Προς το περιεχόμενο

Αγορά συστήματος πλοήγησης!!

dext

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν και νομίζω ότι τα περισσότερα gps τα δίνουν πακέτο με το πρόγραμμα....

Ετσι ειναι φιλε μου...

ta ΜΙΟ p350/p550 δέχονται εξωτερική κεραία αυτοκινήτου?Γιατί στa site βλέπω σαν accessoires στηρίγματα κλπ αλλά όχι κεραία.Το ρωτάω γιατί έχω ένα fiesta με ελαφρώς fime τζάμια μήπως προκύψει κανένα πρόβλημα...

Δεν ξερω αν δεχοντε κεραια αλλα εγω εχω βαλει αντιηλιακες μεμβρανες 3Μ στο Honda CRV και με το Tibo δεν εχω προβλημα.Του εχω βαλει εξωτερικη κεραι αλλα για αλλο λογο.Το εχω βαλει σε ενα ντουλαπακι με πτυσομενη πορτα και ειναι σαν εργοστασιακο.Φαινεται στο avatar μου.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με μία μνήμη 1 gb αν περάσω στο MIO είμαι coble όσον αφορά χάρτες (για πεζοπορία-αυτοκίνητο?)

Μια χαρα θα εισαι και με λιγοτερο αλλα ετσι που εχουν πεσει οι τιμες δεν αξιζει για πιο λιγο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για προβληματάκια για το MIO P350, ξέρω ότι μέχρι στιγμής έχω πάρει 8 συνολικά σ'ενα χρόνο (περιμένω το 9ο) για φίλους και γνωστούς. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Ολοι το δουλεύουν με Destinator PN, 6, 7

Δημοσ.

Mio A701 exw pare tonfevrouario kai douleuei sa skili.Ta mio genika einai axiopista kai apo filous pou ta exou.To xrisimopoiv sth douleia mou kaue mera kai sas lew oti den to prosexw kai poli.Parola auta douleuei san skili.Mono pou oi leitourgia phone(genika) tvn Win mobile den me kaliptei.me deatinator 6 original

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το MIO C520 ή C320 (η διαφορα που εχουν ειναι το bluetooth,Picture Viewer,Calculator) αλλα με τα οσα διαβασα εδω μπερδευτικα λιγο.. Αφενος γιατι κανεις δν αναφερει την αγορα του, αφετερου με το προγραμμα πλοηγησης. Ολοι προτεινεται το Destinator.. το Mio εχει μεσα το Miomap v3.3 τοσο χαλια ειναι για την ελλαδα??Επισης να αναφερω πως οι χαρτες του ειναι της Tele Atlas που απ οτι ειδα στο νετ εινια απ τους μεγαλυτερους κατασκευαστες χαρτων πλοήγησης. Λιγο τα φωτα σας σας παρακαλω...

Δημοσ.

Για Ελλάδα η καλύτερη λύση είναι ο χάρτης της NGI, αυτή τη στιγμή έχει μακράν τους καλύτερους χάρτες για την χώρα μας! Σημείωση: ο χάρτης της NGI τρέχει ΜΟΝΟ στο Destinator.

Για να το υλοποιήσουμε αυτό χρειαζόμαστε:

- Μία συσκευή PDA με Windows Mobile (υπάρχουν άπειρες επιλογές στην αγορά).

- Το Destinator και τον πιο πρόσφατο χάρτη.

- Ένα GPS Reciever (αν δεν έχει ενσωματωμένο το PDA μας).

- Ένα Car Charger και μία βάση στήριξης.

EDIT: και ένα αυτοκίνητο ε.. :P

Δημοσ.
Για να το υλοποιήσουμε αυτό χρειαζόμαστε:

- Μία συσκευή PDA με Windows Mobile (υπάρχουν άπειρες επιλογές στην αγορά).

Και με συσκευες pna (Tibo κλπ) ειναι συμβατοι οι χαρτες και το destinator. Απλα ειναι σε μορφη copy -paste και οχι setup.

Δημοσ.

Ok, απολυτα δεχτο τα περι Destinator. Πλεον στρεφομαι στο HP IPAQ RX5710, ποια η γνωμη σας για αυτο?? Το μονο αρνητικο εινια πως δν εχει wi-fi. Ειναι το ιδιο αξιπιστο ως προς την πλοηγηση οσο ενα PNA?? μιας κ προκειται για PDA. Τι λετε οι οσοι ψαγμένοι? Το προτεινεται ή οταν ερθω αθηνα (κρητη ειμαι) να παω NGI?? Τελος να σημειώσω πως το HP το εχω βρει στην τιμη των 509ε.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.923144

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερωτηση

Μπορω να φορτωσω αλλο προγραμμα εκτος destinator στο tibo?

πχ tom tom το οποιο εχει καλυτερους χαρτες για εξωτερικο.

Δημοσ.
Μια ερωτηση

Μπορω να φορτωσω αλλο προγραμμα εκτος destinator στο tibo?

πχ tom tom το οποιο εχει καλυτερους χαρτες για εξωτερικο.

99,9 οχι αλλα κοιτα και στο ειδικο για Tibo forum της www.elasyn.gr . Ειναι πολυ εξυπηρετικος ο Ανδρεας εκει.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...