Προς το περιεχόμενο

Αγορά συστήματος πλοήγησης!!

dext

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά έχω δει και αυτό εδώ: http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=DREAM600SD

Είναι καλό;

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν τα gps χρειάζονται και κάποια εξωτερική κεραία που πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά.

Το συγκεκριμμένο είναι λίγο σε ισχύ. Samsung 2410 266 MHz είναι μικρό για να έχει άμεση ανταπόκριση σε στροφές και επανασχεδίαση σε περίπτωση που ξεπεράσεις τον δρόμο που σου δείχνει.

Επίσης να κοιτάξεις να έχει τουλάχιστον 128 ROM

Τα gps που πιάνουν 20 δορυφόρους δεν χρειάζονται κεραία

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα gps που πιάνουν 20 δορυφόρους δεν χρειάζονται κεραία

Εκτος και το αυτοκινητο σου εχει τιποτα περιεργα φιλτρα στα τζαμια οπως τα γαλλικα τζαμια οποτε για να πιασει τους δορυφορους θελει εξωτερικη κειραια.Εχω παραδειγμα το Peugeot 206 cc της κορης μου.

Δημοσ.
Σοβαρά μιλάς;;; Κι εγώ ένα peugeot 206 έχω αλλά όχι το cc.

Γιατι να πω κατι λαθος ???? Βαλαμε εξωτερικη κεραια μαγνητικη εξω απο το αυτοκινητο.Το cc ειναι αυτοματο και το Tibo A1000 μπηκε κατω χαμηλα εκει που τα μηχανικα εχουν τη βαση του επιλογεα ταχυτητων αλλα και παλι η εξωτερικη κεραια δεν επιανε μπροστα στο ταμπλω κατω απο το παρπριζ.Δεν νομιζω το δικο σου να εχει διαφορετικα τζαμια.

Δημοσ.
Φίλη μου που έχει το Peugeot 106 δεν έχει πρόβλημα με το Mio 550...

Μόνο το 206 τα έχει αυτά τα τζάμια?

Τι να σου πω...Δεν ξερω αλλα εχω διαβασαι και αλλου γενικοτερα για τζαμια γαλλικης κατασκευης οτι καποια εχουν προβλημα.

Δημοσ.

παιδια ο πατερας μου πηρε αυτο http://www.papago.gr/index.asp?mod=articles&id=250

με 200 ευρω.εχει αρκετα προβληματακια με δρομους που απαγορευεται να στριψεις αλλα σου βρισκει νεα διαδρομη σχεδον αμεσως.εχω μια ερωτηση...

destinator μπορω να του βαλω???

Δημοσ.
Τι να σου πω...Δεν ξερω αλλα εχω διαβασαι και αλλου γενικοτερα για τζαμια γαλλικης κατασκευης οτι καποια εχουν προβλημα.

Και σε Renault Megane, και μάλιστα το προηγούμενο μοντέλο, δυσκολεύεται να βρει σήμα (εχω το Airis T620 που είναι κλώνος του Mio 550). Όταν βρει όμως δεν έχει πρόβλημα. Με εξωτερική κεραία δεν έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Αν το μηχανημα ειναι καλο(βλεπε Fujitsu) πιανει αμεσως ουτε περιεργα τζαμια ουτε αλλα κολπα και μην ξεχνατε το σοφο ρητο "οτι πληρωνεις παιρνεις και το παιρνεις μια φορα και καλη)

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως στον χώρο τον υπολογιστών και γενικά της τεχνολογίας το "μια φορά και καλή" δεν ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό που τώρα είναι κορυφαίο και κοστίζει 600? μπορεί σε ένα χρόνο να μοιάζει απαρχαιωμένο, οπότε προτιμώ να δώσω τα μισά λεφτά ή και λιγότερα και να πάρω κάτι που απλά θα κάνει τη δουλειά του και σε 1-2 χρόνια να μη λυπάμαι να το αλλάξω.

Δημοσ.

Το Mitac P350 έχει και destinator; Μιλάει ελληνικά;

Αν ναι, από που το πήρατε;

Υπάρχει σαν πακέτο και μόνο του αλλά και με το Destinator με χάρτες που φυσικά μιλάει Ελληνικά. Εγώ το αγόρασα χωρίς τους χάρτες αφού με ένα "ψάξιμο" τους βρίσκεις :wink:

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για GPS και σκέφτομαι να αγοράσω το TIBO μια και του δίνετε συνεχώς καλές κριτικές.Εγώ έχω ford fiesta.Λέτε να έχει πρόβλημα να δει δορυφόρους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...