Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οι αχρηστοι, κατεστρεψαν απο την ανEυθυνοτητα τους ενα ολοκληρο νομο και αφησαν αλλους μισους. το σπιτι μου παραλιγο να καιγοταν, αλλα σπιτια δεν γλιτωσαν, δεν γλιτωσαν τα δαση, δεν γλιτωσαν οι καλλιεργιες, δεν γλιτωσαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Καιγοντουσαν ζωντανοι, χωρις να τους βοηθησει κανενας, κοιταγανε να σωσουν τις πετρες στα ολυμπια (τα οποια μισοκαικαν) και ανθρωποι, παιδια ζηταγαν βοηθεια και καθυστερουσαν με συνεπεια την απανθρακωση τους.

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Δημοσ.

δικαιολογημένη η αντίδραση σου άσχετα με το ότι είσαι από μια περιοχή που κάηκε ολοσχερώς...αλλά το πήγαιναν να σώσουν τις πέτρες στην Ολυμπία δεν το δέχομαι..

Δημοσ.

fragment δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά το 35% των συννομιτών σου θεωρεί πως οι χειρισμοί της κρατικής μηχανής ήταν πολύ καλοί

Προφανώς το Γραμματικό ούτε κατ' όψη δεν το ξέρεις γι'αυτό λες ότι έχουν καεί τα πάντα. Η Κοινότητα Γραμματικού και ο Δήμος Μαραθώνα είναι από τους πλέον πράσινους χώρους της Ανατολικής Αττικής. Καταπράσινο πευκόδασος. Τα ξερόχορτα μόνο στη φαντασία σου υπάρχουν

Οχι ευτυχώς θα μου το μάθεις εσύ.:twisted:Μάθε λοιπόν πως έχει πολλά ξερόχορτα εκεί πέρα.εσύ ως ταβερνόφιλος (κοιλιοδουλος πάει πολύ) βλέπεις ως δάσος τη ταβέρνα του Αργεντινού και τις ψησταριές στο Σούλι.Δεκτόν αλλά νομίζω δεν μπήκε εκεί φωτιά.Πέρσι έιχε μπει φωτιά εκεί πάλι τέλη Αυγούστου θυμάμαι.Α και δε μου λες γιατί 5 αεροπλάνα στο Γραμματικό, 1 ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι μου τα δυο τελευταία βράδια και τπτ στην Ηλεία:confused:

Δημοσ.
fragment δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά το 35% των συννομιτών σου θεωρεί πως οι χειρισμοί της κρατικής μηχανής ήταν πολύ καλοί

Aπο ποιο μερος του σωματος σου εβγαλες αυτο το 35%?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Οχι ευτυχώς θα μου το μάθεις εσύ.:twisted: Μάθε λοιπόν πως έχει πολλά ξερόχορτα εκεί πέρα.εσύ ως ταβερνόφιλος (κοιλιοδουλος πάει πολύ) βλέπεις ως δάσος τη ταβέρνα του Αργεντινού και τις ψησταριές στο Σούλι.

Μην συνεχίζεις, εκτίθεσαι. :)

Το Argentina (το οποίο φαίνεται το γνωρίζεις κι εσύ αρκετά καλά) είναι στο Καλέντζι, δίπλα στη Λίμνη Μαραθώνα. Καμία σχέση με το Γραμματικό.

Οπότε ναι, θα στο μάθω εγώ το Γραμματικό. Το οποίο, σε πείσμα της ψευτομαγκιάς σου, παραμένει πράσινο. :)

Επιπλέον, τα περί ταβερνόφιλου και κοιλιόδουλου, στα επιστρέφω. Δεν με ξέρεις οπότε τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για τον εαυτό σου και για τους γνωστούς σου. ;)

Δεκτόν αλλά νομίζω δεν μπήκε εκεί φωτιά.Πέρσι έιχε μπει φωτιά εκεί πάλι τέλη Αυγούστου θυμάμαι.Α και δε μου λες γιατί 5 αεροπλάνα στο Γραμματικό, 1 ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι μου τα δυο τελευταία βράδια και τπτ στην Ηλεία:confused:

Το μέγεθος του λαϊκισμού σου ξεπερνά κάθε όριο. Σου επαναλαμβάνω ότι τα αεροπλάνα έφυγαν για 2 ώρες από την Εύβοια, να σώσουν ένα παρθένο πευκοδάσος και μου μιλάς για Ηλεία. Μπουρδολογία εκ του ασφαλούς.

Γιατί άραγε να πάνε τα αεροπλάνα στο Γραμματικό αφού, κατά τους ισχυρισμούς σου, έχει μόνο ξερόχορτα; :)

Παρεπιπτόντως, ακόμα περιμένουμε με αγωνία να μας αναλύσεις τη θεωρία σου περί εμπρησμού στο Γραμματικό από κρατικά χέρια. Και, όπως φαίνεται, θα περιμένουμε... :)

Δημοσ.
Εγω το αποκλειω,εσυ αμα θες οχι.

Απορριπτεται ευκολα διοτι δε μπορει η γριουλα να βαλει 10 εστιες ενω την ιδια στιγμη βρισκονται εμπρηστικοι μηχανισμοι παντου.

Οποιος ακομη πιστευει οτι δεν ειναι οργανωμενο σχεδιο,για μενα δε βλεπει τη πραγματικοτητα.

Όσο τα στοιχεία που να το δείχνουν ότι αυτό που λες είναι ανύπαρκτα, τόσο πιστεύω ότι ήταν ένα καλοκαίρι όπως όλα τα άλλα, με γιαγιάδες, με τζοπάνηδες που βάζουν φωτιά, με οικοπεδοφάγους, με πυρομανείς, με σπουπίδια παντού.

Ποιοι είναι οι εμπρηστικόί μηχανισμοί που βρίσκονται συνέχεια;

Πρόσεξες ότι ξαφνικά προέκυψαν καταγγελίες, ενώ 'ανακοινώθηκε' ότι είναι σχέδιο; Μισή ώρα μετά βρέθηκαν όσοι δεν είχαν βρεθεί σε μια ημέρα.

Πρόσεξες ότι ο πιτσιρικάς που πήγαν δεμένος στην αστυνομία ως εμπρηστής ήταν ένας άσχετος που πήγε να δει/βοηθήσει;

Πρόσεξες ότι δεν έχει γίνει ούτε ΜΙΑ σύλληψη για εκούσιο εμπρησμό;

Τις άλλες χρονιές που είχαμε περισσότερες φωτιές δεν ήταν σχεδιασμένο, φέτος με τις λιγότερες ήταν φορβερό και τρομερό σχέδιο, μόνο και μόνο επειδή είχαμε το κεφάλι μέσα στον κώλο μας και δεν κάναμε τίποτα..

Δημοσ.
Δυστυχώς δείχνεις για άλλη μία φορά το μέγεθος της παντελούς ασχετοσύνης σου... :(

1. Προφανώς το Γραμματικό ούτε κατ' όψη δεν το ξέρεις γι'αυτό λες ότι έχουν καεί τα πάντα. Η Κοινότητα Γραμματικού και ο Δήμος Μαραθώνα είναι από τους πλέον πράσινους χώρους της Ανατολικής Αττικής. Καταπράσινο πευκόδασος. Τα ξερόχορτα μόνο στη φαντασία σου υπάρχουν.

2. Μπήκαν 6 αεροπλάνα (κι όχι πέντε) γιατί...

...

...

η Εύβοια (στην οποία επιχειρούσαν τα αεροπλάνα) είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την Αγία Μαρίνα Γραμματικού. Αν ήξερες πού βρίσκεται το Γραμματικό, θα το ήξερες κι αυτό. Αεροπορικώς ούτε 10 λεπτά δεν είναι.

Οπότε ναι, ήρθαν άμεσα τα αεροπλάνα. Μάλιστα άκουγα στο ραδιόφωνο κάτοικο της περιοχής των Στύρων Ευβοίας που διαμαρτυρόταν έντονα γιατί έφυγαν τα αεροπλάνα από εκεί και ήρθαν στο Γραμματικό.

Τα περί κρατικής συνομωσίας πρώτη φορά τα ακούω/διαβάζω.

Μπορείς να μας πεις (πλην των σαθρών επιχειρημάτων σου, όπως σου απέδειξα παραπάνω) πού αλλού στηρίζεις τη θεωρία αυτή;

Πες τα χρυσόστωμε.Και εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω του Omnislash τα λεγόμενα.Γιαυτό και ρώτησα πιο πάνω αλλά το βιολί βιολάκι

Δημοσ.

@KWSN

Δηλαδη λες ή μαλλον πιστευεις οτι δεν ηταν οργανομενο ολο αυτο?

Οτι ηταν μεμονομενα περιστατικα. Αυτο μας λες?

Με συγχωρεις αλλα οποιος νομιζει ακομη αυτο ειναι η τυφλος η βλακας(δεν νομιζω να εισαι).

Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι και τις αλλες χρονιες δεν ηταν εμπρησμοι.

Οποτε τα ζητηματα πλεον ειναι 2.

1. Τι κανει το ρδελομπου για να αντιμετωπισει τους εμπρηστες προληπτικα και τις φωτιες θεραπευτικα. Απολυτως τιποτα.

2.Ποιος βαζεις τις φωτιες. Οχι φετος μοναχα,καθε χρονο.

Αυτο που λεω εγω τοση ωρα ειναι να μη προσπερναμε ετσι αψηφιστα το 2 γιατι καποιος η καποιοι βαζουν τις φωτιες, μη κοροιδευομαστε.

Δημοσ.

καλά εννοείτε ότι το 5-10% ΔΕΝ ήταν εμπρησμοί...όλες οι άλλες φωτιές...μπήκαν από χεράκια...τώρα για πιο σκοπό...μακάρι να ξέραμε...και αμφιβάλλω αν θα μάθουμε ποτε

Δημοσ.
δικαιολογημένη η αντίδραση σου άσχετα με το ότι είσαι από μια περιοχή που κάηκε ολοσχερώς...αλλά το πήγαιναν να σώσουν τις πέτρες στην Ολυμπία δεν το δέχομαι..

αν σου καιγοταν το παιδι, η μανα, το σπιτι, ο τοπος που βγαζεις το μεροκαματο, ενω τα καθε ειδους πυροσβεσης στρεφοταν στις αρχαιεες αψυχες πετρες και μαρμαρα θα σου ελεγα τι θα δεχοσουν .

Δημοσ.

Δεν ξερω πως μπηκαν οι φωτιες (φανταζομαι οι περισσοτερες ηταν αποτελεσμα καποιου χεριου) ,αλλα θελω να αναφερω , πως δεν ειναι πολυ δυσκολο να αναψουν πολλες εστιες σε μικρο χρονικο διαστημα ,ενα πολυ απλο παραδειγμα ειναι ,το να παρει φωτια ενα ζωο και να αρχισει να τρεχει μες το δασος . Αμεσως αμεσως αλλη μια εστια.

Οσο για τον Γραμματικο δεν ειχε μονο ξεροχορτα , αλλα απο οτι ακουσα εκτος απο το δασος υπαρχει και χωριο εκει κοντα.

Δημοσ.
αν σου καιγοταν το παιδι, η μανα, το σπιτι, ο τοπος που βγαζεις το μεροκαματο, ενω τα καθε ειδους πυροσβεσης στρεφοταν στις αρχαιεες αψυχες πετρες και μαρμαρα θα σου ελεγα τι θα δεχοσουν .

εκείνη την στιγμή δεν ξέρω τι θα έκανα αλλά μετά που θα ηρεμούσα λίγο θα είχα την άποψη που εχω τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...