activex Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 "agoraste" tin student edition ekdosi ton xp me sp2 kai katharisate. oti update trabaei h psixi sas!
kostaspixxie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Nα μην μείνεις στο SP1... Nα βάλεις το 2. Με dsl αύνδεση δεν νοείται χρήστης windows xp χωρίς sp2... __________________ δΕΝ νΟΕΙΤΑΙ νΑ μΕΙΝΩ εΤΣΙ.... Thanks Senior Members....
johnykim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αν δεν εχεις πρόβλημα μείνε με sp1.Είναι και πιο ελαφριά.Εγώ έχω sp1 και δεν βρήσκω το λόγο να επιβαρύνω το pc.Άσε που στο ghost όταν κάνεις clone κολλάει όταν έχεις sp2.Για μένα πιο πολλά μειονεκτήματα έχει παρά πλεονεκτήματα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Κολλάει το ghost με το sp2? πιο πολλά μειονεκτήματα έχει παρά πλεονεκτήματα; Καλά 'ντάξει...
dark_banishing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε. Εννοείται ότι όλοι πρέπει να έχουν sp2.
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αν δεν εχεις πρόβλημα μείνε με sp1.Είναι και πιο ελαφριά.Εγώ έχω sp1 και δεν βρήσκω το λόγο να επιβαρύνω το pc.Άσε που στο ghost όταν κάνεις clone κολλάει όταν έχεις sp2.Για μένα πιο πολλά μειονεκτήματα έχει παρά πλεονεκτήματα. Σοβαρά μιλάς τώρα;;; Το SP1 είναι σουρωτήρι από θέμα ασφάλειας Άμα υπάρχει συχνή είσοδος στο Ίντερνετ το SP2 είναι απαραίτητο. Και δεν νομίζω ότι βαραίνει το σύστημα... Εγώ τουλάχιστον στην μετάβαση SP1 -> SP2 δεν είδα καμία διαφορά από πλευράς ταχύτητας.
Bspus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 To ghost κανενα προβλημα δεν εχει με sp2. Εχω φτιαξει πολλα images και δεν ειχα ποτε προβλημα
Max68 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Κατά αρχάς δεν ξέρω από που κατεβάζεις το SP2, γιατί για να κατέβει πρέπει να γίνει επαλήθευση των Windows. Πρόσφατα όταν έκανα αναβάθμιση σε ένα υπολογιστή με sp1, μετά την εγκατάσταση του SP2 μου έβαλε ένα μήνυμα να κάνω ενεργοποίηση των Windows σε 30 ημέρες γιατί αλλιώς θα κλειδώσουν (πιστεύω το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις και εσύ με την εγκατάσταση) και μετά αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω στην Micr0soft για να μου δώσει νέο κωδικό γιατί δεν δεχόταν τον παλιό
ItsToasted Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Pisteuw oti to SP 2 einai must pleon, oxi apla optional. Kai emena ta windows mou mia zwi "agorasmena" itan. Alla mono kai mono epidi to SP2 ithele na perastei 20 lepta "Agorasa" mia poio enimeromeni egdosi apo ton theio pou exei kai SP2.
johnykim Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το ghost οχι όταν κάνεις image(back up-restore) αλλά clone particion σε άλλο particion.Εγώ μπαίνω συνέχεια στο νετ.Κανένα πρόβλημα!Μάλιστα έχω τα win 2 χρόνια χωρίς format και πάει μια χαρά.Απλά με ghost καμιά άσχημη μέρα...Το σύστημα είναι πιο βαρύ,το έχω προσέξει.Αν το παιδί δεν έχει πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει.Απο ασφάλεια αγγούρια.Δεν έχει καμιά ουσιαστική διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.