green_beret Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 To S-64 εχει την δυνατοτητα να κανει πολλαπλες ριψεις με ενα γεμισμα. Η καταπακτη ειναι ρυθμιζομενη απο τον πιλοτο. Μπορει να ανοιξει λιγοτερο ωστε να ριξει λιγοτερη ποσοτητα νερου αλλα σε μεγαλυτερη αποσταση. Αρα αυτο αποδυκνειεται και πιο αποτελεσματικο...
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Το πιο αποτελσμάτικό είναι ο σωστός σχεδιασμός και η κατανομή των μέσων.
green_beret Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εγω εννοω πιο αποτελεσματικο σε συγκριση με τα αλλα μεσα αεροπυροσβεσης. Τωρα αν ειναι να μιλησουμε για τον σχεδιασμο και την κατανομη των μεσων ρωτα καλυτερα τον Παπαλυγουρα που εβαλε μεσο να παρει ολα τα πυροσβεστικα αεροπλανα και να τα διαθεσει στον νομο που εκλεγεται.
capitan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Βαρέθηκα να ακούω εδώ κι ένα μήνα για φωτιές, πυρκαγιές,κάτω από το...άγρυπνο βλέμμα της πολιτείας σε μια χώρα που κοιμάται... Κάψανε 1.000.000 στρέμματα και ακόμα και τώρα ακούω την συνέχεια για τον Εβρο, την Αρβανίτσα, το Γύθειο και δεν ξέρω τί άλλο... ΓΕΛΟΙΟΙ, ποιος κάνει κάτι γι αυτή την κατάσταση ρε γαμώτο;;; Ολα οικόπεδα? Ολα σπίτια, βίλες και εξοχικά???? για ποιον? γι αυτους που τα έχουν πάλι???? Του κερατά ρε γαμώτο... πόσο ακόμα? Τι θα βλέπουμε ρε σεις γύρω μας? Καρβουνα και μαυρίλα???? Για ποια Ελλάδα μου λες... για ποια φυσική ομορφιά???? Και σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και ανθρώπινες ζωές στον βωμό των "οικοπεδοφάγων που δεν αναχαιτίζονται"... Ανθρώπινες ζωές που παλεύουν με έναν ψεύτικο εχθρό σε έναν "πόλεμο" για τον οποίο πολιτικές σκοπιμότητες έχουν ήδη προαποφασίσει για το αποτέλεσμα... Οι λέξεις "καταστροφη", "στάχτη", και άλλες πολλές είναι το μόνιμο μοτίβο των δελτίων "ειδησεων"... Τώρα ήρθε και το 1ο ρώσικο πυροσβεστικό... ένα από αυτά που μας χάριζαν και δεν τα θέλαμε... γιατί κάποιοι ήθελαν μίζα από τα καναντέρ ή δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο... και γιατί να ξέρω δηλαδή... Και οι υποσχέσεις του κράτους πρόνοιας ότι οι καμμένες εκτάσεις θα αναδασωθούν πλήρως και θα αναζωογονηθούν... Καλά... Τα ξέρουμε, τα ακουσαμε, τα είδαμε... όχι μία, άλλα πολλές φορές... Εγώ προσωπικά έχω πειστεί... Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο...Ούτε θάμνο δεν αφήσανε...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Freakster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τα αντιπλημμυρικά έργα στην Πάρνηθα προχωρούν εντατικά, βεβαιώνει ο Γ.Σουφλιάς Δλδ τι εργα είναι αυτά; Τι ακριβώς κάνουν ξέρει κάποιος;
bandito Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τα αντιπλημμυρικά έργα στην Πάρνηθα προχωρούν εντατικά, βεβαιώνει ο Γ.Σουφλιάς Δλδ τι εργα είναι αυτά; Τι ακριβώς κάνουν ξέρει κάποιος; Κερδίζουν ψήφους.
AFANIS_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 λένε πως είναι αληθινή φώτο απο την φωτιά στην Πάρνηθα....
SL9S9 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κερδίζουν ψήφους. Γιατί ψηφίζετε ρε;;; Λευκά από δω και στο εξής.
omnislash Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εδώ βλέπουμε πως οι μπάτσοι αντιμετώπισαν την αξιόποινη πράξη των μπογιατζήδων. ε κύριε Steven καλά τους κάνανε.δεν καθόντουσαν σπιτάκι τους.Περιμενω να δω την στάση των προοδευτικών που στο θέμα του Χριστόδουλου ήταν λαλίστατοι
KWSN_Men Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εδώ βλέπουμε πως οι μπάτσοι αντιμετώπισαν την αξιόποινη πράξη των μπογιατζήδων. ε κύριε Steven καλά τους κάνανε.δεν καθόντουσαν σπιτάκι τους.Περιμενω να δω την στάση των προοδευτικών που στο θέμα του Χριστόδουλου ήταν λαλίστατοι Απίστευτο! They were minding their own business and suddenly...
21century Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Η αληθεια ειναι οτι οι εμπρηστες διαπτρατουν...εθνικη προδοσια με το που μας αφαιρουν το αξυγονο. ΑΠο εδω και περα πρεπει να πεσουν κεφαλια, πιστευω οτι ειναι οργανωμενο σχεδιο και φοβαμαι οτι θα αποκαλυφθει οτι στις φωτιες εκτος απο ανεγκεφαλους Ελληνες συμμετεχουν και αλλοδαποι ιδιως Αλβανοι, Τουρκοι. Αν τελικα ειναι σχεδιο θα πρεπει να παρουμε τα μετρα μας...Ειχαν πιασει ενα Αλβανο πυο εβαζε φωτια σε ενα χωριο, για μενα για τις πυρκαγιες να επαναφερθει η θανατικη ποινη για το εγκλημα κατα της πατριδας μας..
Houston Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Η εγκληματικότητα - πάσης φύσεως- δεν καταστέλλεται με αυτόν τον τρόπο. Προσωπική μου άποψη, η καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπιση καταστροφών, καθώς και η αναδάσωση κατά τους χειμερινούς μήνες με τη συμμετοχή της ''σκληρά εργαζόμενης'' τάξης των πυροσβεστών.
omnislash Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Απίστευτο! They were minding their own business and suddenly... Τις ξυλιές που φάγανε τις είδες?Αλλο η σύλληψη και άλλο τι ξυλίκι. συμμετεχουν και αλλοδαποι ιδιως Αλβανοι, Τουρκοι Φίλε μου υπουργοί ευχαριστούν τους Αλβανούς για την προσφορά τους στον τόπο μας.Χωρίς αυτούς τα όνειρα χιλιάδων αποτυχημένων 30-40ηδων(φτωχούς πλούσιους για μένα όλοι ίδιοι είναι όσοι γουστάρουν την επίδειξη) να φτιάξουν μια πέτρινη καλύβα σε ένα πρώην δάσος δε θα είχαν γίνει πραγματικότητα και εσύ μισαλλοδοξείς? η καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπιση καταστροφών Κοίτα νομιζεις ο Κόης η ο Φούρλας δεν το χουν σκεφτεί αυτό?Για μένα έπρεπε από τότε που μπήκε η πρώτη μεγάλη φωτιά στον Υμηττό το 74 μετά την χούντα να γκρεμίζαν τα αυθαίρετα και να μετέτρεπαν σε δημόσιες όλες τις δασικές εκτάσεις.Αλλά είπαμε ο λαλάκας ο 40άρης θέλει σπίτι σε δάσος. Πχ είναι τραγικό να βλέπεις σε δάση μέσα να φυτρώνουν νόμιμα σπίτια και στην ξέρα που δε φυτρώνει τπτ να τα χουν ακόμα αυθαίρετα
Mithrantir Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τα αντιπλημμυρικά έργα στην Πάρνηθα προχωρούν εντατικά, βεβαιώνει ο Γ.Σουφλιάς Δλδ τι εργα είναι αυτά; Τι ακριβώς κάνουν ξέρει κάποιος; Καθαρίζουν τις ρεματιές και φτίαχνουν κλιμακωτά φράγματα έτσι ώστε να μειώνεται η ισχύς της ροής του νερού (που θεωρητικά θα υπάρχει από τις βροχές). Επιβεβαιωμένο μιας και ο πατέρας μου είναι εργοδηγός σε ένα τέτοιο ρέμα.
alet Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τις ξυλιές που φάγανε τις είδες?Αλλο η σύλληψη και άλλο τι ξυλίκι. Ποιος σου ειπε οτι αλλο συλληψη αλλο ξυλο?Δηλαδη αν αντισταθηκανε στην συλληψη η αστυνομια δεν πρεπει δια της βιας να τους συλλαβει?Ξερεις κανεναν αλλο τροπο? Α και κατι αλλο,αυτα τα μπουμπουκια δεν πηγανε σε ιατροδικαστη?Δεν ειδα πουθενα στο φασιστοσαιτ που δινεις στο λινκ,τοσες μερες κουβεντα για την γνωματευση του ιατροδικαστη που μπορει να κρινει αν τα σημαδια ειναι απο ξυλοδαρμο ή εγιναν απο αλλους παραγοντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.