illandsickness Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα. Αν χρησιμοποιήσω το εν λόγω πρόγραμμα και έχω Windows XP Pro SP2 παρμένα από το θείο θα έχω πρόβλημα??
Thanasis159 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δεν νομίζω αλλά επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει περίμενε να σου πει και κανένας που το έχει. Αλλά πάντως, νομίζω ότι θα είσαι εντάξει.
xtraktor Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα. Αν χρησιμοποιήσω το εν λόγω πρόγραμμα και έχω Windows XP Pro SP2 παρμένα από το θείο θα έχω πρόβλημα?? φιλε δεν θα εχεις κανενα προβλημα..το προγραμμα αυτο, to Autopatcher, απλα σε βοηθαει να κανεις εγκατασταση πολλα συθγκεντρωμενα πραγματα οπως updates ths microsoft hotfixes να βγαλεις για παραδειγκα τον κλασσικο windows messenger καποια tweaks στην registry εαν ΘΕΛΕΙΣ KAI καποια αλλα θεματα εμφανησης! Απλά να ξερεις πως ειναι ενα το οποιο ειναι το Core και τα υπολοιπα ειναι updates τα οποια βγαινουν καθε μηνα..Μεχρι στιγμης νομιζω εχει βγει μεχρι και ιουνιο! ελπιζω να βοηθησα
lefterhs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ισως να εχεις προβλημα με media player 11 και internet explorer 7...
kkarab Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ισως να εχεις προβλημα με media player 11 και internet explorer 7... To autopatcher kanei kanonika egkatastasi kai ton ie7 kai to mp11, apla gia na ta xrisimopoiiseis thelei activation. Gia na apofugeis afto to provlima loipon zitas apo ton theio mia ekdosi winXPxp2 me ensomatomena ta parapano(px:ekdosi maiou 2007) vazeis to autopatcher apo pano kai eisai arxontas...
dark_banishing Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ναι, αλλά για να μην μπαίνεις στη διαδικασία να ξαναβάζεις τα windows από την αρχή μόνο και μόνο για το media player 11 και τον ie7 κατέβασε ξεχωριστά αυτά τα 2 από τον θείο, βάλε και το autopatcher και είσαι άρχοντας. Ή ακόμα καλύτερα παρέτα τα και τα 2, και βάλε firefox και κάποιο άλλο player και είσαι ακόμα πιο άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.