jeanthira7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Σε παρακαλώ, για δώσε κανένα κατάστημα car audio γιατί είμαι και ψιλοάσχετος...
jeanthira7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Εχω ακούσει πως υπάρχουν και gps που δείχνουν και τα μαγαζιά από τα οποία περνάς.Παίζει αυτό?
RapidShade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Είναι θέμα προγράμματος, χάρτη και φυσικά ενημερώσεων (εφόσον τα 2 προηγούμενα το υποστηρίζουν). Ναι παίζει, εγώ με το ΤΟΜ ΤΟΜ έχω σωθεί (εξωτερικό) γιατί εδώ ελλάδα δεν είναι πολύ πλούσιοι οι χάρτες του - αν και τα πιο σημαντικά τα έχει... μόνο σε μεγάλες πόλεις όμως - καμμία σχέση με την λεπτομέρεια και την πληρότητα του Destinator. Αλλα και πάλι καμμία σχέση το Interface TOM TOM με του Destinator... Κλάσεις ανώτερο το ΤΟΜ ΤΟΜ ... Αυτα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Αγια Παρασκευή - Παλλήνη Από Παλλήνη προς Αθήνα μετά το Καρφούρ δίπλα στην εθνική τράπεζα..
electroasd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Παιδια εαν θελετε gps +προγραμμα , μπορειτε να κοιταξετε και εδω : http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=3 Οτι υπαρχει εκει , παιζει αψογα με το destiantor και δεν κανενα προβλημα. Εαν οτιδηποτε παθετε οι ανθρωποι εκει σε εξυπηρετουν ταχιστα!!!! Μια απλα ερωτηση θα σας πεισει!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ενδιαφέρομαι και εγώ για GPS και σκέφτομαι να αγοράσω το TIBO μια και του δίνετε συνεχώς καλές κριτικές.Εγώ έχω ford fiesta.Λέτε να έχει πρόβλημα να δει δορυφόρους? Γιατι να εχεις προβλημα ???? Μια χαρα θα εισαι...Μονο με μερικα γαλλικα τζαμια εχει προβλημα και οχι μονο το Tibo. Επιπλέον από πού μπορώ να το προμηθευτώ γιατί από plaisio και multirama μία γρήγορη ματιά που έριξα δεν το βρήκα... Για κοιτα.. www.ixokinisi.gr απο εκει το πηρα εγω απο καταστημα Ν.Ιωνιας. www.kalogeropoulos.gr www.mediamarkt.gr Ρωτα και στο forum της www.elasyn.gr
geo63 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 φιλε dr strangelove το οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι σοφη παροιμια και το palm top δεν το παιρνεις για προσωπικο pc αλλα και για αυτη τη δουλεια κανει μια χαρα τη δουλεια του οταν παρεις ενα φτηνο οπως λες να κανεις τη δουλεια σου για ενα δυο χρονια οπως λες σε πληροφορω οτι δεν θα πιανεις τιποτα και θα κλαις τα λιγα λεφτα που εδωσες και θα αναγκαστεις να δωσεις αλλα τοσα για να παρεις καποιο αλλο "φτηνο" και αν τα βαλεις συνολο θα ερθεις στα πολλα που δεν εδινες και οσο για απαρχαιωμενο οπως λες σε δυο χρονια θα ειναι ριξε μια ματια στα τεχνικα χαρακτηριστικα(επεξεργαστη,λειτουργικο) του fujitsu και δες ποσο πισω ειναι τα φτηνα που ευαγγελιζεσαι σε τεχνολογια Γιαυτο επιμενω οτι πληρωνεις παιρνεις και το ακριβο το παιρνεις μια φορα και ησυχαζεις
jeanthira7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Τελικά μάλλον λόγω τιμής απορρίπτω τη λύση του TIBO (550 είναι πολλά...δεν βγαίνω!!!!).Το Mio είδα από το πλαίσιο και μου γυάλισε... 300 ευρώ και αρκετές δυνατότητες.
jeanthira7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Αυτό που θέλω είναι αμιγώς ένα GPS και οικονομικό 300-350 ευρώ, απλά δεν γνωρίζω εάν μπορώ να του περάσω αναβαθμισμένα προγράμματα και τι προγράμμα "σηκώνει" ή εάν το πρόγραμμα που έχει ενσωματωμένο είναι ικανοποιητικό.Σε διαφορετική περίπτωση μπορώ να αγοράσω μόνο το gps χωρίς το λογισμικό και στη συνέχεια να το περάσω εγώ?Αν και νομίζω ότι τα περισσότερα gps τα δίνουν πακέτο με το πρόγραμμα...Βοήθεια...έχω μπερδευτεί...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Αυτό το MIO που λες κάνει πολλά πράματα διότι είναι pda,ενώ το TIBO μόνο gps είναι. Θα σε ικανοποιήσει αρκετά πιστεύω.Αλλωστε το ίδιο navigation έχουν.
jeanthira7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δηλαδή προτείνεις PDA από PNA.Ημουν έτοιμος να αγοράσω το PNA της MIO αλλά έχω ακούσει ότι γενικά τα PNA δεν δέχονται τα πάντα εν εντιθέσει με τα PDA.οπότε μάλλον θα στραφώ στο P550 της ΜΙΟ.
jeanthira7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ta ΜΙΟ p350/p550 δέχονται εξωτερική κεραία αυτοκινήτου?Γιατί στa site βλέπω σαν accessoires στηρίγματα κλπ αλλά όχι κεραία.Το ρωτάω γιατί έχω ένα fiesta με ελαφρώς fime τζάμια μήπως προκύψει κανένα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.