαίνομαι στις lg είναι το contrast τους.Με το παραμικρό στα μαμάει όλα.Οι ρυθμίσεις στην samsung είναι πιο smooth.Τώρα όσο αφορά το πάνελ i just don't know and i don't care.
skimnos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 edit: isspro me ta pixel kai stis dio othones gia 0 pixel prepi na dosis 40E epipleon. alios gia antikatastasi prepi na exeis 3-4 pixel kamena (den kserw akribos posa) alios se grafoune.. Σε ποιο κατάστημα γίνεται αυτό; Ρώτησα στο e-shop και μου είπαν ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο...
imitheos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Για την 226CW τι λέτε ? Κοστίζει 379 (226BW 349, L226WTQ 275). Αξίζει 30 ευρώ παραπάνω από την BW (και 100 ευρώ πάνω από την LG) για την σιγουριά του S πάνελ ? Στο review των xbitlabs δεν βρήκανε καμιά διαφορά μόνο την πιο μεγάλη γκάμα χρωμάτων αν και στο hardforum αναφέρει 2 ακόμη διαφορές. 1) Είναι σίγουρα S πάνελ 2) Έχει (πολύ) λιγότερο backlight bleeding Εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω την LG μια και έχω δουλέψει 6-7 LG και αυτή που έχω τώρα είναι LG και είμαι ευχαριστημένος αλλά από όσα διαβάζω στο insomnia η Samsung είναι πολύ καλύτερη (και στο xbitlabs την θάψανε την LG) Δεν με ενδιαφέρει η διαφορά των χρημάτων, απλά θέλω (όπως και οι περισσότεροι Έλληνες) να πάρω την καλύτερη που μπορώ να πάρω Μάλον θα πάω για την 226CW, αν και έχω ένα φόβο μήπως το μετανιώσω μια και δεν έχω ξαναπάρει Samsung, ενώ LG έχω δουλέψει πολλές.
skimnos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Σε ποιο κατάστημα γίνεται αυτό;Ρώτησα στο e-shop και μου είπαν ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο... Τελικά βρήκα ένα κατάστημα στο οποίο δίνονται εγγυήσεις σε 20" και 22" ίντσες για 0 pixel: πρόκειται για τη ΓΡΑΜΜΗ
Dark_Sage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω την LG μια και έχω δουλέψει 6-7 LG και αυτήπου έχω τώρα είναι LG και είμαι ευχαριστημένος αλλά από όσα διαβάζω στο insomnia η Samsung είναι πολύ καλύτερη (και στο xbitlabs την θάψανε την LG) . de nomizw oti ti thapasane... an diabasa kala leei oti einai katallili gia paixnidia se sigrisi me alles 22'' http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html edw tha dite diafores. (mou aresi pou lete den KATALABA enw stin ousia den exete diabasi to thred gia tin 226bw pou parathetw sto proigoumeno post . min barieste paidia mia fora agorazete kai to lew epidi stin 3 selida tha blepate to link tou paidiou pou KSANA postara parapano). sorry file... alla sto link de blepw puthena na anaferete h LG...
PanosVR1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Phra thn LG L226WTQ kai eimai apolyta ikanopoihmenos 0 dead pixels kai sth vga ypodoxh exw syndesei ena xbox360 kai paizei fovera.Thn samsung den thn exv dei alla den mporw na katalavw kata poso kalyterh mporei na einai kai poy??Paixnidia sto pc den paizw alla sxetika me to thema to ghosting pou exw diavasei se alla site mporv na pw oti sto 360 den exw dei katholou ghosting oute se athlitika oute se Fps games.
gtok Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Στο review του xbitlabs που διάβασα έγραφε πως στα παιχνίδια, αλλά ακόμα και στο desktop παρουσιάζει (η LG 226WTQ) πολλά artifacts(τεχνουργήματα, σπασίματα της εικόνας), ακόμα και ίχνη στην κίνηση του κέρσορα στο desktop, γεγονός που δεν διορθώνεται με κάποια ρύθμιση. Έχεις παρατηρήσει κάτι στη δική σου οθόνη;
hurin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Στην δικιά μου έχει ghost effect στο desktop. Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα σε παιχνίδια.
Dark_Sage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Στο review του xbitlabs που διάβασα έγραφε πως στα παιχνίδια, αλλά ακόμα και στο desktop παρουσιάζει (η LG 226WTQ) πολλά artifacts(τεχνουργήματα, σπασίματα της εικόνας), ακόμα και ίχνη στην κίνηση του κέρσορα στο desktop, γεγονός που δεν διορθώνεται με κάποια ρύθμιση.Έχεις παρατηρήσει κάτι στη δική σου οθόνη; boreis na mas dwseis to akrives link apo xbitlabs poy anaferei auto? Epeidi egw blepw mono: "If you want to have a home monitor capable of handling dynamic games, you may want to consider the two models on fast matrixes, LG Flatron L226WTQ and Samsung SyncMaster 226BW."
gtok Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Είναι εδώ. Είναι η σελίδα 9 του review. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.
Dark_Sage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Tote giati sto telos leei (ennow sto conclusion)i: If you want to have a home monitor capable of handling dynamic games, you may want to consider the two models on fast matrixes, LG Flatron L226WTQ and Samsung SyncMaster 226BW. Den katalabainw egw kati? ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.