Dr.Strangelove Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ελληνας ειμαι, απ την ηλεια ειμαι, αλλα το ξαναλεω 3 φορα, δεν πρεπει να θυσιαζουν τις ζωες μας την οικογενεια και τους φιλους μας (αυτη την φορα δεν θα αναφερω την περιουσια μας για να καταλαβεις) για τους αρχαιολογικους χωρους. κοιταμε μπροστα οχι πισω. Οι άνθρωποι μπορούν να φύγουν και να γλυτώσουν από τη φωτιά, τα αρχαία "ντουβάρια" όχι. Όμως οι περισσότεροι κάτοικοι των χωριών που κινδύνευαν ήρθαν στα χέρια με τους αστυνομικούς για να μη φύγουν από τα χωριά τους (όπως έλεγαν οι ίδιοι στα κανάλια) και όταν έβλεπαν τη φωτιά να τους κυκλώνει και δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής έλεγαν ότι τους άφησαν εκεί να καούν και κανείς δεν πάει να τους απεγκλωβίσει. Βεβαια πάλι θα κάνουν εράνους για τους πυρόπληκτους αλλίως που να τα βρουν? Εννοείται ότι ακόμα και τις καμένες εκκλησίες οι ίδιοι οι πυρόπληκτοι θα τις ξαναχτίσουν με το υστέρημά τους (όπως όλες τις εκκλησίες άλλωστε). Ελπίζω τουλάχιστον οι τοπικοί ιερείς που νοιώθουν των πόνο των συγχωριανών τους να μην παίρνουν μερίδιο από το παγκάρι.
djapal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Βασικά πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι: 1. Δεν άφησε κανείς να πεθάνει κανένας. Με τόσα μέτωπα άντε να πρωτοδώσεις απολογία. 2. Ακούγοντας ότι κινδυνεύει η Αρχαία Ολυμπία, έπεσε μεγάλο βάρος εκεί, όχι ότι εγκατέλειψαν τους άλλους. 3. Αν για κάποιους αυτά είναι ντουβάρια, τότε έχουμε χάσει κάθε επίπεδο αξιοπρέπειας. 4. Η Εκκλησία έδωσε ρέστα!! Ειλικρινά όταν άκουσα το ποσό σε σύγκριση με τα ποσά που έδωσαν άλλοι, δεν πίστευα στ'αυτιά μου! (μάλλον τα έξοδα στην Αμερική είναι πολλά). Και το θέμα είναι ότι τα λεφτά τα παίρνουν από τον κοσμάκη. Από την τσέπη τους ελάχιστοι θα δώσουν...
fragment_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 geovard χίλια συγγνώμη νόμιζα ότι ήσουν κάποιος ξέμπαρκος που μπήκε σφήνα.Τώρα το πρόσεξα..Απλά είχα την εντύπωση ότι εκφράστηκες κ συ με τον όρο "ντουβάρια",ενώ αναφέρεις χαρακτηριστικά: ..ντουβάρια πού είπε κάποιος πιό πριν.. Κάνω κ reedit τ προηγούμενο post. Όσο γ την απάντηση μου στον fragment γ ανθρώπινες ζωές ..τον καλώ να ανατρέξει στο post που λανθασμένα πήγε στον geovard μία σελίδα πίσω κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Υ.Γ. Αν μεγάλε με χαρακτηρίζεις εθνικιστή που δεν ήθελα να καεί η Ολυμπία ,τότε τι ν πω γ τον Πύργο σας... Κ γω θ έλεγα ότι είσαι Νορβηγός(μην πω Αλβανός κ επιβεβαιώσω κ τα λεγόμενά σου..) Υ.Γ.2 προς -> geovard Μα είμαι στη θέση των ανθρώπων της Ηλείας..Αν διάβασες προσεκτικά το πρώτο μου post θα είδες ότι κάηκε το εξοχικό μου στον Καιάφα. Ο Fragment έτσι κ αλλιώς δεν νομίζω να έχασε άνθρωπο,για τα κτήματά του ωρίεται αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. καλα πεσμε και πακιστανο χ****κα, δεν προκειτε να σου αλλαξω γνωμη, το οτι δεν ειμαι αξιοπρεπεις. προτιμο την ανθρωπια, την ευημερια και μετα βαζω την ιστορια μας. και δεν ειπα οτι δεν την θαυμαζω αυτη αλλα προηγουνται αλλα. πολλοι παλεψαν με τις φλωγες πολυ βρεθηκαν σε σημειο να μην ξερουν που να πανε να τους περικυκλωνει η φωτια ενω η αστυνομια ελλειπε (δεν λεμε σε ολες τις περιπτωσεις, το οτι δεν φευγαν μερικοι δεν τους δικαιολογω). η μανα των 4 παιδιων δεν προσπαθουσε να σωσει την περιουσια της προσπαθουσε να διαφυγει και καικαν ζωντανοι. τι μου λετε τωρα για τα μαρμαρα. τα μαρμαρα ειναι μαρμαρα.... τα καιμενα παιδια και ανθρωποι τι φτεγαν.... οσον αφορα το ποσο της εκκλησιας μπορω να πω ηταν μεγαλο. *ps το θεμα πυργου που ανεφερες πολυ μικρο εκ μερου σου δεν το σχολιαζω απλα αποδικνιεις τον απανθρωπο χαρακτηρα σου και το ποσο κακομαθημενο ελληνοπουλο εισαι *ps μηπως λεω μηπως το εξοχικο το εφτιαξε ο πατερας σου; γιατι αν το εφτιαχνες εσυ θα το εκτιμουσες περισσοτερο ακι θα ειχες διαφορετικη γνωμη.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι στα 21 σου εσύ ως αυτοδημιούργητος το είχε χίσει και με τα χέρια σου. Μια φράση σου νομίζω τα λέει όλα. Η ευημερία πάνω απ' όλα.
Dr.Strangelove Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Το θέμα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις η συζήτηση γίνεται για τα ντουβάρια, είτε αυτά που μας άφησαν κληρονομιά οι πρόγονοί μας, είτε αυτά που έχτισαν οι νεοέλληνες (πολλές φορές παράνομα μέσα στο δάσος).
gregkle7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Φαντάζομαι στα 21 σου εσύ ως αυτοδημιούργητος το είχε χίσει και με τα χέρια σου. Μια φράση σου νομίζω τα λέει όλα. Η ευημερία πάνω απ' όλα. Η ευημερία που είναι η αιτία που του κάηκε το σπίτι. Γιατί κάποιοι (λίγοι)θα ευημερήσουν με τις δασικές εκτάσεις που θα αποχαρακτηριστούν
gang Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 4. Η Εκκλησία έδωσε ρέστα!! Ειλικρινά όταν άκουσα το ποσό σε σύγκριση με τα ποσά που έδωσαν άλλοι, δεν πίστευα στ'αυτιά μου! (μάλλον τα έξοδα στην Αμερική είναι πολλά). Και το θέμα είναι ότι τα λεφτά τα παίρνουν από τον κοσμάκη. Από την τσέπη τους ελάχιστοι θα δώσουν... Δεν τα ξέρεις καλά... η εκκλησία πήρε από το Ελληνικό Δημόσιο 30 εκατ. ευρώ για κοινωνική προσφορά και για διάφορες κοινωνικές ενέργειες... και σαν καλοί πολίτες εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει...και τι δίνει.... 500 χιλιάδες ευρώ!! όσο για τα έξοδα στην Αμερική είναι 250κάτι χιλιάδες ευρώ και καλύπτονται αποκλειστικά από το δημόσια (ω! ναι)
djapal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 OK κάποιοι άνθρωποι χάθηκαν εξαιτίας πολλών παραγόντων. Ας αρχίσουμε τώρα να κατηγορούμε και τους πυροσβέστες που έσωσαν την Κάτω Πλατανιά και άφησαν την Άνω Πλατανιά στο έλεος του Θεού. Άσχετο, επειδή έχασα λίγο τη μπάλα με ολα αυτά: πόσοι υποτίθεται αφέθηκαν στο έλεος του Θεού λόγω ολιγωρίας κτλ κτλ μετά το συμβάν στην αρχαία Ολυμπία; Μήπως τα τραγικά αυτά γεγονότα συνέβησαν στην αρχή και απλά έβλεπαν οι κάτοικοι ότι οι πυροσβέστες πάνε να σβήσουν τη φωτιά εκεί και όχι στα σπίτια τους και φοβούμενοι ότι θα χάσουν τις περιουσίες τους τα έλεγαν αυτά; Δεν το λέω με ειρωνία, απλά μια υπόθεση κάνω. Δεν τα ξέρεις καλά...η εκκλησία πήρε από το Ελληνικό Δημόσιο 30 εκατ. ευρώ για κοινωνική προσφορά και για διάφορες κοινωνικές ενέργειες... και σαν καλοί πολίτες εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει...και τι δίνει.... 500 χιλιάδες ευρώ!! όσο για τα έξοδα στην Αμερική είναι 250κάτι χιλιάδες ευρώ και καλύπτονται αποκλειστικά από το δημόσια (ω! ναι) η αλήθεια είναι ότι τη συμφωνία αυτή την είχα ξεχάσει!! Από το δημόσιο και τα έξοδα αυτά; Ωραία!! Τι να πω ρε να πάρει... Όποτε πάω Εκκλησία, συνήθως ρίχνω στο φιλόπτωχο γιατί το εμπιστεύομαι πιο πολύ απ'όλα. Τώρα μάλλον μου φαίνεται ότι πάει στις τσέπες των παπάδων το περισσότερο μέρος. Τς τς...
dalton85 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δεν τα ξέρεις καλά...η εκκλησία πήρε από το Ελληνικό Δημόσιο 30 εκατ. ευρώ για κοινωνική προσφορά και για διάφορες κοινωνικές ενέργειες... και σαν καλοί πολίτες εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει...και τι δίνει.... 500 χιλιάδες ευρώ!! όσο για τα έξοδα στην Αμερική είναι 250κάτι χιλιάδες ευρώ και καλύπτονται αποκλειστικά από το δημόσια (ω! ναι) Αμαν. Αμα οντως ειναι ετσι τοτε τι να πω. Εχω μεινει μ&^%$&ας με αυτα που ακουω περι της εκκλησιας(δεν ασχολιομουν καθολου με οτι ειχε να κανει). Πως ειναι δυνατον κατι τετοιο. Τοση κοροιδια πια. :evil::evil::evil:
gang Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αμαν. Αμα οντως ειναι ετσι τοτε τι να πω. Εχω μεινει μ&^%$&ας με αυτα που ακουω περι της εκκλησιας(δεν ασχολιομουν καθολου με οτι ειχε να κανει). Πως ειναι δυνατον κατι τετοιο. Τοση κοροιδια πια. :evil::evil::evil: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=205941
dalton85 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πιο πολυ πηγαινε για τα 250χιλ. που θα δωσει το δημοσιο για την ενγχειρηση. Κατσε ρε φιλε, εδω καηκαν οι αλλοι και εμεις τα δινουμε στο χριστοδουλο που στο κατω κατω ολοκληρη μπιζνα(εκκλησια) εχουνε. Γιατι δεν τα περνουν απο το ταμειο τους. Τα 250χιλ ας τα διναν για ενα εργο στο ταδε χωριο που μπορει να μην χρειζεται να ηταν καμμενο. Θα πληρωνω τα εξοδα του ενω θα μπορουσα να βοηθησω τοσους αλλους. Τελος παντων δεν ειναι επι του θεματος. Επι του θεματος ομως δεν πρεπει να δοθει φραγκο σε αυτους που ειχαν αυθαιρετα για μενα και καηκαν. Οπου θελει ο καθενας χτιζει καταντισαμε. Αν ειναι ετσι εγω θα παω στην ακροπολη να χτισω.
panther_512 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Την πλήρη ανοικοδόμηση της Ατρέμιδας Ηλείας θα αναλάβει η Κύπρος Όπως είχα πεί και πρίν, η Κύπρος θα αναλάμβανε την πλήρη ανοικοδόμηση όποιου χωριού υπόδειχνε η Ελλάδα. Μετά λοιπόν από συνενόηση με την Ελληνική κυβέρνηση, η Κύπρος θα αναλάβει τη πλήρη ανοικοδόμηση της Αρτέμιδας Ηλείας, όπου πέρα από τα σπίτια, τουλάχιστον απ'ότι είπε ο πρόεδρος Παπαδόπουλος, θα ανοικοδομήσουν και τις βιοποριστικές πηγές των κατοίκων (χωράφια,ζώα). Επίσης, επειδή τα λεφτά που μαζεύουν για τους πληγέντες είναι πολλά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με τα λεφτά αυτά να υοθετηθεί από τη Κύπρο και 2ο χωριό.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αλήθεια, εσείς πήγατε να πάρετε το άτοκο δάνειο των 3000 ευρώ; Πας με μια υπεύθυνη δήλωση σε όσες τράπεζες θες, πέρνεις τα 3 χιλιαρικάκια και σε κάνα δίμηνο+ που θα κάνουν τους ελέγχους, τα δίνεις πίσω και λες ότι ήταν παρεξήγηση. Δεν ειν' κακό.
mandate Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αλήθεια, εσείς πήγατε να πάρετε το άτοκο δάνειο των 3000 ευρώ;. :confused::?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.