Προς το περιεχόμενο

L226WTQ ή SM226BW και γιατί?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia poia apo tis dyo na parw kai giati?

i lg einai sta 320e kai i alli sta 360e....

pio poly kleinw pros lg alla i samsung exei wraiotero desing....

exoune kamia diafora ektos tin ekswteriki tous emfanisi?

gnwmes parakalw!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tελικά δεν λες να καταλήξεις ρε συ isspro :lol: εννοείται πως η Samsung είναι καλύτερη αλλά άμα πάρεις την LG + 40? την εμπρόθετη 3ετή εγγύηση για zero-pixel θα είσαι περισσότερο καλυμένος σε θέμα καμμένων pixel.

Εγώ επειδή δεν μου αρέσει να έχω κάποιο καμμένο pixel και άλλο τόσο να μην ρισκάρω θα πήγαινα για LG...

edit: μπορείς να δεις και εδώ και άλλες 22άρες και συγκεκριμένα την Asus αν και δεν ξέρω άμα λέει σαν οθόνη:oops:

Δημοσ.

pio pithano einai na sou stelnoune SINEXIA apo RMA LG me kamena pixel para na petixis samsumg me kameno pixel...

edit: tin na paizi apo eggihsi re c isspro? 3 xronia exoun kai oi dio , opou kai na kitaksis to leei..

Δημοσ.

όσον αναφορά για το πάνελ που αναφέρεις είναι απλά καλύτερο από αυτό της LG τώρα σε ποιούς τομείς δεν γνωρίζω.

άμα θα μπορούσε κάποιος να δώσει κάποιο link με τα panels θα ήταν πολύ χρήσιμο;)

Δημοσ.
ti na paizi apo eggihsi re c isspro? 3 xronia exoun kai oi dio , opou kai na kitaksis to leei..

ennow me ta pixel...

k gia s panel kseroume tipota, ti einai k poia i diafora se sxesi me ta alla (pou oute ta alla kserw...)

Δημοσ.

http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html

edw tha dite diafores. (mou aresi pou lete den KATALABA enw stin ousia den exete diabasi to thred gia tin 226bw pou parathetw sto proigoumeno post . min barieste paidia mia fora agorazete kai to lew epidi stin 3 selida tha blepate to link tou paidiou pou KSANA postara parapano)

filika etsi ..kai gia diko sas kalo dite analitika to thema ;)

edit: isspro me ta pixel kai stis dio othones gia 0 pixel prepi na dosis 40E epipleon. alios gia antikatastasi prepi na exeis 3-4 pixel kamena (den kserw akribos posa) alios se grafoune..

Δημοσ.
edit: isspro me ta pixel kai stis dio othones gia 0 pixel prepi na dosis 40E epipleon. alios gia antikatastasi prepi na exeis 3-4 pixel kamena (den kserw akribos posa) alios se grafoune..

edaxei tha to koitaksw...

Δημοσ.
edaxei tha to koitaksw...

pantos h antikatastasi mpori na gini akoma pio eukoli an exei kamena-kameno pixel arki na klautis ligo parapano gia diafora pragmata "pou se xalane" stin othoni..opos px oti kati den paei kala me ta xrwmata h oti akous diaforous thoribous klp klp ...nomizw katalabenete ;)

edit: arki na min to para kanete me ta paraksena simpomata kai anti na pari "o giatros" tin othoni gia eksetasi pari esas! :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kalhspera sas! eimai kai go anamesa se aytes tis dio othones loipon http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168556 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168189 ! to thema einai oti....kataligo meta apo epafi pou eixa kai me tis dio en litourgia oxi dipla dipla omws kai sin apo ola ayta pou diavazo edw mesa na agoraso ti samsung! i agora tha gini apo to eshop logo kapoiou pistotikou pou exo ekei ayto simenei oti....den mporo na tsekaro gia ta panels pou oloi kanoune logo S A C ...pio einai to erotima mou tora....ok ante tin agorasa alla mou etixe A h C panel klaio ta lefta mou? oi diafores einai varvates??? an tixo A h C panel tha itane kalitera na exo pari tin LG? h genikos oti kai an mou katsi einai kalitera apo thn LG? apo thema 0 pixel gnorizo oti to eshop den dinei tipota extra os pros eggyish! kseri kaneis sta posa pixel tin epistrefi i samsung kai stin allazi me alli?an ayto ginete fisika...genikos aksizoune ta parapano lefta gia na paro tin samsung?ego opws eipa tis eida en litourgia kai nai mou arese i samsung alla thelo na akouo kai genikos gnomes! i agora tha gini mallon tin pempti! kai kati allo i othoni proorizete gia poles ores liosimo mprosta tis...paixnidia poli serf,kai doulies polles se office! opote valte kai ayton ton paragonta os pros tin agora....giati kai oi dio nomizo exoune 3000:1 opote einai poli fotines elpizo na mporeso na tis fero sta metra mou apla den ksero ta panel os pros ti paizoun diafora se ayto to thema! mexri tora exo mia flatron 19 LG apo tin opoia eimai poli eyxaristhmenos! kai akoma pio poli apo tin on site eggyish ths!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...