litle_john Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν και δεν ξέρω πολλά απο pc Σαν τροφοδοτικό δεν το ξέρω. Αν θες την γνώμη μου πάντως με μεγάλο-τεράστιο φανατισμό θα πω tagan. Αν όχι θα etasis. Για αυτό πουρωτάς πάτνως δεν ξέρω ας σου πει κάποιος άλλος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δωσε λιγοτερα και παρε το αξιοπρεπεστατο Thermaltake Toughpower 750W που εμενα σηκωνει ανετα 8800GTX C2D στα 3,2Ghz και 2GB ram και μητρικη με P35 chipset, 2 δισκους και 2 μοναδες dvd.
spiderr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 επαθα ζημια με ενα heroichi650 kai to μαγαζι που το πηρα μου το αντικατεστησε με το ακασα ηταν το μονο που ειχε εκεινη την στιγμη ετοιμοπαραδοτο τι να κανω θατο υποστω γιαυτο ρωταω τι ρολο βαραει
@topos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Του κιλου σιγουρα δεν ειναι... Αλλα πιστευω πως το hec πρεπει να ηταν καλυτερο.
@topos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Αν και δεν ξέρω πολλά απο pc Σαν τροφοδοτικό δεν το ξέρω. Αν θες την γνώμη μου πάντως με μεγάλο-τεράστιο φανατισμό θα πω tagan. Αν όχι θα etasis. Για αυτό πουρωτάς πάτνως δεν ξέρω ας σου πει κάποιος άλλος Απλα ασχολιαστο...
Candyman® Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Του κιλου σιγουρα δεν ειναι...Αλλα πιστευω πως το hec πρεπει να ηταν καλυτερο. Σαφώς και είναι καλύτερα! Τα Akasa είναι rebranded και μετριότατα...
litle_john Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 nai kalitera ine ta hec apo ta akasa. alla mia xara ine kai afto.sigxrono kai mia xara tha su kratisi to pc stathero. megia. oso gia esena @tropos an den xeume den milame.Edo kai 10 xronia duleouo me trofodotika kai ta tagan exun apodixthi skilia en pasi peripsoti file mou megia to akasa sou
spiderr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ευχαριστω για της απαντησεις σας αναγκαστηκα να το παρω το ακασα γιατι δεν υπηρχε αλλο ετοιμοπαραδατο οταν εννοεις rebranded εννοεις οτι τα δινουν σε καποια εταιρεια να τα φτιαξει και αυτοι βαζουν την μαρκα?
@topos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 oso gia esena @tropos an den xeume den milame. Δεν το πιασα το "xeume"...
RapidShade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δεν το πιασα το "xeume"... xeume = exume ~ exoume
Candyman® Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 xeume = exume ~ exoume Νομίζω ότι η φράση ήταν "αν δεν ξέρουμε δεν μιλάμε" ή κάτι τέτοιο...
litle_john Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 nai afti itan candyman, mono pou gia na tin skefti kanis vlepis, theli poli mialo....
@topos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 nai afti itan candyman :Νομίζω ότι η φράση ήταν "αν δεν ξέρουμε δεν" μιλάμε Oποτε εσυ γιατι το εκανες αδερφε? Αρχικό μήνυμα απο litle_john Αν και δεν ξέρω πολλά απο pc Σαν τροφοδοτικό δεν το ξέρω. Αν θες την γνώμη μου πάντως με μεγάλο-τεράστιο φανατισμό θα πω tagan. Αν όχι θα etasis. Για αυτό πουρωτάς πάτνως δεν ξέρω ας σου πει κάποιος άλλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.