Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για laptop!!!

Tracer27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Each memory slot can hold DDR2 PC2-5300,DDR2 PC2-4200 with a maximum of 1GB per slot.(Crusial) Αρα PC2-5300 γιατί έχουν CL=5. Τώρα οι PC2-5300 έχουν 667mhz ενω οι PC2-4200 έχουν 533mhz, άρα πιο καλές είναι οι PC2-5300. Εμένα είχε 2χ512 PC2-4200 CL=4 533mhz και έβαλα 2χ1 PC2-5300 667mhz CL=5 απο e-shop τις twinmos(http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554649) και είναι μια χαρά χωρις πρόβλημα. Στο crusial είναι το laptop σου αυτό(http://www.crucial.com/store/listparts.aspx?model=Pavilion+zd8000+Series) ? Αν ναι πάρε τις twinmos που έχω και εγώ απο e-shop. Και αν θες service κράτα τις παλιές και αν πάθει κάτι βάζεις τιν παλιά και το πας εγώ θα τις πουλήσω τις παλιές κάνε το ίδιο. Αλλα να βάλεις PC2-5300.

Δημοσ.

και εγώ αυτό είχα κάνει και έφτασα στο ίδιο σημείο. λογικά αυτό είναι.εσύ έχεις βάλει twinmos και είσαι οκ??αποδίδουν τα αναμενόμενα??

Δημοσ.

Να σου πώ θέλω να βάλω τα vista και ενας λόγος ήταν αυτός που πείρα τις ram δεν τα έχω βαλει ακόμα για να δώ αν κολάει ή τίποτα τέτοιο αλλα σε ένα παιχνίδι όπου κόλαγε (η ati mobility x1300 που έχει πρέπει να δανίζεται και λιγο ram) τώρα δεν κολάει μόνο όταν φλεγεται απο την πολυ ώρα παιχνιδιού:-D. Τώρα τη να σου πώ δεν έχω προσέξει κάποια λειτουργία άλλη για να δώ διαφορά,μπορείς να με ρωτήσεις για κάποια λειτουργία αν είδα διαφορα. Πάντος δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι twinmos ναι είναι οκ.

Δημοσ.

ευχαριστώ. σχετικά με αυτό για την κάρτα γραφικών:εάν η μνήμη της δεν φτάνει για να τρέξει το παιχνίδι τότε τραβάει απο την Ram??Έχω μία ati radeon x600 στα 128 νομίζω. είναι καλή? ένας άλλος λίγο πιο πάνω μου λέει πως μπορώ να την αλλάξω με κάτι καλύτερο της ίδιας σειράς.

Δημοσ.

2 χρονών υπολογιστής δεν εχει και πολύ καλή κάρτα καταλαβαίνεις ούτε η δικιά μου είναι καλή. Μερικές κάρτες χρησιμοποιούν την μνήμη του συστήματος αν το λεει και η δικιά σου (στο manual) τοτε ναι παίρνει απο την μνήμη του συστήματος. Τώρα για αν αλλαζει η κάρτα γραφικών δεν ξέρω αλλα αμφιβάλω.Αλλα αν μάθεις κάτι τοτε πές μου εγω θα την αλλάξω αν γίνεται.

Δημοσ.

σε ορισμένα μοντέλα πολυ σπάνια όμως γίνεται. πάντως αν θές να αλλάξεις την κάρτα γραφικών που είναι onboard τότε αλλάζεις υποχρεωτικά και mobo. Ευχαριστώ πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...