geovard Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Η φωτογραφία είναι μέρος της είδησης και δεν γίνεται να παραποιείται, αυτό θέλω να πω. Δεν νομίζω να διαφωνήσεις πάλι... Θα είχε ενδιαφέρον να μας πείς πως βλέπεις τούς γελειογράφους όταν παίρνουν την επικαιρότητα καί την κάνουν εικόνα.Καί όπως ξέρεις τέτοιους έχουν όλες οι εφημερίδες.
Skia11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Τέσπα έγω απο φίλο μου που κατέβηκε να βοηθήσει στο χωριό του (έχοντας τζίπ και υδροφόρα), ο δήμαρχος ήταν του στύλ "εεεε καλά τώρα άραξε και βλέπουμε" την ώρα που το διπλανό χωριό καιγόταν. Οι δε κάτοικοι (ειδικά οι νέοι) όταν τους είπε στο καφενείο που πίναν μπύρες "ρε παιδιά πάμε να κάνουμε κάτι" η απάντησή τους ήταν "έλα μωρέ δε καιγόμαστε εμείς το διπλανό χωριό καίγεται". Σιγά σιγά αρχίζω και πιστεύω ότι μαζί με τα λάθη που έγιναν κεντρικά υπήρξε και ο αήτητος ωχαδερφισμός που πρέπει να έδωσε τα ρέστα του στη συγκεκριμένη καταστροφή. Υ.Γ. Δε ξέρω αν είδατε στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 τον πρόεδρο των τουρ. επιχειρήσεων που είπε ότι ο τουρισμός παρ' ολη τη καταστροφή στη περιοχή έμεινε ανέπαφος απο ακυρώσεις κτλπ. Αυτά για να βλέπουν μερικοί πως τα "ντουβάρια" ίσως είναι το μόνο σταθερό εισόδημα της περιοχής για τα επόμενα χρόνια.
horsepower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Θα είχε ενδιαφέρον να μας πείς πως βλέπεις τούς γελειογράφους όταν παίρνουν την επικαιρότητα καί την κάνουν εικόνα.Καί όπως ξέρεις τέτοιους έχουν όλες οι εφημερίδες. νομίζω πως τα παραδείγματα σου είναι άκρως άστοχα...imo από την στιγμή που μια εφημερίδα βάζει επεξεργασμένη φώτο στο εξώφυλλο για να εντυπωσιάσει και τελικά να πουλήσει δεν μπορεί να ονομάζεται έτσι και αυτομάτως περνάει σε χώρους άλλων περιοδικών τύπου Ram "Το Photoshop και πως να εντυπωσιάσετε με αυτό(τους αναγνώστες σας)"..
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Θα είχε ενδιαφέρον να μας πείς πως βλέπεις τούς γελειογράφους όταν παίρνουν την επικαιρότητα καί την κάνουν εικόνα.Καί όπως ξέρεις τέτοιους έχουν όλες οι εφημερίδες. Τώρα μου συγκρίνεις τη γελοιογραφία με την είδηση. ΜΜΜΜΜΜμμμμμ Δεν νομίζω πως θές να το κάνεις. Στην τελική εντάξει, δεν νομίζω πως έχεις κανένα λόγο να τους υπερασπίζεσαι τόσο πολύ.
astrat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Θα είχε ενδιαφέρον να μας πείς πως βλέπεις τούς γελειογράφους όταν παίρνουν την επικαιρότητα καί την κάνουν εικόνα.Καί όπως ξέρεις τέτοιους έχουν όλες οι εφημερίδες. Οι γελοιογράφοι δεν παρουσιάζουν τις γελοιογραφίες ως στοιχεία. Παρουσιάζουν ένα γεγονός αληθινό ή φανταστικό με κωμική διάθεση και σίγουρα φιλτραρισμένο μέσα από το πρίσμα του καθενός.
Dr.Strangelove Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δηλαδή η λύση της γραφειοκρατίας είναι το μπάτε σκύλοι αλέστε; Και ο τίτλος ιδιοκτησίας τόσο δύσκολο ήταν να ζητηθεί; Και να έχει καεί, υπάρχουν εφορίες και συμβολαιογραφικά γραφεία. Δηλαδή άμεση εξυπηρέτηση
MrSeanKon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 O Mωριας εγινε μπαρουτι και σταχτη. Τυγχανει να μενω καπου εκει. Τιποτε αλλο οι επιπτωσεις θα φανουν στο μελλον. Tωρα οποιος θελει γνωμες μου ας τις διαβασει στα ξενα forums που θα τα πω χυμα.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δηλαδή άμεση εξυπηρέτηση Εντάξει, οκ. Έχεις υπόψη σου πολλές χώρες που δίνονται χρήματα χωρίς κανένα έλεγχο; Και πιστεύεις σοβαρά ότι θα γίνουν έλεγχοι μετά;
horsepower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 έχουμε εδώ ρε παιδιά κανέναν που πήγε και πήρε τα 3 χιλιάρικα να μας πει τι ζητούν και τι όχι?εγώ όπως είπα και πριν δεν πιστεύω να δίνονται έτσι ερήμην..
geovard Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 νομίζω πως τα παραδείγματα σου είναι άκρως άστοχα...imo από την στιγμή που μια εφημερίδα βάζει επεξεργασμένη φώτο στο εξώφυλλο για να εντυπωσιάσει και τελικά να πουλήσει δεν μπορεί να ονομάζεται έτσι και αυτομάτως περνάει σε χώρους άλλων περιοδικών τύπου Ram "Το Photoshop και πως να εντυπωσιάσετε με αυτό(τους αναγνώστες σας)"... Δεν πουλάς φίλε μου με ένα θέμα πού το έχουν όλοι.Πουλάς μόνο όταν έχεις την αποκλειστικότητα.Έπειτα τι είχε δηλαδή αυτή η εικόνα γιά να τραβήξει κόσμο.Τίποτα απολύτως. Οι γελοιογράφοι δεν παρουσιάζουν τις γελοιογραφίες ως στοιχεία. Παρουσιάζουν ένα γεγονός αληθινό ή φανταστικό με κωμική διάθεση και σίγουρα φιλτραρισμένο μέσα από το πρίσμα του καθενός. Φαίνεται δεν έχεις δεί ποτέ γελειογραφίες τού ΚΥΡ να δείς τι πολιτικά μηνύματα περνάει μέσα από αυτές.
agpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δηλαδή άμεση εξυπηρέτηση Μπορείς να μου πεις σε τι διαφέρει η καταστροφή ενός κατοίκου της Αιγειαλίας τον προηγούμενο μήνα από αυτή του κατοίκου της Μεσσηνίας-Ηλείας τώρα. Εκτός από την προεκλογική περίοδο φυσικά.
bilco Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αυτοί που έχουν άμεση ανάγκη τα χρήματα, είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των χωριών. Οι πρόεδροι των χωριών τους ξέρουν έναν προς έναν και θα μπορούσε από αυτούς να γίνεται ο έλεγχος. Οι υπόλοιποι κάτοικοι Αμαλιάδας, Πύργου και εκτός νομού, που είχαν 5 ελιές και τους κάηκαν θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα με περισσότερα δικαιολογητικά.
astrat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δεν πουλάς φίλε μου με ένα θέμα πού το έχουν όλοι.Πουλάς μόνο όταν έχεις την αποκλειστικότητα.Έπειτα τι είχε δηλαδή αυτή η εικόνα γιά να τραβήξει κόσμο.Τίποτα απολύτως. Φαίνεται δεν έχεις δεί ποτέ γελειογραφίες τού ΚΥΡ να δείς τι πολιτικά μηνύματα περνάει μέσα από αυτές. Άρα δεν είναι ανήθικο να περνάς πολιτικά μηνύματα με ψευδή στοιχεία; Δεν είναι παραπλανητικό και αντιδεοντολογικό;
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Καλά ρε παιδιά συγγνώμη, ποια είναι τα ψευδή στοιχεία; Οι φωτιές;
Helm21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μια παραποιημένη φωτογραφία σε ένα δημοσιογραφικό ντοκουμέντο είναι ο ορισμός του 'ψευδους στοιχείου', ναι. Οι φωτος του ρεπορτάζ δεν είναι marketing, δεν είναι γραφιστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.