Προς το περιεχόμενο

service pack 2 για ΧΡ - αξίζει;

kostaspixxie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

σαν νέος που είμαι (πρώτο μήνυμα) θέλω να ρωτήσω:

Έχω Windows XP SP1 και μόλις τώρα κάνω download τo SP2.

Τα Windows μου δεν είναι "original".

Θα έχω πρόβλημα; (το "κατεβάζω από Microsoft)...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι για το service pack θα έχεις πρόβλημα στην εγκατάσταση... Εγώ τουλάχιστον δεν έχω. Για άλλα Updates όμως θα έχεις σίγουρα.

Δημοσ.

Πολλές ενημερώσεις χρησιμοποιούν το windows genuine advantage και το βλέπουν αν έχεις σπασμένα... Βέβαια υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις αυτό!!!

Δημοσ.
Πολλές ενημερώσεις χρησιμοποιούν το windows genuine advantage και το βλέπουν αν έχεις σπασμένα... Βέβαια υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις αυτό!!!

an xrisimopoieiseis tis automates enimerwseis epilegeis kathe fora oles ektos tou WGA kai eisai mia xara !

Δημοσ.

To WGA (Windows Genuine Advantage) είναι ένα συγκεκριμένο update. Αυτό αν το κατεβάσεις σου βγάζει μετά ένα ενοχλητικό μήνυμα κάθε λίγο και λιγάκι ότι το λειτουργικό που χρησιμοποιείς είναι πειρατικό.

Εννοείται ότι αυτό δε χρειάζεται να το κατεβάσεις.

Όλα τα υπόλοιπα updates (ακόμα κι αυτά που χρειάζονται validation) αν κατεβαίνουν στις αυτόματες ενημερώσεις εγκαθίστανται κανονικά χωρίς να σου κάνει validation.

Δημοσ.

Sorry, παιδιά έχασα τη μπάλα...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά:

1.Αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ας μείνω στα SP1.(μάλλον αυτό θα κάνω)

2.Αν, όμως θέλω τα SP2, τι κάνω; Αυτόματες ενημερώσεις; Πώς γίνεται; step-by-step please γιατί είμαι και στραβάδι....

Δημοσ.

Βάλε το sp2 εννοείται ! Απλά θέλει πατέντα, εφόσον δεν τα έχεις original τα windows..

Επίσης, αν θές να βάλεις κάποια στιγμή και τα υπόλοιπα updates από το sp2 μέχρι σήμερα, λένε τα παιδιά μην βάλεις αυτά που λένε WGA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...