Προς το περιεχόμενο

Γνώμες please....

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά ενδιαφέρον....με μόνο μειονέκτημα ουσιαστικά την μικρή οθόνη (14,1'') αν και υπάρχει και το D830 που έχει 15,4'' οθόνη!

ΜΜΜαλλιστα....άλλη απορία τώρα....που μπορώ να το δω??Ποιά καταστήματα εν ολίγης πουλάνε Dell?Γιατί από ότι ξέρω το Πλαίσιο,τα Multirama,το e-shop δεν πουλάνε Dell!

Δημοσ.

μονο η ιδια η ντελ πουλαει ντελ στην ελλαδα

τους παιρνεις τηλ και τους λες τι θες και σου λενε ποσο κανει

ακουγεται πως δεχονται και παζαρια

επισης δινουν εγγυηση 3 χρονια!!!σουπερ

Δημοσ.

Μάλιστα....αντιεπαγγελματίες μου ακούγονται αν και πρέπει να δουλεύουν πάρα πολύ με επιχειρήσεις οπότε καλά κάνουν και δεν ασχολούνται με καταστήματα!

Πάντως και η Sony 3 χρόνια εγγύηση δίνει...στο Laptop που κοιτάω τουλάχιστον!

Τέλος πάντων ο θεός και η ψυχή μου με το τι θα κάνω τελικά!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά....ήταν πολύ εποικοδομητική η συζήτησή μας!

Δημοσ.

δεν την δινει η σονυ, πρσφορα του πλαισιου ειναι (δωρο επεκταση εγγυησης)

επισης η ντελ ειναι τερμα επαγγελματικη

δεν πουλαει λιανικη κανονικα, δεν εχει λογω

ειναι νο1 παγκοσμιως σε αυτο που κανει. και απο οσο εχω ακουσει εχει απο τα καλυτερα και πιο γρηγορα σε ανταποκριση σερβις (και στην ελλαδα)

πολυ καλη επιλογη

επισης το σονυ επισης σουπερ-εγω σονυ εχω

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τα ίδια προγράμματα, autocad, 3dsmax, photoshop κτλ. Όταν έψαχνα για laptop είχα ως ζητούμενα 1gb+ μνήμη και κάρτα γραφικών 256 dedicated. Πιστεύω οτιδήποτε με αυτά θα κάνει τη δουλειά του.

Αποκει και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγώ πχ ήθελα 15,4 οθόνη, μεγαλύτερη από την κλασική 1280Χ800 ανάλυση και σκληρό δίσκο 7200rpm γιατί το ήθελα για να αντικαταστήσω το pc.

Στα vista μπορεί να μην μπάινουν οι παλιές εκδόσεις των προγραμμάτων, αλλά θα μπαίνουν οι καινούριες... Εγώ παρόλαυτα έχω ΧP.

Όσο για τις firegl/quadro που ανέφερε κάποιος υπάρχουν σε μερικά μοντέλα dell, ibm και hp compaq, αλλά ανεβάζουν τη τιμή στα ύψη. Υποτίθεται οτι κάνουν τη δουλειά σου πιο εύκολη (όποιος δουλέυει 3dsmax κάνει ασκήσεις υπομονής) αλλά μια χαρά είναι και οι απλές καρτες, δεν χρειάζεται πάντα το καλύτερο.

Τέλος να πω οτι οι γυαλιστερές οθόνες είναι πολύ εντυπωσιακές αλλά ίσως για ώρες δουλειάς να είναι προτιμότερη μία ματ. Τέτοιες έχουν τα dell, ibm, hp compaq.

Δημοσ.
Βασίλη δεν είναι εγγύηση του Πλαισίου,της Sony είναι!

:) disqualified παρακαλώ,αλλά γιατί λες ευχαριστώ :)

φυσικα και ειναι της σονυ

απλα το πλαισιο κανει δωρο το πακετο επεκτασης εγγυησης αξιας 250 ευρω

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε ibid και εγώ εξαρχής την ίδια άποψη με σένα είχα αλλά πίστεψα πως τελικά τα έβλεπα λίγο πιο απλά τα πράγματα από ότι τελικά είναι!

Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου...λόγω τσέπης κυρίως παρ'όλο που η λύση του ευγενικού φίλου disqualified είναι αρκετά καλή!

disqualified είμαι λίγο παρεξηγησιάρης μερικές φορές....σορυ :(

Δημοσ.
Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου...λόγω τσέπης κυρίως παρ'όλο που η λύση του ευγενικού φίλου disqualified είναι αρκετά καλή!

disqualified είμαι λίγο παρεξηγησιάρης μερικές φορές....σορυ

xaxaxaxaxaxaxa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...