george_o/c Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Συγνώμη έχουμε 19 ιουλίου 2007 και θα πάρεις κάρτα χωρίς DX10; υπάρχει κάποιος λόγος να δώσεις τσάμπα λεφτά; Καλά με 150ε βρήκε 7900GTX που ήταν η καλύτερη κάρτα προηγούμενης γεννιάς, και εσύ του προτείνεις ουσιαστικά να κοιτάξει σε 8600GT ??? Να την κάνει τί? Ή μήπως έχεις δει πολλά DX10 παιχνίδια μέχρι τώρα, και θα την χρειαστεί? Εξάλλου θα αργήσουν ακόμα ... :razz: Είναι σαν να συγκρίνεις 7900GTX με o/ced 7600GT ... Για να το σκεφτούμε για λίγο, ποιός είναι ο νικητής? hhmmm μάλλον η 7900GTX :razz:
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 παιδιά η αλήθεια είναι πω δεν έχω δοκιμάσει 7900GTX ποτέ, πάντως από την 1950 pro, που την είχα στο παλιό agp μου motherboard, εντυπωσιάστηκα με της δυνατότητές της, δεν περίμενα τόσο καλή απόδοση... Και γενικά δεν είμαι και πολύ fun της ΑΤΙ, κατά βάση επιλέγω Nvidia... παρ'όλα αυτά, νομίζω πως η 1950pro είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις βάση απόδοσης/τιμής.. τώρα αν βρήκες 7900GTX σε τόσο χαμηλή τιμή, πάρτη χωρίς δευτερη σκέψη.. και να μην σου κάνει, πιο ακριβά θα την πουλήσεις.. ελπίζω μόνο να μην έχεις μπερδευτει και μας μιλάς για την 7900GS που είναι σε αυτή την τιμή, γιατί αλλάζει πολύ το πράμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.