Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν έπρεπε να περάσουν μέσα από χίλια γραφειοκρατικά στάδια για να πάρουν τα λεφτά, θα γκρινιάζαμε

Απλά πράγματα.Βγάζεις συνεργεία (μαζί με μπάτσους για να ελέγχουν τυχόν βύσματίες) για να δουν τα σπίτια και σε ένα χαρτί γράφουν ποιοι χρειάζονται τα λεφτά.Εγώ λέω κάτι άλλο.Να πιάσουν αυτούς που δεν τα χρειαζονται μόλις γίνει ο έλεγχος και να τους ρίξουν καμια τρίμηνη φυλάκιση.Κανάς νομικός μπορεί να μας πει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ή αυτο που εγινε στην Ζαχαρω

πιστοποιουσε ο δημαρχος που ηταν στην τραπεζα ποιοι ειχαν προβλημα

να πιστοποιει ο κοινοταρχης

Δημοσ.
Αν έπρεπε να περάσουν μέσα από χίλια γραφειοκρατικά στάδια για να πάρουν τα λεφτά, θα γκρινιάζαμε. Τώρα που τους τα δίνουν έτσι χύμα με κίνδυνο να επωφεληθούν ορισμένοι επιτήδειοι, πάλι γκρινιάζουμε. Κανείς όμως δεν λέει τι θα έπρεπε να γίνει τελικά. Μήπως να παρουσιάσουν τις στάχτες των τίτλων ιδιοκτησίας; Μήπως να παρουσιάσουν μάρτυρες που να γνωρίζουν πόσα αμνοερίφια διέθεταν; Από το άλλο άκρο, μήπως να αρχίσουν να πετάνε λεφτά τα σινούκ και τα καναντέρ αντί για νερό; Επικρίσεις βλέπω, αντιπροτάσεις δε βλέπω. Βέβαια από μία άποψη πάλι καλά, γιατί έχουμε και το άλλο φαινόμενο, του Έλληνα που έχει γνώμη και άποψη για τα πάντα χωρίς να έχει την παραμικρή γνώση για το αντικείμενο.

Δηλαδή από τα χίλια γραφειοκρατικά στάδια στο πάρτε κόσμε δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο; Το ξαναλέω, μπορώ να πάω εγώ που δεν έχω καν πατήσει ποτέ στη ζωή μου στο νομό Ηλείας και να δηλώσω υπεύθυνα ότι κάηκε το σπίτι μου.

ΑΝ με βρουνε, θα είναι μετά από μήνες.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Εγώ λέω κάτι άλλο.Να πιάσουν αυτούς που δεν τα χρειαζονται μόλις γίνει ο έλεγχος και να τους ρίξουν καμια τρίμηνη φυλάκιση.Κανάς νομικός μπορεί να μας πει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ψευδής βεβαίωση και απάτη (παρουσίασες ψευδή περιστατικά ως αληθινά προκειμένου να αποκομίσεις παράνομο περιουσιακό όφελος).

Κι αν θεωρηθεί ότι λόγω των περιστάσεων μεταχειρίστηκες ιδιαίτερα μέσα (λίγο τραβηγμένο αλλά ποτέ δεν ξέρεις) είναι κακούργημα: 5 - 10 έτη κάθειρξη. ;)

Δημοσ.

εγώ πάντως που δουλεύω σε τράπεζα στην Αθήνα, δεν έχω ακούσει τίποτα για αιτήσεις δανείων άτοκων χωρίς δικαιολογητικά. Ποια τράπεζα θα συμβάλει σε κάτι τέτοιο? Χωρίς δικαιολογητικά? ποιος διευθυντής θα δεχτεί να καλύψει τα σπασμένα?

Εκτός και αν συζητάτε για τις δημόσιες τράπεζες (Αγροτική, Ταμιευτήριο ) εξαιρουμένης της Εθνικής

Δημοσ.
Ψευδής βεβαίωση και απάτη (παρουσίασες ψευδή περιστατικά ως αληθινά προκειμένου να αποκομίσεις παράνομο περιουσιακό όφελος).

Κι αν θεωρηθεί ότι λόγω των περιστάσεων μεταχειρίστηκες ιδιαίτερα μέσα (λίγο τραβηγμένο αλλά ποτέ δεν ξέρεις) είναι κακούργημα: 5 - 10 έτη κάθειρξη. ;)

Πιστεύεις δηλαδή ότι θα γίνουν έλεγχοι;

μία ερώτηση γιατί δε κατάλαβα γρι. τα 3000 Ε που θα δοθούν θα είναι

άτοκο δάνειο ?

Όχι. Money for free.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιστεύεις δηλαδή ότι θα γίνουν έλεγχοι;[...]

Όχι βέβαια, ας είμαστε ρεαλιστές. :)

Δημοσ.

εγώ προσωπικά (αφελής ίσως) δεν έχω πρόβλημα να πάρουν και 100 άτομα που δεν έχουν δικαίωμα....αν είναι να πάρουν γρήγορα και αυτοί που τα έχουν ανάγκη....

Δημοσ.

δεν λέω... ίσως....εξαρτάτε και απο το πόσοι θα το προσπαθήσουν....άλλωστε μια παράμετρος είναι οτι δεν ξέρουμε και για το πόσο έμπιστος μπορεί να ειναι ο κάθε τραπεζικός....δεν υπονοώ κάτι αλλά ...παίζει και αυτό σαν περίπτωση...σωστά....

Δημοσ.

[quote=

Όχι. Money for free.

άτοκο δάνειο είναι δάνειο που το επιστρέφεις χωρίς τόκο.

όχι που δεν το επιστρέφεις ποτέ. Αυτό δεν είναι δάνειο αλλά χορηγία !!

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ο τραπεζικός;

άτοκο δάνειο είναι δάνειο που το επιστρέφεις χωρίς τόκο.

όχι που δεν το επιστρέφεις ποτέ. Αυτό δεν είναι δάνειο αλλά χορηγία !!

Εννοώ στην περίπτωση (λέμε τώρα) που γίνουν έλεγχοι και τα δώσεις πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...