Dr.Strangelove Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αφού το πήρες τι θέλεις να σου πούμε; Κανονικά, πρώτα κάνουμε έρευνα αγοράς και μετά ψωνίζουμε γιατί μετά ότι και να σου πούνε είναι αργά. Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι για πλοήγηση στην Ελλάδα το Destinator, αν και δεν είναι το καλύτερο σαν πρόγραμμα, είναι μονόδρομος γιατί είναι το μοναδικό που έχει αξιοπρεπή κάλυψη (ειδικά για περιοχές εκτός Αθήνας). Δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις τώρα, αλλά αν γίνεται καν'το χωρίς 2η σκέψη.
djapal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Καλησπερα και απο μενα!Αγορασα ενα vector 390 τωρα δεν ξερω και πολλα...εχει χάρτες και λογισμικό πλοήγησης (PapaGO!R12)ειναι καλο? Papago? Πωωωω δε μου άρεσε αυτό το πρόγραμμα καθόλου. Αν λες ότι έχει R12, μάλλον έχεις PNA (βαριέμαι να ψάχνω τώρα ), άρα δεν παίζει να βάλεις destinator. Γι'αυτό παίρνεις PDA και εγκαθιστάς ό,τι θες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 μάλλον έχεις PNA (βαριέμαι να ψάχνω τώρα ), άρα δεν παίζει να βάλεις destinator.Γι'αυτό παίρνεις PDA και εγκαθιστάς ό,τι θες. Σε pna μπαινει destinator 6.1 ειδικο για pna συσκευες αλλα δεν ξερω αν ακνει για το συγεκριμενο pna.Εγω το εχω σε Τibo.Βρες ενα φιλο να εχει pna με destinator και δοκιμασε την SD καρτα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.