dext Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Θέλω να αγοράσω ένα σύστημα πλοήγησης GPS, αλλά έχω χαθεί τελείως δεν ξέρω τι να πάρω ή τι να κοιτάξω. Καμία συμβουλή! Ποιο μου προτείνετε?
Asxetius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Οικονομική λύση. μηχάνημα Mitac P350 (απο 235 ευρώ) software destinator 6 ή 7
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αν σε ενδιαφερει μονο για πλοηγηση και οχι και για pda εχω το tibo S 1000 με destinator και ειναι αψογο. www.elasyn.gr Οποιο και να παρεις προσεξε να εχει σαν προγραμμα το destinator.
Trapper Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ ένα μηχάνημα μόνο για πλοήγηση -και όχι pda-, τι διαφορά έχουν τα πιο ακριβά μοντέλα από τα πιο φθηνά; Παραπάνω δυνατότητες στην πλοήγηση; (Δεν με νοιάζει να παίζει mp3, jpg, avi ή δεν ξέρω τι άλλο). Ακόμη όταν λες να να έχει σαν πρόγραμμα το destinator τι εννοείς; Και κάτι τελευταίο. Παίρνεις τη συσκευή. Μετά για να συντονίζεται με το δορυφόρο και να σου λέει «είσαι εδώ και στα 30 μέτρα στρίψε αριστερά, διόρθωση πορείας κτλ» πρέπει να πληρώνεις συνδρομή; Γιατί έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ ένα μηχάνημα μόνο για πλοήγηση -και όχι pda-, τι διαφορά έχουν τα πιο ακριβά μοντέλα από τα πιο φθηνά; Παραπάνω δυνατότητες στην πλοήγηση; (Δεν με νοιάζει να παίζει mp3, jpg, avi ή δεν ξέρω τι άλλο). Ακόμη όταν λες να να έχει σαν πρόγραμμα το destinator τι εννοείς; Και κάτι τελευταίο. Παίρνεις τη συσκευή. Μετά για να συντονίζεται με το δορυφόρο και να σου λέει «είσαι εδώ και στα 30 μέτρα στρίψε αριστερά, διόρθωση πορείας κτλ» πρέπει να πληρώνεις συνδρομή; Γιατί έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Το destinator ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα....Φυσικα και εχει ολα που λες χωρις ουτε ενα αλλο ευρω.Και δωρεαν αναβαθμισεις.... Οι διαφορες στις τιμες ειναι και θεμα μεγεθους οθονης , επεξεργαστη κλπ κλπ
Trapper Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μάλιστα. Κοίταζα το tibo S 1000 που προτείνεις αλλά μου φάνηκε λίγο ακριβό. Κάτι πιο φθηνό και αξιόπιστο γνωρίζεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μάλιστα. Κοίταζα το tibo S 1000 που προτείνεις αλλά μου φάνηκε λίγο ακριβό.Κάτι πιο φθηνό και αξιόπιστο γνωρίζεις; Φιλε μου οτι πληρωνεις παιρνεις ...Καλυτερα 100 ευρω πιο πολλα και να κανεις την δουλεια σου παρα να βασανιζεσαι !!!Πιο φτηνο και ιδιο αξιοπιστο το Tibo A1000 με μονη διαφορα μισυ ιντσα πιο μικρη οθονη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ωραίο(και ακριβό)το TIBO, αλλά το MITAC είναι pda. Κάνει και άλλα πράματα δλδ όχι μόνο πλοήγηση.
MadSurfer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Οικονομική λύση. μηχάνημα Mitac P350 (απο 235 ευρώ) +1 από μένα. Το έχω περίπου 8-9 μήνες και έχω μείνει 100% ικανοποιημένος.
Trapper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Φιλε μου οτι πληρωνεις παιρνεις ...Καλυτερα 100 ευρω πιο πολλα και να κανεις την δουλεια σου παρα να βασανιζεσαι!!! Σίγουρα, και με ενθουσίασε κιόλας ότι έχουν υποστήριξη σε φόρουμ για τυχόν προβλήματα. Αλλά πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο... +1 από μένα. Το έχω περίπου 8-9 μήνες και έχω μείνει 100% ικανοποιημένος. Το Mitac P350 έχει και destinator; Μιλάει ελληνικά; Αν ναι, από που το πήρατε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Σίγουρα, και με ενθουσίασε κιόλας ότι έχουν υποστήριξη σε φόρουμ για τυχόν προβλήματα. Ναι και ειναι και πολυ καλο το forum τους ....
geo63 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Pocket Loox Fujitsu Siemens το κορυφαιο palm της αγορας με το destinator εγκατεστημενο το εχω εδω και ενα χρονο το εχω ξεσκισει στη χρηση φοβερη ληψη ακομα και στα πιο δυσκολα σημεια ειναι ακριβο γυρω στα 600 Euro αλλα μια φορα το παιρνεις προσεχε μη παρεις φτηνο θα κλαις τα λεφτα σου ξερω απο φιλο μου δεν πιανουν δορυφορο με τιποτα και κλαιει τα λέφτα του θελει προσοχη η αγορα του και ξεχασα το χρησιμοποιεις και σαν υπολογιστη εχει πολυ καλο επεξεργαστη και λειτουργικο windows mobile 5 και πολυ καλη οθονη
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Τα φτηνά gps της αγοράς γίνονται επιστροφή 1 στα 3 καθημερινά στα καταστήματα..Σας το λέω εκ πείρας..Τα pda gps τύπου mio 350-550 έχουν κι αυτά τα προβληματάκια τους...καλύτερα να σκάσεις 500 ευρώ και πάνω να πάρεις κάτι καλό και σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτά του..
furious99 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Με 500 ευρώ πάρε 2 !!! Τα Mio είναι μια χαρά... Είναι οι πρώτες σε πωλήσεις συσκευές GPS και λογικό είναι αφού έχουν πουληθεί πολλές συσκευές κάποιες λίγες να εμφανίσουν προβληματάκια... Τα 500 ευρώ είναι υπερβολή για σκέτο GPS (με 500 ευρώ παίρνεις GPS-τηλέφωνο που κάνει τα πάντα)...
metmat Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχω δει και αυτό εδώ: http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=DREAM600SD Είναι καλό; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν τα gps χρειάζονται και κάποια εξωτερική κεραία που πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.