Προς το περιεχόμενο

Ψηφισμα για την Αγια Σοφια

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για κάποιο λόγο θυμήθηκα το Ghost Dog. συναντάει στο δρόμο δυο κυνηγούς οι οποίοι έβαζαν το πτώμα μιας αρκούδας στο φορτηγάκι τους.

-γιατί τη σκοτώσατε?

-ξέρεις, δεν έχουν μείνει και πολλές απ'αυτές εδωγύρω.

-δηλαδή τις σκοτώνετε επειδή δεν έχουν μείνει πολλές...

on-topic, απορώ με την αφέλεια όσων ψήφισαν/ψηφίσουν. απορώ με μένα που κλίκαρα το λινκ για να μη "βρίσω" χωρίς να έχω ρίξει έστω μια ματιά.

ps: ο Τελείας ο* Παύλας.

*"ο" της μαγκιάς

Εγω δεν κρατηθηκα να μην ποσταρω και τωρα εχω εναν 18χρονο καθηγητη στο Ιστορικο-Αρχαιολογικο που με λεει ανιστορητο:confused:

PS: το ο χρησιμοποιειται ετσι οταν δειχνει οικειοτητα με το ατομο για το οποιο χρησιμοποιειται... πχ Ο Νικολακης ο τρελέας...

Δημοσ.

PS: το ο χρησιμοποιειται ετσι οταν δειχνει οικειοτητα με το ατομο για το οποιο χρησιμοποιειται... πχ Ο Νικολακης ο τρελέας...

όχι ρε συ. "ο γιώργος ο μπούκας είμαι". και φυσικά ο τάκης ο γκοντζίλας, ο μήτσος ο πεταλούδας και οι λοιποί....

ps: worst post ever:P

Δημοσ.

ps: worst post ever:P

comicbookguyworstthreadlc9.th.jpg

Μολις μας παρει πρεφα ο Lucifer δινω 10% να φαει λουκετο το thread και ενα 90% να παμε για κανενα 3ημερο μπανιο να ηρεμησουμε...

Δημοσ.
comicbookguyworstthreadlc9.th.jpg

κοίτα, σοβαρά, με το thread δεν έχω τπτ. διαφωνώ με κάμποσες απόψεις, διαφωνώ με τον καταιγισμό από petition και απορώ όπως είπα στο 1ο μου post. αλλά υποθέτω ότι μπορεί να γίνει λίγη συζήτηση.

δηλαδή σε σχέση με όλα αυτά τα love/affairs/μπλαμπλα/καψουροthread χίλιες φορές προτιμώ λίγο καλό, παραδοσιακό, off-topic flame σχετικά με το μεσαίωνα που τον έχουμε βαφτίσει βυζάντιο. και ανάμεσα στο flame λίγες λογικές προτάσεις του στυλ "από πότε ένα petition(έστω και μαζικό) μπορεί να αλλάξει την πολιτική της τουρκίας?".

τέσπα, ίσως να κάνω κι εγώ ένα petition στο οποίο να ζητάω "να αλλάξει πολιτική η τουρκία με σκοπό ελληνική οφέλεια" ή "να σταματήσουν τα ηλίθια petition επιτέλους".

Δημοσ.
κοίτα, σοβαρά, με το thread δεν έχω τπτ. διαφωνώ με κάμποσες απόψεις, διαφωνώ με τον καταιγισμό από petition και απορώ όπως είπα στο 1ο μου post. αλλά υποθέτω ότι μπορεί να γίνει λίγη συζήτηση.

δηλαδή σε σχέση με όλα αυτά τα love/affairs/μπλαμπλα/καψουροthread χίλιες φορές προτιμώ λίγο καλό, παραδοσιακό, off-topic flame σχετικά με το μεσαίωνα* που τον έχουμε βαφτίσει βυζάντιο. και ανάμεσα στο flame λίγες λογικές προτάσεις του στυλ "από πότε ένα petition(έστω και μαζικό) μπορεί να αλλάξει την πολιτική της τουρκίας?".

τέσπα, ίσως να κάνω στο οποίο να ζητάω "να αλλάξει πολιτική η τουρκία με σκοπό ελληνική οφέλεια" ή "να σταματήσουν τα ηλίθια petition επιτέλους".

Το θεμα Βυζαντιου/μεσαιωνα εχει συζητηθει εκτενως και σε αλλα τοπικ οποτε πιστευω οτι ειναι περιττο να ξανασυζητηθει...

Αιτουμαι επωνυμως να γινει poll με σκοπο να μπει block στο μπλα-μπλα σε οποιοδηποτε url εχει την λεξη "poll"... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PS: Μπηκα στο site και η κυρια, που υπογραφει σαν ψυχιατρος με PhD, δεν θελει την υπογραφη μας απλα για να γινει η Hagia Sofia τοπος προσκυνηματος... Θελει σε περιπτωση που οι Τουρκοι δεν το κανουν, να μην μπουν στην Ε.Ε.

Μαλλον ο εκβιασμος στους ψυχιατρους ειναι επιστημονικα αποδεκτο μεσο πειθους...

As you know, Turkey is doing everything it can today to convince the European Union that it is a worthy country to join it. If you believe that Turkey should not be admitted to the EU before restoring justice to Hagia Sophia, please click on "Your Signature" and send your message.
Δημοσ.

μόλις πρόσεξα ότι ο thread starter θέλει να γίνει και sticky!!! omg που λένε.

άλλο ένα ενδιαφέρον είναι ο αριθμός των υπογραφών. δηλαδή στις 900.000 παίρνουμε τ'@@ μας, στις 999.000 μιλάμε για γκαντεμιά και στις 999.999 λέμε ότι ήταν πουλημένος ο διαιτητής? :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...