Freakster Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Το άρθρο του φίλου izerman είναι πολύ καλό και αρκετά καθησυχαστικό. Συγχαρητήρια, good find.
tzafarela Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Αυτος ο καθηγητής στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, θελει να μας πει οτι δεν υπαχρουν εμπρηστες??Οκ καποιες φωτιες ειναι φυσιολογικες αλλα οχι και οτι δεν υφιστανται οι εμπρηστες....
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Έλα μωρέ τώρα, ποιος καθηγητής Πανεπιστημίου... ΕΓΩ ξέρω καλύτερα.
alet Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Έλα μωρέ τώρα, ποιος καθηγητής Πανεπιστημίου... ΕΓΩ ξέρω καλύτερα. Κοιτα σαν καθηγητης πανεπιστημιου σιγουρα ξερει καλυτερα απο ολους μας τα θεματα του δασους και το τι πρεπει να γινει μετα την φωτια.Αλλα οχι και να μας λεει οτι δεν υπαρχουνε εμπρηστες...Αυτο θα το κρινει το ανακριτικο της πυροσβεστικης που ειναι η δουλεια του να βρει τα αιτια της φωτια,και κανεις αλλος.
vasso286 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Στ' αλήθεια πιστεύει κανείς ότι βγαίνουν αξιόπιστα πορίσματα Π.Υ.?
Freakster Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Κοιτα σαν καθηγητης πανεπιστημιου σιγουρα ξερει καλυτερα απο ολους μας τα θεματα του δασους και το τι πρεπει να γινει μετα την φωτια.Αλλα οχι και να μας λεει οτι δεν υπαρχουνε εμπρηστες...Αυτο θα το κρινει το ανακριτικο της πυροσβεστικης που ειναι η δουλεια του να βρει τα αιτια της φωτια,και κανεις αλλος. Εγώ αυτά που γράφει τα εξέλαβα ότι υπάρχουν πολλοί υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές, εν δυνάμει, όχι ότι δεν υπάρχουν εμπρηστές γενικά.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Αυτό που γράφει ο άνθβρωπος είναι ότι δεν γίνονται ΟΛΕΣ οι πυρκαγιές από μασκοφόρους αλλά πολλές ξεκινάνε από σκουπίδια, τη ΔΕΗ κτλ. Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, ας νομίζουν ότι θέλουν. Μάλλον πάντως κάνουμε και εξαγωγή εμπρηστών σε Ιταλία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία αυτές τις μέρες, έχουν πάρα πολλές και εκεί. Πιστεύω ακράδαντα ότι η παρόμοια βλάστηση και οι παρόμοιες θερμοκρασίες δεν παίζουν κανένα ρόλο.
Skia11 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Πάντως τα περί μη αναδάσωσης της Πάρνηθας μου ακούγεται λίγο εκτός πραγματικότητας.
Freakster Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Aσε πως ακούγεται, το ζήτημα είναι ότι έχει βάση, σωστά;
Skia11 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Aσε πως ακούγεται, το ζήτημα είναι ότι έχει βάση, σωστά; Δε θα το έλεγα με τόση σιγουριά.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Πάντως τα περί μη αναδάσωσης της Πάρνηθας μου ακούγεται λίγο εκτός πραγματικότητας. Προφανώς και όλοι εμείς ξέρουμε καλύτερα από έναν καθηγητή. Τι μπορεί να ξέρει αυτός περισσότερο; Δε θα το έλεγα με τόση σιγουριά. Σωστά. Ζήτω οι ανειδίκευτοι ειδικοί!
morpheas2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Παιδιά.. έχει βρεί κανείς κάτι βίντεο που κυκλοφορούν απο αυτό που έπεσε με το καναντέρ?? Έιχε λέει βγάλει κάποια βίντεο απο την "καριερα" του και τα είχε ανεβάσει στο internet..
Skia11 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Προφανώς και όλοι εμείς ξέρουμε καλύτερα από έναν καθηγητή. Τι μπορεί να ξέρει αυτός περισσότερο; Και η εξαγγελίες/αποφάσεις Σουφλιά με καθηγητή απο τους καλύτερους στην Ελλάδα πάρθηκαν. Υ.Γ. No need to be aggresive kwsn
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Και η εξαγγελίες/αποφάσεις Σουφλιά με καθηγητή απο τους καλύτερους στην Ελλάδα πάρθηκαν. Υ.Γ. No need to be aggresive kwsn Το 70% των αναδασώσεων που έγιναν στην Ελλάδα απέτυχαν και σχεδιάστηκαν από τους καθηγητές που είναι βολεμένοι στις θέσεις των συμβούλων. Εξάλλου, αν έλεγε ο συγκεκριμένος καθηγητής ότι ΔΕΝ πρέπει να γίνει αναδάσωση, πώς θα δικαιολογούσε τον μισθό του; Ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.