Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για laptop!!!

Tracer27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ενα laptop hp pavilion zd8000 τον οποίο τον αγόρασα πρίν απο 2 χρόνια.

1)θα ήθελα να αυξήσω την μνήμη απο 512mb(2x256) σε 2048. Ωστόσο δεν ξέρω τί ακριβώς να αγοράσω. αν μπορούσε κανείς να με βοηθήσει δίνοντας μου κάποιο link(αν είναι δυνατό κάτι συγκεκριμένο). τώρα έχει επάνω του νομίζω κάτι toshiba pc4200 στα 533mh.

2)η εγγύηση έχει λήξει αλλά μπορώ να το πάω στην hp για ένα service?? θα είναι δωρεάν?? μάλλον όχι

3)γίνεται στο συγκεκριμένο μοντέλο να αλλάξω την κάρτα γραφικών??

4)ελπίζω μετά την επέκταση της μνήμης να μην έχουν πρόβλημα για το service??

Απο ότι καταλαβαίνετε δεν γνωρίζω πολλά απο pc για αυτό ζητάω την βοήθεια.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1) Crusial google it για να δείς τι θα πάρεις

2)service? οχι δεν είναι δωρεάν ειναι πολύ εύκολο να τις βάλεις μόνος σου.

3)Δεν νομίζω αν το είχες πάρει περίπου 5000ε μπορεί?

4)όχι

με πρόλαβε ο basilis

Δημοσ.

1)για pc4200 θα ψαξεις παλι

2)δεν εχω ακουσει ποτε για service σε laptop εκτος αν υπαρχει καποιο προβλημα οποτε το στελνεις εσυ στην αντιπροσωπια εσενα εχει κατι το δικο σου? αλλα παντως ο,τι και να γινεται σιγουρα δεν εινα δωρεαν

3)οχι δεν μπορεις 99.9%

4)ο,τι και να εννοεις σιγουρα θα ειναι επι πληρωμη δεν υπαρχει προβλημα

και κατι αλλο οταν λες service τι ακριβως θες να του κανουν

Δημοσ.

δεν ξέρω απλώς σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να το κοιτάξουν λίγο για να είμαι σίγουρα καλυμμένος πως δεν έχει κάτι

Δημοσ.

συγνώμη αν σας κουράζω απλώς στο crucial μου βγάζει αποτελέσματα απλώς δεν τις βρίσκω αυτες τις μνήμες στο πλαίσιο πχ. για αυτο αν θα μπορούσε κάποιος να κοιτάξει και να βρεί κάτι??

Δημοσ.

θα καταλαβαινες μονος σου αν κατι πηγαινε στραβα, μπορεις να τον ανοιξεις αν θες και με πεπιεσμενο αερα να φυσηξεις τις σκονες για να αεριζεται καλυτερα

Δημοσ.

οταν σου προτεινα την σελιδα της κρουσιαλ στην προτεινα για να τις παρεις απο εκει.

το πλαισιο για μνημες λαπτοπ ξεχνα το

δες στο http://www.eshop.gr

εκει εχει και κρουσιαλ στα 667

και δωρεαν τοποθετηση αν φοβασαι,αν και δεν θα πρεπε

Δημοσ.

Φίλε είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις μνήμες σε φορητό μόνος σου. Απλά ξεβιδώνεις το καπάκι στο κάτω μέρος και κουμπώνεις τις μνήμες.

Εκείνο που είχα κάνει εγώ για να είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει κάποιο conflict, ήταν να πάρω το φορητό μαζί μου σε ένα ΠΛΑΙΣΙΟ κ να ζητήσω να μου την κουμπώσουν, να τον ανοίξουν μπροστά μου κ να δούμε ότι έπαιζε ΟΚ κ την αναγνώριζαν τα windows

Δημοσ.

συγνώμη που ανοίγω κι άλλο θέμα αλλα έκανα ένα scan με το spyware doctor και μου βρήκε κάποια επικίνδυνα objects για το pc αλλα επειδή δεν ήταν full version δεν μπορούσε να τα "κανονίσει". αυτό είναι πρόβλημα?? μπορούν να μου προκαλέσουν τίποτα??αν έχετε κάποιο καλό antispyware να προτείνετε

Ευχαριστώ και συγνώμη για την κούραση

Δημοσ.

Avg antispyware...balto auto.einai free.apla meta apo 30 meres nomizw den kanei automata update kai den trexei sto tray.prepei na to trexeis manual opote 8es esy.

Prepei na deis an to motherboard toy laptop sou uposthrizei 667 h einai mexri 533(epeidh to exeis kai 2 xronia opws les).Mporeis na pareis thl thn antiproswpeia kai na rwthseis gia to montelo sou mexri ti MHz shkwnei.

Kai mia pou 8a pareis thl rwta kai tis 8eseis twn ram.ennow einai kai oi 2 sto katw meros tou laptop 'h einai h mia sto katw meros kai h allh katw apo to keyboard?

Sou proteinw na kaneis auto pou eipe kai o Jojos170304...dld na pas se ena katasthma,opoio 8es kai na pareis tis mnhmes(afou katalh3eis) kai na tous peis oti 8elw na dw oti einai sumbates kai tis anagnwrizei.an oxi na mhn tis pareis.

Δημοσ.

ευχαριστώ.είναι και οι 2 κάτω απο ένα καπάκι.υπάρχει περίπτωση σε κάποιο manual να λέει πόσα σηκώνει??

Δημοσ.

3)γίνεται στο συγκεκριμένο μοντέλο να αλλάξω την κάρτα γραφικών??

egw sto laptop pou exw, exw thn ATI radeon 9700 gia karta grafikwn kai kserw oti sigoura ginetai anavathmish me thn 9800. logika kai se sena tha ginetai anavathmish me antistoixh ths ATI Radeon x600 (kapoio pio kainourio modelo ths idias seiras (isws thn x700 h thn x800)).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...