Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο για την "ρουκετα" δεν νομιζω και εγω οτι ειναι ρουκετα καθως δεν μοιαζει τετοια αλλα σιγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ καθως κινειται τρομερα γρηγορα (δηλαδη φαινεται οτι χρησιμοποιειται τεχνητος τροπος εκτοξευσης) και ξεκιναει απο το εδαφος(ενα πουλι θα περνουσε μπροστα απο την καμερα πετωντας στον αερα και μονο).

Τωρα οσο για το οτι ξεκιναει απο καποια μετρα αριστερα τους αυτο ειναι πολυ λογικο πιστευω καθως αν εκτοξευεται δεν θα βαζανε τον εκτοξευτηρα μεσα στα ποδια τους αλλα λιγο παραπερα σε σημειο ασφαλες για αυτους....

εγω πιστευω οτι κατι ασχετο ειναι, λογω του ζουμ κατι περασε μπροστα απο την καμερα (ειχε και αρκετο αερα) γι αυτο βλεπουμε τοσο γρηγορη κινηση και σχεδον ευθυγραμμη

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω πιστευω οτι κατι ασχετο ειναι, λογω του ζουμ κατι περασε μπροστα απο την καμερα (ειχε και αρκετο αερα) γι αυτο βλεπουμε τοσο γρηγορη κινηση και σχεδον ευθυγραμμη

Διαφωνω φιλε μου....αν κατι περναγε μπροστα απο την καμερα δεν θα φαινοταν να ξεκιναει απο το εδαφος και να εχει κλιση σχεδον 45 μοιρων οπως φαινεται εδω....στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα το ΒΑΘΟΣ του πλανου(ανεξαρτητως ζουμ) και το βαθος του αντικειμενου αυτου....

ασε που οσο αερα και να εχει δεν δικαιολογειται τετοια ταχυτητα και τετοια πορεια...φαινεται ξεκαθαρα οτι εχει χρησιμοποιηθει τεχνητος τροπος για να τεθει σε κινηση το εν λογω αντικειμενο....

Δημοσ.

1. δείτε στο video τη στιγμή μου απομένει 1:23 ότι ο καπνός γίνεται ξαφνικά πολύ έντονος.Είναι προφανές ότι είναι σημείο στο οποίο μόλις αρχίζει η φωτιά!

2. Τη στιγμή που απομένει 1:16 η κάμερα κάνει μια ξαφνική κίνηση προς το σημείο από όπου έφυγε το αντικείμενο.Αν το αντικείμενο δεν υπήρχε (ή ηταν κανα πουλί η κανά έντομο κοντά στην κάμερα)αυτός που τραβούσε με την κάμερα δεν θα έκανε αυτήν την απότομη κίνηση.Αυτό αποδεικνύει ότι κάτι εκτοξεύθηκε από εκεί!!

Δημοσ.
Εμπρηστικός ICBM ήταν δίχως αμφιβολία.

Μάλλον και γω προς τα εκει καταλήγω όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ.Δεν εξηγείται αλλιώς.:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Λοιπόν από τη μικρή εμπειρία μου στον στρατό με αντιαεροπορικούς πυραύλους, να σας πω ότι δεν πρόκειται περί ρουκέτας-πυραύλου ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Εμπρηστικός ICBM ήταν δίχως αμφιβολία.

Μπα,αν ηταν intercontinental ballistic missile θα το εκτοξευανε απο το cape canaveral και θα το καθοδηγουσανε με την βοηθεια δορυφορου στις σωστες συντεταγμενες χωρις να ταλαιπωρουνε τα 2 κακομοιρα παιδια καταμεσις του αυγουστιατικου καυτου ελληνικου ηλιου....

εσυ φιλε kwsn men τι πιστευεις οτι μπορει να ειναι (αν και μονο αν απορριψουμε την αρκετα αληθοφανη εκδοχη του εμπρηστικου icbm?)

ετσι κουβεντα να γινεται....

ρουκετα σιγουρα δεν ειναι...φαινεται αυτο και λογω μεγεθους και σχηματος αλλωστε....

Δημοσ.

Μπορεί να είναι από frisby μέχρι πουλί. Πάντως 'εμπρηστικός μηχανισμός σε ρουκέτα' ΔΕΝ είναι.

Οι καπνοί φαίνεται να έρχονται όχι από εκεί ακριβώς που είναι αυτοί (στην κορυφογραμμή δηλαδή) αλλά χαμηλότερα.

Επίσης μου κάνει εντύπωση που η κάμερα στρέφει δεξιά ακριβώς πριν την 'εκτόξευση'.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι λεμε τωρα. Αυτοι αν εβαλαν την φωτια θα ηταν ακομα σε αυτο το σημειο και θα περιμεναν να ερθουν να τους πιασουν. Πρωτα απο ολα αυτη η κοπελα που τραβηξε το βιντεο μεχρι να καταλαβει οτι πηρε φωτια και μεχρι να ανεβει στην ταρατσα θα περασαν τουλαχιστον 5' στην χειροτερη.

Δηλαδη θελετε να μας πειτε οτι αυτοι που εβαλαν την φωτια εκατσαν να την απολαυσουν κιολλας? Θα μας τρελανετε....

Δημοσ.
Μπορεί να είναι από frisby μέχρι πουλί. Πάντως 'εμπρηστικός μηχανισμός σε ρουκέτα' ΔΕΝ είναι.

Οι καπνοί φαίνεται να έρχονται όχι από εκεί ακριβώς που είναι αυτοί (στην κορυφογραμμή δηλαδή) αλλά χαμηλότερα.

Επίσης μου κάνει εντύπωση που η κάμερα στρέφει δεξιά ακριβώς πριν την 'εκτόξευση'.

Πουλι δεν νομιζω οτι ειναι για τους λογους που ανεφερα παραπανω, δηλαδη ταχυτητας και εκκινησης απο το εδαφος με ευθυγραμμη πορεια και "καθαρη" κλιση.

Φρισμπι δεν νομιζω επισης οτι ειναι για 2 λογους:

α)εχει ακαθοριστο σχημα ενω το φρισμπι οχι και

β)ποιος ανθρωπος θα πηγαινε εν μεσω πυρκαγιων και γενικοτερου χαμου, σε ενα βουνο στην μεση του πουθενα με εναν φιλο του και με καπνους να βγαινουν απο κατω του,να πεταξει φρισμπι?

Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι οι καπνοι μοιαζουν να βγαινουν απο καποιου ειδους κοιλωμα και οχι απο την κορυφογραμμη....

Η καμερα γενικα δεν ειναι ακινητη και "παιζει" πολυ καθολη την διαρκεια του βιντεο...λογικο καθοτι δεν ειναι steady cam αλλα μαλλον κινητο....

Δημοσ.

παρεπιπτώντος εχω αρχίσει και φοβάμαι. ευτυχως που γύρισα πριν τις φωτιες απο διακοπες γιατι ειχα παρει τα βουνα με την μηχανή και ειχα στην μπανανα μου ζιπελαιο και κωλοχαρτο, κατω απο την σελα στουπια και σπρευ αλυσίδας.

αν με πιάνανε θα με ειχατε σταυρώσει ως εμπρηστή.

Δημοσ.
παρεπιπτώντος εχω αρχίσει και φοβάμαι. ευτυχως που γύρισα πριν τις φωτιες απο διακοπες γιατι ειχα παρει τα βουνα με την μηχανή και ειχα στην μπανανα μου ζιπελαιο και κωλοχαρτο, κατω απο την σελα στουπια και σπρευ αλυσίδας.

αν με πιάνανε θα με ειχατε σταυρώσει ως εμπρηστή.

Φιλε dimitris μπορεις να ηρεμησεις, δεν σε κυνηγαει κανεις....σε ενα απλο forum συμμετεχουμε και απλως μιλαμε....

....αν παντως εκει που καθοσουν ησυχος ησυχος στην μηχανη σου, εν μεσω φωτιων σε ενα ερημο μερος, αρχισε να βγαινει καπνος απο διπλα σου στα καλα καθουμενα και εγω σε εβλεπα....ε θα το επαιρνα το 199 να σου πω την αληθεια και ας σε κανανε ο,τι θελανε αυτοι μετα:-D....

Δημοσ.

Αληθεύει ότι εκεί στην Ηλεία όπου ο Καμπουράκης έκανε ρεπορτάζ σε ένα δάσος κάποιοι χωρικοί τον πέρασαν γιά εμπρηστή καί γλύτωσε στο παρά πέντε το λυντσάρισμα?

Πάντως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Παρά το ότι είμαστε γενικώς ανίκανοι να διαχειριστούμε μιά κρίση.

Μόνο η αθανασία τού αρχαίου πνεύματος τίθεται υπό αμφισβήτηση:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...